- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
Çok teşekkür ederim. 6 aymış araştırdım. Ve 3. Kişiye karşı eşi küçük düşürücü davranışta boşanma sebebiymiş. Alkol geçmişi de var. İnanın o kadar zor 1,5 yıl geçirdim ki. Babam hastaydı onla ilgilendim. Ailesel sorunlar vardı onlara koşturdum. Eşime içim rahat vicdanım rahat olsun diye ona koşturdum. İşte problemler vardı, çalıştığım yer çok huzurlu bir yerdi eskiden (komple 500 kişiydik beyaz yaka 100 yoktuk) şimdi sayı 2000 oldu herkes birbirinin arkasından kuyu kazmaya çalışıyor. Ben hiçbirşey yapmıyorum sadece top bana geldiğinde arkamı kollamaya çalışıyorum bu yorucu. Yani herşey o kadar üst üste geldi ki. Ben normalde çok sabırlı biriyim ve hep insanlara tolerans tanırım maddi bile olsa benim param kalsın bende kimsenin birşeyi kalmasın. Fakat sabrım dolarsa da inanın daha ağzı ile kuş tutsa da hayatta affetmem. Bu sebeple hayatımdan çıkardığım insan sayısı çok azdır. Eşimde o sınıra ulaştı gibi. Normalde engellemezdim her yerden engelledim ki sesini bile duymak istemiyorum Allah herkes için hayırlısını versin inşallah. Şu konuşmalarda en çok kendi emeğime üzüldüm. Nankörlüğüne şaştım kaldım
Cok gecmis olsun babaniza, insallah her seyi atlatir saglam kafayla karar verirsiniz.
Kendinizi eşinizden ayrılmış, yüklerinizden kurtulmus olarak hayal edin.
Gençsiniz, işiniz gücünüz, aileniz var.
Yeniden hayat kurmak için şansınız var
Sizi sevem, size değer veren birini hak ediyorsunuz.
Sizi yemek yapmıyor diye şikayet edeceğine, size yemek yapan, ev temiz değil diye yakinacagina süpürgenin bir ucundan, hayatı paylaşmayı bilen erkekler de var.
10 yıl sonra bu adamın sürekli bir şeyiyle ugrasmaktan yorgun, mutsuz bir kadın harici bir tablo vaR mı gözünüzün önünde?