Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ben neden hala o kadını ve eşini düşünüyorsunuz anlamadım. Adamın öğrenmeye hakkı var, kadın da kendi yaptığının cezasını çekecek. Ben olsam önce kadına gönderirdim, birazdan kocana da gönderiyorum der anında gönderirdim yazışmaları. Bundan sonrasını kendileri düşünsünler.

Aralarında iliski var acik degil mi. Burada yediğimiz yemekler guzel geliyor demis.hamileyse ben esimden olma olasılığını dusunurum.

Ek olarak ben kesin esine de gonderirdim. İnsanların kandirilmasindan hoşlanmam cunku
Bende böyle düşündüm ama kadın cinayetleri duymaktan yorulduk. Kadının kocası bir psikopatsa cinayet sebebi olarak pekala görür. Cinayet değil ama adam için cinnet sebebi. Ne pislik insanlarmış ikisi de ya. Boşayın kadını da bir güzel Korkut’un gözünüzü seveyim hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi ya. Hepi topu 80 yıl o da şansımız varsa yaşayacağız. Gerçekten arkanıza dönüp baktığınızda şu evliliği hatırlamak mı istiyorsunuz.

Üzülme canım sakın alttan alma terbiyesizlik bu. Kocan anlatır zaten bugün o kadına sen sakın muhatap olma. Sinirin geçince konuş bu şekilde devam edecekse o zaman ne yapmak istediğine karar verirsin. Allah ıslah etsin bunları yaşattıklarını yaşasınlar.

Bende böyle düşündüm ama kadın cinayetleri duymaktan yorulduk. Kadının kocası bir psikopatsa cinayet sebebi olarak pekala görür. Cinayet değil ama adam için cinnet sebebi. Ne pislik insanlarmış ikisi de ya. Boşayın kadını da bir güzel Korkut’un gözünüzü seveyim hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi ya. Hepi topu 80 yıl o da şansımız varsa yaşayacağız. Gerçekten arkanıza dönüp baktığınızda şu evliliği hatırlamak mı istiyorsunuz.

her aldatma hikayesinde cinayet diye diye insanlarin kandirilmasina canak tutmus oluyoruz. O tarz bir adam olsa kadin cesaret edemez zaten. O cinayet isleyenler de sebepli islemiyor zaten adamlar manyakligindan isliyor.

Ben de kimsenin günahını almak istemem ama bana da ikisi kendileri için konuşuyor gibi geldi. Yazışmanın başı yok mevzu ikisinin de bilmediği bir mevzu olsa dün gece hiç hoş olmadı yaaa uykudan uyanıp olması dese biri bana ne demek istiyor bu derim dimi görev gibi oluyor demem. Bunlar yapmışlar bir de kritiğini yapmışlar gibi üstüne. Senin kocana dememiş gece gece benimki beni uyandırdı filan. Ne bileyim sizin mevzu iğrenç muhabbetten de fazlası olabilir. O tarihte nerdeydiniz ya da eşin o gece evde değilmiydi. İyice araştırın.
bence de kendileri hakkinda konuşuyorlar.

Bu adamı boşamanız lazım boşamazsanız da iyice rezil etmeniz gerek ki bir daha yapmasın çünkü konuştukları hiç normal değil.normal bayan arkdaşla değil erkek arkadaşla bile özelini paylaşamaz.sanırım kadın çocuk yapmaya çalışıyor eşiyle ve bunalmış eşinizle bu tarz konuşmalar geçmiş kesin bir başı vardır bu konuşmanın durum vahim.

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Bu diyalog bence kocanızla kadın arasında yaşanan bir şey.

Hiçbir normal kadın kocasıyla yaşadığı performansı anlatmaz.

Ne iğrenç insanlar ya,kocanınızın ve o kadının birbirinden bir farkı yok. Bir de pişkin pişkin özür dilemiş. Bence siz karar vermelisiniz,böylesi bir karakterle evli kalmak hiç istemezdim ve kalmazdım da galiba.

Bu kadar iş yapmasanız bile eşinizin sizi suçlayıcı şekilde konuşması hata. Koskoca adam karısının dedikodusunu yapıyor,kendince bulduğu açıklarını başkalarıyla paylaşıyor. Affedilir şey değil. Öteki olaya değinmiyorum bile . Eşlerin arasındaki cinsel hayat bile ortaya dökülmüş. Ben olsam kıyameti kopartırdım.

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Bu diyalog bence kocanızla kadın arasında yaşanan bir şey.

Hiçbir normal kadın kocasıyla yaşadığı performansı anlatmaz.

Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye

Çok haklısınız eşimi engelledim. İnanın çok yorgunum beynimin arkası ağrıyor. Yalnız kalıp düşüneceğim bir daha güvenebileceğimi sanmıyorum alkol ikimiz arasında olan birşeydi ama bu 3. Kişilere beni anlatması onur kırıcı
Ya şu kadına yazsana
Göndercem kocana herseyi gördüm de
Hamileyse hamile
Sanane ya
Ders olsun biraz
Resmen flört ediyor eşinle
Gitsin kız arkadasına anlatsın
O kadar çok böylr kadın var ki
Ben bekar olmama rağmen böyle konuşmadım hiçbir erkekle iş yerimde ya
Bunlar ne seviyesiz ahlaksızlar

X