- 11 Haziran 2010
- 7.689
- 13.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir yalnız var ya...Belki kadının bebeğinin babası, eşinizdir. Belli mi olur?
Bende böyle düşündüm ama kadın cinayetleri duymaktan yorulduk. Kadının kocası bir psikopatsa cinayet sebebi olarak pekala görür. Cinayet değil ama adam için cinnet sebebi. Ne pislik insanlarmış ikisi de ya. Boşayın kadını da bir güzel Korkut’un gözünüzü seveyim hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi ya. Hepi topu 80 yıl o da şansımız varsa yaşayacağız. Gerçekten arkanıza dönüp baktığınızda şu evliliği hatırlamak mı istiyorsunuz.Aralarında iliski var acik degil mi. Burada yediğimiz yemekler guzel geliyor demis.hamileyse ben esimden olma olasılığını dusunurum.
Ek olarak ben kesin esine de gonderirdim. İnsanların kandirilmasindan hoşlanmam cunku
Bende böyle düşündüm ama kadın cinayetleri duymaktan yorulduk. Kadının kocası bir psikopatsa cinayet sebebi olarak pekala görür. Cinayet değil ama adam için cinnet sebebi. Ne pislik insanlarmış ikisi de ya. Boşayın kadını da bir güzel Korkut’un gözünüzü seveyim hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi ya. Hepi topu 80 yıl o da şansımız varsa yaşayacağız. Gerçekten arkanıza dönüp baktığınızda şu evliliği hatırlamak mı istiyorsunuz.
bence de kendileri hakkinda konuşuyorlar.Ben de kimsenin günahını almak istemem ama bana da ikisi kendileri için konuşuyor gibi geldi. Yazışmanın başı yok mevzu ikisinin de bilmediği bir mevzu olsa dün gece hiç hoş olmadı yaaa uykudan uyanıp olması dese biri bana ne demek istiyor bu derim dimi görev gibi oluyor demem. Bunlar yapmışlar bir de kritiğini yapmışlar gibi üstüne. Senin kocana dememiş gece gece benimki beni uyandırdı filan. Ne bileyim sizin mevzu iğrenç muhabbetten de fazlası olabilir. O tarihte nerdeydiniz ya da eşin o gece evde değilmiydi. İyice araştırın.
Bunu nasıl anlayabilirim.
o tarihte seyahatte olup olmadığınızı bulun.
Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması
Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.
Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.
Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.
Bu diyalog bence kocanızla kadın arasında yaşanan bir şey.
Hiçbir normal kadın kocasıyla yaşadığı performansı anlatmaz.
Ya şu kadına yazsanaÇok haklısınız eşimi engelledim. İnanın çok yorgunum beynimin arkası ağrıyor. Yalnız kalıp düşüneceğim bir daha güvenebileceğimi sanmıyorum alkol ikimiz arasında olan birşeydi ama bu 3. Kişilere beni anlatması onur kırıcı
Bence kendi eşinden bahsediyor kadın. Eşinizle olsa böyle konuşmaz ve eşinizde o şekilde tepki vermez.Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye