Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

:KK57: böyle okudum.
Sadece iş arkadaşı olduğuna emin misiniz bunların. Böyle iş arkadaşı mı olur. Bunlar basbaya aşmış ve bunu normal göstermeye çalışan bir adam var karşınızda.
Ben bu karakterde bir adamdan herşeyi yapma potansiyeli gördüm. Kadın zaten ayrıca iğrenç. Eşiyle ilişkisini anlatıyor mide bulandırıcı.

Burada ciddi anlamda yaşadıklarına üzüldüğüm birisiniz. Ve neden bilmiyorum ısrarla bu insan musvettesini adam etmeye çalışıyosunuz.
Kendinizi yakmaya devam..
Kardeşim, çocuğum falan olsanız, sizi kendi halinize asla bırakmazdım.
Eksik olan ne? Neden bu ısrarınız?
Alkol problemi, yanlış hatırlamıyorsan bir arada işsizdi, siz gecindiriyordunuz, aldatma diyemesek bile haddini asma, haddini aşmayı geçtim, ortada devasa yanlış varken, Ben ettim sen etme diyeceğine üste çıkma..
Bilmiyorum ne yaşamanız lazım kendinizi kurtarabilmeniz için.
O Elinizdeki kanıtların zaman aşımına uğradığı bir süre var mi, onu öğrenin derim..

Bunları iş arkadaşları ile paylaşan ailesine de arkanızdan neler anlatıyordur kim bilir.
Bunları bilip de affederseniz evinizde rahat edemezsiniz. Dedikoducu komşu teyze eve gelince nasıl bir iki saat hazır ol da bekliyorsak bişeye kulp bulup malzeme etmemesi için bu durumda öyle bu adamla bir ömür hazır ol da bekleyemezsiniz. Evinizde rahat etmek sizinde hakkınız. En ufak bi salmanızda yine aynı muhabbeti başka biri ile yapabilir. Ki konuşmalar cinsel hayatlara kadar geldiyse hiç masum değil.
Siz adam edersiniz başkası gelir alır maalesef. Aslında adam etmeye uğraşmamak lazım da işte yuva olunca hemen yıkılmıyor. Bence siz bu işin biraz peşine düşün. Çünkü aldatan erkeğin klasik muhabbeti eşim pis evde bişey yapmıyo benle ilgilenmiyor vs vs. Aldatan kadının da klasik bahanesi performansı iyi değil. Yani bilemedim allah yardımıcınız olsun.

Çok doğru ben bunları kayınvalidem le paylaşacağım

Ben olsam kadının eşine kesinlikle yollardim. O da yaşasın bakayım normal miymiş değil mıymış. Bundan sonra güveni tekrar olusurabileceksen devam et bir daha güvenemem diyorsan ayrıl derim. Guvensiz evlilik insanı çok yorar.

Konunuzu hayretle okudum. İki evli insan nasıl bu kadar rahat konuşuyor aklım almıyor.
Böyle bir adam için mücadele vermeye değer mi ?

Çok doğru ben bunları kayınvalidem le paylaşacağım
Bence hiç paylaşma neticede onun oğlu hatasıyla doğrusu ile onun yanında olur. Bana da senin için şöyle böyle dedi demez. Aksine seni susturmaya çalışır. Sen takip et bence gizliden eşinin telefonunu görüşmelerini vs

Yine de normal değil gitsin kız arkadaşı ile konuşsun vallahi. Eşim en büyük suçlusu ama o yüzü vererek. Dedim eşime madem o kocasından sen benden memnun değilsiniz boşayın bizi siz evlenin dedim
Yani tabiki normal demiyorum bu kadar yakınlık çok fazla ama eşiyle çocuk yapmaya çalışan bir insanın sizin eşinizle ilişkisi olduğunu sanmıyorum o açıdan bunları belirtmek istedim.. Ayrıca bence bu diyalogdan daha çok eşinizinin sizin hakkınızda söyledikleri bir felaket malesef :KK43:

Normal olsalar zaten böyle bir konuşma geçmez ikiside evli.bana sanki kadın kocasından bahsediyor gibi geldi ama bu yüzü kimden buldu?bu samimiyetinde bir sebebi vardır mutlaka.
Fakat zaman belirsiz.
Ben o yüzden kendi aralarında daha önce yaşanan bir cinselliğin kritiğini yaptıklarını düşünüyorum. O yüzden AKIŞına bırak diyor Perlitik Perlitik in kocası.

:KK57: böyle okudum.
Sadece iş arkadaşı olduğuna emin misiniz bunların. Böyle iş arkadaşı mı olur. Bunlar basbaya aşmış ve bunu normal göstermeye çalışan bir adam var karşınızda.
Ben bu karakterde bir adamdan herşeyi yapma potansiyeli gördüm. Kadın zaten ayrıca iğrenç. Eşiyle ilişkisini anlatıyor mide bulandırıcı.

Olur olur..
Ben de benzer bir şeye iş yerinde şahit olmustum.
Kadının eşi yurtdışında çalışıyordu, bebek için tedaviye başlayacaklar,
Densiz ve yakın arkadaş olduklarını iddia eden adam,
Eeee yurtdışında seninki, öyle aydan aya gelmeye nasıl olacak çocuk, onu da benle mi yapacaksın?
Dediğini kulaklarımla duydum.
ardindan kahkaha falan attilar.
Biz 3-4 kişi birbirimizin yüzüne bakakaldık :)
Arkadaşlar, farklı durumları yok, ama densiz ve yakın çevreleri için utanç kaynağı olan tipler.

Kesinlikle haklsın. Ama beyfendi bu rezil kadına anlatıyossa kötüleyerek bunu def etseniz de yine devam eder. Aslında varya siz bu mesajda uazdikalrini tam tersini yapın. Bunun formunu sağlığını düsünmeyin . Temizlikçi gelmesin . O yardı. etsin hep ve sürekli evde çok yemek olsun . Belki gözü doyar . Ama bu kadnı def edin . Kadın kocasını kotllüyor ama o da onla arkds olmak için sizin hakkınızi yiyerek sizi kotuluyor
Neden evde çok yemek olcakmış neden kadın kendini düzeltmek zorunda pisliği yapan adam ama kadın toparlasın arkasını öylemi abi neymiş bu kocalar aman elimizden kaçar kocasız kalırız sonra naparız mazallah

Burada ciddi anlamda yaşadıklarına üzüldüğüm birisiniz. Ve neden bilmiyorum ısrarla bu insan musvettesini adam etmeye çalışıyosunuz.
Kendinizi yakmaya devam..
Kardeşim, çocuğum falan olsanız, sizi kendi halinize asla bırakmazdım.
Eksik olan ne? Neden bu ısrarınız?
Alkol problemi, yanlış hatırlamıyorsan bir arada işsizdi, siz gecindiriyordunuz, aldatma diyemesek bile haddini asma, haddini aşmayı geçtim, ortada devasa yanlış varken, Ben ettim sen etme diyeceğine üste çıkma..
Bilmiyorum ne yaşamanız lazım kendinizi kurtarabilmeniz için.
O Elinizdeki kanıtların zaman aşımına uğradığı bir süre var mi, onu öğrenin derim..

Çok teşekkür ederim. 6 aymış araştırdım. Ve 3. Kişiye karşı eşi küçük düşürücü davranışta boşanma sebebiymiş. Alkol geçmişi de var. İnanın o kadar zor 1,5 yıl geçirdim ki. Babam hastaydı onla ilgilendim. Ailesel sorunlar vardı onlara koşturdum. Eşime içim rahat vicdanım rahat olsun diye ona koşturdum. İşte problemler vardı, çalıştığım yer çok huzurlu bir yerdi eskiden (komple 500 kişiydik beyaz yaka 100 yoktuk) şimdi sayı 2000 oldu herkes birbirinin arkasından kuyu kazmaya çalışıyor. Ben hiçbirşey yapmıyorum sadece top bana geldiğinde arkamı kollamaya çalışıyorum bu yorucu. Yani herşey o kadar üst üste geldi ki. Ben normalde çok sabırlı biriyim ve hep insanlara tolerans tanırım maddi bile olsa benim param kalsın bende kimsenin birşeyi kalmasın. Fakat sabrım dolarsa da inanın daha ağzı ile kuş tutsa da hayatta affetmem. Bu sebeple hayatımdan çıkardığım insan sayısı çok azdır. Eşimde o sınıra ulaştı gibi. Normalde engellemezdim her yerden engelledim ki sesini bile duymak istemiyorum Allah herkes için hayırlısını versin inşallah. Şu konuşmalarda en çok kendi emeğime üzüldüm. Nankörlüğüne şaştım kaldım

Olur olur..
Eeee yurtdışında seninki, öyle aydan aya gelmeye nasıl olacak çocuk, onu da benle mi yapacaksın?
Arkadaşlar, farklı durumları yok, ama densiz ve yakın çevreleri için utanç kaynağı olan tipler.

Allahımmm Sana geliyorum :ruh:

Olur olur..
Pess. Cidden rezillik ötesi. Rahatlık da bir yere kadar. Benim aklıma takılan. Bu söz ettiğiniz türde insanların eşlerinin gözleri görmüyor mu bu seviyesizliğe nasıl göz yumuyorlar. Öyle çok tutucu bir tip de değilimdir ama bunlar gerçekten çok seviyesizce.

Bence hiç paylaşma neticede onun oğlu hatasıyla doğrusu ile onun yanında olur. Bana da senin için şöyle böyle dedi demez. Aksine seni susturmaya çalışır. Sen takip et bence gizliden eşinin telefonunu görüşmelerini vs

Yok kayınvalidem şu konuşmaları bilse inanın eşimi 5 ile çarpar 10 a böler. O konuda şanslıyım sevmediğim huyları olsa da kayınvalidemin adaletli huyuna güvenirim

Olur olur..
:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: oha diycem ayıp olacak

Kadını neden tehdit ediyorsunuz? Çok komik cidden. Sanki bi tek suçlu kadın, o yüzden kadının kocasına göndermekle mi tehdit ediyorsunuz?

Bu kadar cesaretliyseniz madem önce eşinizi boşayın. hayret bi şey. Bu sitede genelde çoğunluk önce kocasını kolluyor, kadına hemen zarar verme derdinde. Kadının yaptığı iyi bi şey değil ama herkes kendinden sorumlu. O kadın da kendinden sorumlu, onun hayatı onu ilgilendirir.

Siz kendi ve eşinizin hayatıyla ilgilenin önce. Kadının kocasına konuşmaları göndermek istediğinizde, başkasının hayatına müdahil olmuş oluyorsunuz. Eşiniz size saygı duysaydı da özel hayatınızı başkasına anlatmasaydı.

O kadının kocasına söylediğinde kadının hayatını etkilemiş ve kendinizce intikam almış olabilirsiniz ama sizin eşiniz, size hala saygı duymuyor olacak. Önce bunun çözümünü arayın bence.

Olur olur..

Gerçekten yazıklar olsun böyle tiplere.

Back