kocamın hareketleri:(

Benim merak ettigim bir sey var. Tatillerde ailemizin yanındayiz demissiniz ya.
Asil sebep bu olmasin? Insan tatilde neden ailesinin yanina gider ki? Gidin beraber bir tatil yapin. Illa Deniz olacak degil. Farkli sehirler farkli kulturler görün.
Ya benim esim cok ama cok nadir izin yapar, o da 1 gun. yakin şehirlere gider gezeriz Yine de..
Beraber vakit gecirip yeni seyler ogrenmek bence aşkı daha da arttiriyor.. Bundan sonra böyle yapin bence. ..
Bu okuz adamlar analarının eteğinden ayrılamıyor ki benim ki tatili köye gitmek olarak görüyor ordaki gezmede hep birlikte siz gelmezseniz gitmem sonra gideriz birlikte diyo. Balayına bile gitmiycem diye oturdu ağladı koca adam duğunde sorun çıktı babası ağladı havaalanında tutturdu köye donelim ben seni sonra gotururum babam ağlıyodu diye tamam dedim beni otobüse bindir ben babamın evine sen babanın evine dedim ayrılalım dedim tıpış tıpış bindi uçağa geldi bal ayına okuz.

dün den beri mesaj attı işteyken 1 kere de aradı ama tepki vermedim. şimdilik görmezden geliyorum..çok şaşırdı çünkü çeneliyimdir hani :KK66: şimdi gene mesaj atmış uzatmayalım bu küslüğü diye..gene bir şey yazmadım sakin davranmayalım küs olmadığımı kırgın olduğumu yazacağım .mesela o 1 kere arar ulaşamazsa daha da aramaz ben ararım ulaşasıya kadar merak ederim. o gayet rahat fazlaca....artık ben de rahat takılacağım

Bu okuz adamlar analarının eteğinden ayrılamıyor ki benim ki tatili köye gitmek olarak görüyor ordaki gezmede hep birlikte siz gelmezseniz gitmem sonra gideriz birlikte diyo. Balayına bile gitmiycem diye oturdu ağladı koca adam duğunde sorun çıktı babası ağladı havaalanında tutturdu köye donelim ben seni sonra gotururum babam ağlıyodu diye tamam dedim beni otobüse bindir ben babamın evine sen babanın evine dedim ayrılalım dedim tıpış tıpış bindi uçağa geldi bal ayına okuz.
yok bizimkinin köye dönme sebebei düşkün olduğundan öte benim annemlerin evinde rahat edememesi.biz 3 kızız. 1 ablam evledi 1 ablam evlendi ve 15 sene önce boşandı ve hala evlenmedi. sanırım ondan da çekiniyor:KK66: onda hak veriyorum bir şey demiyorum ama bari ayrı kaldığımızda ara sor özle dimi. o yok işte. kafasını dinliyormuş...:KK43:

Geri çekil, üstüne gitme. Sen üsteledikçe o daha da uzaklaşır. Azıcık nefes al, geri çekil. Kendinle uğraş. Bakalım anlayacak mı?

belki de peşinde dolaşmamanız lazım,
konuşmadıkça konuşmayın,aramadıkça aramayın...
kaçan kovalanır, kovalamaktan vazgeçip kaçan taraf olsanız belki farkeder yanlışlarını:KK51:

eşimle 3 senedir evliyiz çocuğumuz olmuyor.(konu açmıştım bununla ilgili) konu şu ben kavgadan sonra yanıma gel küs uyumayalım diyorum o ise hep susar hiç birşey yapmaz. ne zaman ben niye böyle yapıyorsun hep ben ilk adımı atıyorum diye başladığımda özür dierim ben zaten konuşacatım falan der...

bu konu çok sıkıcı. çünkü sustuğunda ben konuşmadıkça o konuşmuyor hiç birley yapmıyor.
özel gün kavramı yok. ben niye sen bana hediye ALMIYORSUN dediğimde küstüğümde ertes, gün alır gelir sonra ene aynı...sevdiğini başkasının yanında katiyen belliş etmez soğuk davranır..tatillerde ben ailemin yanında biraz uzun kalırım o bir iki gün kalır kendi ailesinin evine gider...ben her gün aramasını beklerim ama o da yok. ben arayınca arar. yani ben biraz daha burada kalayım desem hiç karşı çıkmaz memnun bile olur. kusura bakmayın ama cinsel arzuları da aynı ayarda. hiççç ısrarcı değildir...
kendimi değersiz hissediyorum bu hareketler yüzünden çok kere de dedim bunu. ama aynı tas aynı hamam...

evde de her gün böyle konuşuyor musun uzun uzun

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Aman siz çocuklarınızı öyle yetiştirmeyin ya. Çok fena bi durum. Allah yardım etsin ne diyeyim..

X