Borsada iki kağıt alıp oynayınca kendini broker sanan, erkek kankalarina telefonda müdürrrr kraaallll patroooonnn diye yalakalık yapanı ve iki borsa kağıdı var diye Twitter biosuna ekonomist yazanı da var bunlarınE ticaret filan yapar kendisini yılın girişimcisi sanar. Maymun tipine bakmadan Vakko, guess takılmaya başlar. Biz onu o kıyafetlerin içinde gördük ya tüm karılar öldük bittik. Manikür pedikür senin neyine be hayvan happy hour senin neyine. Çok para kazanıyormuş başkası olsa kaldıramazmış gsgdgdgdgd eskaza iki ticaretin tuttu işte ebayden halı sattın
Sonradan görme, domuzdan dönmeHer b.ku da sonradan gördüklerinden ne paraya doyuyor bi ömür bunlar ne karıya. Konu sahibinin işi var bu dızoyla.
Eşin yengeç burcumuMerhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.
Eşin yengeç burcumuerkeğin saf olanı makbuldür. Ama senin eşin tam bir tilki. Çenede var. Böyle bir adama ben guvenmezdim. Müge anlı nin bı sözü var bı erkek sende neyi kısıtlıyorsa dışarda bilki oraya bakıyor diye ben çok mantıklı ve doğru buluyorum.
Tabi ki öyle kendilerine gelince her şey normal bize gelince kurallar silsilesi. Bide inkar edip üste çıkma çabaları yok mu insanı cidden çıldırtiyor. Kizginliginiza hak veriyorum ama eğer bu kızgınlıkla boşanmaktan bahsettiyseniz devamını getirmeyin. Asıl o zaman aman parladı yine evde oturup beni bekleyecek kafasına geçiyorlar. Egoları tavan yapıyorMerhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.
Çene demişken aklıma getirdiniz wlwlwkqlwlwl bu adam geliyo aklıma wlwmqlwöwöwöw
Bir kilo çekirdek alıp dedikodu yapılır ha.
Ya benimde aklıma yengeç geldi ardından yay, koç, aslan kısaca ateş burçları olabilir topraktan BaşakHahahha bende gördüm bunu. Bu koca karı çenesi bildiğin ya ama konu sahibinin eşi tam bir yılan. Adama bak birşeyi soylemediysem yalan sayılmaz diye geri tepiyor lafı utanma çekinme yok
Bence yengeç, benim ex gibi.Ya benimde aklıma yengeç geldi ardından yay, koç, aslan kısaca ateş burçları olabilir topraktan Başak
Ben oyumu yengecten yana kullanıyorum konu sahibi lütfen görYa benimde aklıma yengeç geldi ardından yay, koç, aslan kısaca ateş burçları olabilir topraktan Başak
Hayatıma hiç yengeçleri çekmedim hoşlandığımı bile hatırlamıyorum ama çevremdeki yengeçler inanılmaz korkunç felaketlerBence yengeç, benim ex gibi.
Cin olmadan adam çarpar bunlar
İnsanların evliliği hakkında atıp tutma istersen. Eşim masada ve sürekli bilgisayar başında eğilerek proje çizdiği için iskelet sisteminde ciddi ağrılar meydana geliyor, kendisi 37 yaşında, masaja gittiği kız henüz bir fizyoterapi öğrencisi. O yaştaki bir kıza cinsel yönden eğilim gösterecek biri değil, gösterse de zaten benim için bitme sebebi olur. "Bırakın da seks işçilerine gitsin" ne demek? Ağzını topla istersen, insanların evlilikleri hakkında böyle geniş ithamlarda bulunamazsın.Kadın masajcı ne demek ya? Adamın üzerinde kadın elleri dolaşacak ve erkek tahrik olmayacak! Kadın işini yapıyor diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Seks işçileri de işini yapıyor o zaman, bırakın ona da gitsin. Ben nasıl ki bir erkeğe masaj yaptıramazsam,eşim de bir kadına masaj yaptıramaz. Aksi durum boşanma sebebidir.
Hanfendi, kimsenin evliliği hakkında atıp tutmuyorum. Bu sitedeki tek evli siz değilsiniz. Fizyoterapiste masaj yaptırmak ile hamamda masaj yaptırmak aynı şey değil. Biri tıbbi diğeri keyfi. Diğer yorumları da okuyun ve atılan her taşın altına kafanızı uzatmayın.İnsanların evliliği hakkında atıp tutma istersen. Eşim masada ve sürekli bilgisayar başında eğilerek proje çizdiği için iskelet sisteminde ciddi ağrılar meydana geliyor, kendisi 37 yaşında, masaja gittiği kız henüz bir fizyoterapi öğrencisi. O yaştaki bir kıza cinsel yönden eğilim gösterecek biri değil, gösterse de zaten benim için bitme sebebi olur. "Bırakın da seks işçilerine gitsin" ne demek ağzını topla istersen, insanların evlilikleri hakkında böyle geniş ithamlarda bulunamazsın.
Benim yorumuma dislike attığın için üzerime alınmış olabilir miyim acaba? Kaldı ki orada masaja gitme sebebini de belirtmişim. Belirtmeseydim de seni ilgilendirmezdi orası ayrı.Hanfendi, kimsenin evliliği hakkında atıp tutmuyorum. Bu sitedeki tek evli siz değilsiniz. Fizyoterapiste masaj yaptırmak ile hamamda masaj yaptırmak aynı şey değil. Biri tıbbi diğeri keyfi. Diğer yorumları da okuyun ve atılan her taşın altına kafanızı uzatmayın.