Kocamın hamamda kadına masaj yaptırması

Borsada iki kağıt alıp oynayınca kendini broker sanan, erkek kankalarina telefonda müdürrrr kraaallll patroooonnn diye yalakalık yapanı ve iki borsa kağıdı var diye Twitter biosuna ekonomist yazanı da var bunların

Masöz diğerlerinden farklı ya, aynı kefeye koyamam..
Eşiniz muhafazakar değil

Bence masajı kadın yapmasında sorun yok eğer mutlu sonla bitmiyorsa. Geçen yaz tatildeydik eşim hiç yoksa 5-6 ayrı kadına masaj yaptırdı hergun benim için problem yok çünkü gittiğimiz yer düzgün bir yerdi. Eşimden de eminim. Ama sizin konunuzda bu bir sorundur hatta büyük bir sorun çünkü kendisi sizi karşı cinsle ilgili her anlamda kısıtlamis. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Kendisi en ufak bir diyalogta etkileniyor ki demek sizi bu kadar kısıtlıyor. Müge anlınin bir sözü var o kadar doğru ki:"KOCANİZ SİZDE NERENİZİ KAPATMANİZİ İSTİYORSA DİSARİ CİKTİGİNDA BASKA KADİNLARİN ORALARİNA BAKTİGİ İCİN" bu durumu en iyi bu cümle açıklar bence. Bide özrü kabahatinden büyük ne demek ben sana hiç yalan söylemedim sadece hiç soylemedigim şeyler olabilir

Eşin yengeç burcumu erkeğin saf olanı makbuldür. Ama senin eşin tam bir tilki. Çenede var. Böyle bir adama ben guvenmezdim. Müge anlı nin bı sözü var bı erkek sende neyi kısıtlıyorsa dışarda bilki oraya bakıyor diye ben çok mantıklı ve doğru buluyorum.

Çene demişken aklıma getirdiniz wlwlwkqlwlwl bu adam geliyo aklıma wlwmqlwöwöwöw
Bir kilo çekirdek alıp dedikodu yapılır ha.

Tabi ki öyle kendilerine gelince her şey normal bize gelince kurallar silsilesi. Bide inkar edip üste çıkma çabaları yok mu insanı cidden çıldırtiyor. Kizginliginiza hak veriyorum ama eğer bu kızgınlıkla boşanmaktan bahsettiyseniz devamını getirmeyin. Asıl o zaman aman parladı yine evde oturup beni bekleyecek kafasına geçiyorlar. Egoları tavan yapıyor

Çene demişken aklıma getirdiniz wlwlwkqlwlwl bu adam geliyo aklıma wlwmqlwöwöwöw
Bir kilo çekirdek alıp dedikodu yapılır ha.

Hahahha bende gördüm bunu. Bu koca karı çenesi bildiğin ya ama konu sahibinin eşi tam bir yılan. Adama bak birşeyi soylemediysem yalan sayılmaz diye geri tepiyor lafı utanma çekinme yok

Hahahha bende gördüm bunu. Bu koca karı çenesi bildiğin ya ama konu sahibinin eşi tam bir yılan. Adama bak birşeyi soylemediysem yalan sayılmaz diye geri tepiyor lafı utanma çekinme yok
Ya benimde aklıma yengeç geldi ardından yay, koç, aslan kısaca ateş burçları olabilir topraktan Başak

Karısına kadın doktor baksın diye baskı yapacak kadar artniyetli bir adamın oraya sadece masaj niyeti ile gitmesi gerçekçi geliyor mu size?

E hani marjinal bizdik?
Adam kendine bakmaya başlamış anacım 40 ı geçti heralde, bugün pedikür yaptıran yarın küpe de takar dövme yaptırır kadınlar hep üşüşür yerler adamı bunu rahat bırakma bıdı bıdı ye başını

Kadın masajcı ne demek ya? Adamın üzerinde kadın elleri dolaşacak ve erkek tahrik olmayacak! Kadın işini yapıyor diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Seks işçileri de işini yapıyor o zaman, bırakın ona da gitsin. Ben nasıl ki bir erkeğe masaj yaptıramazsam,eşim de bir kadına masaj yaptıramaz. Aksi durum boşanma sebebidir.

İnsanların evliliği hakkında atıp tutma istersen. Eşim masada ve sürekli bilgisayar başında eğilerek proje çizdiği için iskelet sisteminde ciddi ağrılar meydana geliyor, kendisi 37 yaşında, masaja gittiği kız henüz bir fizyoterapi öğrencisi. O yaştaki bir kıza cinsel yönden eğilim gösterecek biri değil, gösterse de zaten benim için bitme sebebi olur. "Bırakın da seks işçilerine gitsin" ne demek? Ağzını topla istersen, insanların evlilikleri hakkında böyle geniş ithamlarda bulunamazsın.

Hanfendi, kimsenin evliliği hakkında atıp tutmuyorum. Bu sitedeki tek evli siz değilsiniz. Fizyoterapiste masaj yaptırmak ile hamamda masaj yaptırmak aynı şey değil. Biri tıbbi diğeri keyfi. Diğer yorumları da okuyun ve atılan her taşın altına kafanızı uzatmayın.

Benim yorumuma dislike attığın için üzerime alınmış olabilir miyim acaba? Kaldı ki orada masaja gitme sebebini de belirtmişim. Belirtmeseydim de seni ilgilendirmezdi orası ayrı.

Bencede eşinin burcu yengeç. Benm kocamı gördüm. Ama bu kadar baskıcı değildir. G.tüm açık dısarı çıksam bşe demez

Müge anlınım bir sözü var, eşiniz size neyi kısıtlıyosa orda noksanlığı vardır diyeee,
Diyelim tayt giymene kızıyor ve izin vermiyorsa tayt giyen kadınlara bakıyordur gibisinden.. bence doğruuuu..

Sizi kısıtlayacak ama o istediğini yapıcak.. sizin yerinizde olsam gider kızacağı bi kaç birşey yapar gözüne sokardımmm.
En sevmediğim şeyler ..
istediğini yapabiliyorsa asla daha bende sözü geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…