- 13 Nisan 2008
- 5.804
- 26.941
Nasıl mücadele ettiniz mesela? Fal bakmayın diye kahve fincanınızı açtığı için kafasına fırlattınız mı, doğumda erkek doktor olmaz dediğinde sen değil ben karar veririm ben doğuracağım dediniz mi? Sizi eve tıkıp gitmenizi gelmenizi kısıtladığında sen kimsin de bana bunları söyleyebiliyorsun hanzo musun nesin dediniz mi? Yaptığınız tek şey kıskanıp kıskanıp hesap sormak yalanını yakalamak. Adamın her dediğini yaptığını söylediğini kabul etmişsiniz. Hiç bana ailem şöyle çevrem böyle demeyin. Demek ki siz öyle değilmişsiniz, iki yüzlü arsız bir adamın boyunduruğu altına girmişsiniz. Onu bilmiyorum bundan emin değilim beni kandırdığını sanıyor, kimse için fedakarlık yapmaya değmezmiş vs. Sonuç ne, yola devam mı yoksa silkinip kendine gelme mi?Bu böyle açık açık göstere göstere olmadı ki işleye işleye yavaşça ama en sonunda çok keskin hayrı bu böyleye dönüyor. Hep mücadele ettim ama yenik düştüm en sonunda bıraktım
Ayrıca böyle ikiyüzlü dincilerden nefret ediyorum. Zina, haram, yalan, milleti enayi yerine koymak her şey var ama adam muhafazakar, yersen. Helali olmayan kadınlara orasını burasını elletiyor nasıl muhafazakarlık bu? Sonradan para görünce böyle oluyorlar bu iğrenç tipler.
Benim eşim de düzenli masaj yaptırır, bazen eşli randevu yapar. Hiç farketmez kadın mı erkek mi masaj yapıyor. Millet işinde gücünde ekmeğinde. Oturup "ay keşke fantezileri olan muhafazakar bir barzo gelse de orasını burasını ellesek" demiyorlardır.