Kocamın hamamda kadına masaj yaptırması

Benim bildiğim muhafazakarlar takkesiyle camiye gider sizin kocanız bence muhafazakar değil öyle tabir yapmayın bence masaj falan var üstelik bayana
Bence de değil ama kendini böyle tanımlayan kendisi bana göre ikiyüzlü karaktersiz insanın bir duruşu olur iyi ya da kötü kendim gibi birini seçseydim diyorum bazen bu kızılcık şerbeti Fatih baydı

Yani tarif edecek kelime bulamadım Doğumda direkt vajinal bölgeyi görüyor diye kendine yedirememiş beyefendi hazretleri hangi alanda derece yapmış?

30 yıllık kadınım iş nedeniyle o kadar otellere iş seyahatlerine gittim hiç pedikür yaptımadım . Masaj yaptırması söylese sıkıntı olmaz ama ben de istemezdim başka bir kadının dokunmasını erkek illaki cinsellik düşünür(başka bir şey düşünemedikleri için)
Bir erkeğin falcı için şehir dışına çıkması çok şüpheli ve inandırıcı gelmedi.
Kesinlikle senden gizli bişeyler yaptığı için affetme sürünsün biraz. Bir de döndükten sonra gerçekten manilür pedikür yapılmış mı baktın mı?

Böyle küçük şeyler ama mide bulandırıcı şeyler hiç sevmem bir de suç bastırıyor pişkin pişkin.
Sinirlerine hakim ol umarım alttan üzüleceğin bişey çıkmaz

Bence de değil ama kendini böyle tanımlayan kendisi bana göre ikiyüzlü karaktersiz insanın bir duruşu olur iyi ya da kötü kendim gibi birini seçseydim diyorum bazen bu kızılcık şerbeti Fatih baydı
Basın tekmeyi gitsin cidden kime isterse masaj yaptırsın o zaman benim eşim masaj yaptıracak kadına var ya

Geç değil yahu bu ders olur 2. De bingo onikiden vurursun.. tiksinti geldi adamdan kusura bakma senide gazlamıs gbi olduk ama yani agır hırttt

Benim bildiğim muhafazakarlar takkesiyle camiye gider sizin kocanız bence muhafazakar değil öyle tabir yapmayın bence masaj falan var üstelik bayana
Bu kişilerin muhafazakarlıktan anladığı eşlerini kısıtlamak. Gerçekten öyle, birçoğu namaz kılmaz, birçoğu denize gider üst bölgesini açar, oruç tutmazlar ama evli oldukları kadınların başka erkeklerle diyaloğuna gelince iş aniden muhafazakar kesilirler.

Dogum gibi bi eylemde bile aklina cinsellik gelen insanlardan iğreniyorum ya.
İçini dışına cikariyorlar, genital bolge mi kaliyor ortada, açılıyor, kesiliyor, bebek cikiyor. Herifin dusundugu seye bak. Karisi doguracak mahalle yaniyor, beyefendi sacini tarama derdinde.
Bu adam once basinizin etini sonra omrunuzun geri kalanini çifter çifter yer.

Bu böyle açık açık göstere göstere olmadı ki işleye işleye yavaşça ama en sonunda çok keskin hayrı bu böyleye dönüyor. Hep mücadele ettim ama yenik düştüm en sonunda bıraktım

Ay diger konunu okudum bu adam insanı hasta eder ki seni de psikolojik olarak çökertmiş.
Acilen toparlanıp kendine gelmen gerekiyor onu görmezden gel kendine yönel kilo vermek için değil ama kendini iyi hissetmek için zayıfla, yürüyüşe çık . Arkadaşlarınla görüş ona haber verme onun yaptığı gibi .
En önemlis kendini sev kocan bile olsa kimse için böyle bağımlılık duyup kendini mahvetme bu dünyaya bir kere geliyorsun bir kere şuan ki yaşımdasın neden kötü şekilde yaşıyorsun ki. Bırak ulaşılmaz olan sen ol kendine güzel bir hayat kur. Boşanacaksan ondan gizli para biriktir, onu kullan.
Sen kendini sevdikçe, geliştirdikçe (kıskanıp seni küçük düşürecek ,yaptığını küçük görecek şeyler diyebilir) Umursama o zaten kudurur.

Kadın isini yapmis onda bence problem yok. Ama esiniz ikiyuzlü kadin doktor olsun kadin ogretmen olsun vs. Bence bu olay akabinde bu kisitlamalari son buldurun kendinize. Biraz özgür olun. Esiniz bu kafayla zaten eninde sonunda aldatacak gibi duruyor. Bari böyle uzerine dusüp bir tarafinı kaldırtmayın

Ay Ağva'ya gitmesi çok şüpheli. En azından izlediğim salak dizilerde adamlar Ağva'ya öylesine gitmezlerdi.

Kadına masaj yaptırabilir benim için sorun olmaz biz çift olarakta gidiyoruz yaptırıyoruz amaaa ; sizi kısıtlayıp kendi rahatsa orada dur derim. Bu kadar karşı tarafa yobaz olup kendine rahatsa hadi oradan kesinlikle tepkinizden vazgeçmeyin

Bir erkeği tedavi eden kadın doktor ile bir erkeğe masaj yapan kadın aynı konumda olamaz.
Benim kocam beni kısıtlamaz ama gidip kadın masajcıya da masaj yaptıramaz. Masajını sadece ben yapabilirim.

Kaldı ki sizi kısıtlayıp her istediğini yapıyor bu adam

manikür pedikür,masajlar, tarotçu, ağvalar. kendine bakıyor geziyor.
bu kadar bakımlı olmaya yeni mi başladı hep mi böyleydi?
ağvaya biriyle gidip gitmediğini araştırdınız mı?
siz ne yapmayı istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…