- 13 Nisan 2008
- 5.804
- 26.951
Nasıl mücadele ettiniz mesela? Fal bakmayın diye kahve fincanınızı açtığı için kafasına fırlattınız mı, doğumda erkek doktor olmaz dediğinde sen değil ben karar veririm ben doğuracağım dediniz mi? Sizi eve tıkıp gitmenizi gelmenizi kısıtladığında sen kimsin de bana bunları söyleyebiliyorsun hanzo musun nesin dediniz mi? Yaptığınız tek şey kıskanıp kıskanıp hesap sormak yalanını yakalamak. Adamın her dediğini yaptığını söylediğini kabul etmişsiniz. Hiç bana ailem şöyle çevrem böyle demeyin. Demek ki siz öyle değilmişsiniz, iki yüzlü arsız bir adamın boyunduruğu altına girmişsiniz. Onu bilmiyorum bundan emin değilim beni kandırdığını sanıyor, kimse için fedakarlık yapmaya değmezmiş vs. Sonuç ne, yola devam mı yoksa silkinip kendine gelme mi?Bu böyle açık açık göstere göstere olmadı ki işleye işleye yavaşça ama en sonunda çok keskin hayrı bu böyleye dönüyor. Hep mücadele ettim ama yenik düştüm en sonunda bıraktım
Evliliginizde farkındalık kazanmanız çok güzel olmuş ama bu adam sizi yine de rahat bırakmaz.Merhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.
Haklısın kendi istedigi yapıyorsa sizde yapmalısınız size niye baskı yapıyos sende aynısı ona yapmalısınız yok öyle bi dünya sen hapis gibi yasa o ele güle oynasın gebertirim la herifiMerhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.
O tür yerlerde hamama girilir, saunaya girilir, çeşitli bakımlar yaptırılır, masaj yaptırılır. Olur yani. Eşimle birlikte gitmisligimiz var, çok da iyi geliyor o masaj. Bana da eşime de masozler masaj yaptı mesela. Normal bir şey.Merhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.
Daha önceki konunuzu da okudum yaşadıklarınız hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun. Fakat asıl sorun sizde gibi gözüküyor adamın her kısıtlamasına tamam demişsiniz sizi eve kapatmasına hobilerinize karışmasına yediğinize içtiğinize ve her şeyinize karışmış sizde her şeye tamam demişsiniz. Erkekler her şeye tamam diyen kadınlara maalesef pek saygı duymuyor. Sizi güzel bi sindirmiş eve kapatmış sizi her anlamda bitirmiş çökertmiş ohh mis kafasında eşiniz masaja da gider eğlenmeler ede gider. Eşinizi bu saatten sonra değiştiremezsiniz alışmış bir kere ne derseniz deyin eşinize bırak bu rahat hayatı yoksa seni boşarım bile deseniz bırakmaz bıraktım der seni kandırır ve değişmez o yüzden boşuna uğraşmayın eşinizleMerhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.
Haklısınız sinirle yazdığım için başı sonu kaçtı konununbiraz diğer konuları okuyun, yada empati yapınparagrafsız virgülsüz böyle bir konuyu konsantre olup okumak neredeyse imkansız..
Prezervatif kullandıysa bu testte yine de çıkar mı ben teste gittiğimdeBoşanmasanız da süründürün. Ortalığı ayağa kaldırın, gidin cybh testi verin, elaleme karşı bi küçük düşsün, bi başı eğilsin. Artık her lafını da dinlemeyiverin, özgüveninizi onarın. Hiç değilse bi karşılığı olsun, anasından doğduğuna bi pişman edin. Yoksa azıtır bu, düz uçarı değil bu herif, dağ ayısı. Her şeyi pipisi var diye kendine hak gören, sizi elinden gelse kara kutulara koyacak.. Süründürün.
Zayıflamaya çalıştıkça kilo alıyorum spor salonuna üyeliğim var dediğiniz gibi gidicem artık kendime bir dünya kurucam aslında ben izin vermedim boyun eğmek zorunda kaldım geldiğim ailede doğru düzgün bir şey görmedim maddi imkanımız yoktu memur çocuğuyum kıt kanaat ay başını getirirdik her şeyin iyi olacağına inandımDaha önceki konunuzu da okudum yaşadıklarınız hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun. Fakat asıl sorun sizde gibi gözüküyor adamın her kısıtlamasına tamam demişsiniz sizi eve kapatmasına hobilerinize karışmasına yediğinize içtiğinize ve her şeyinize karışmış sizde her şeye tamam demişsiniz. Erkekler her şeye tamam diyen kadınlara maalesef pek saygı duymuyor. Sizi güzel bi sindirmiş eve kapatmış sizi her anlamda bitirmiş çökertmiş ohh mis kafasında eşiniz masaja da gider eğlenmeler ede gider. Eşinizi bu saatten sonra değiştiremezsiniz alışmış bir kere ne derseniz deyin eşinize bırak bu rahat hayatı yoksa seni boşarım bile deseniz bırakmaz bıraktım der seni kandırır ve değişmez o yüzden boşuna uğraşmayın eşinizle
Asıl burada değişmesi gereken sizsiniz önce bir hayata dönünün kendinize dönün kendinize değer verin kendinizi sevin eski özgüveninizi kazanın bunun için bir plan program yapın diğer konunuzda stresten sıkıntıdan baya kilo aldım demişiniz. Eğer sizi mutlu edecekse Diyetisyene gidin spor salonuna gidin zayıflayın kendiniz için yapın bunu eşiniz karışırsa öyle bir dik duruşunuz olsun ki eşinizin karşısında asla geri adım atmayın size karışamasın. Eğer boşanmayacaksanız eşinizin parasıyla kendinize bol bol yatırım yapın Bol bol kitap okuyun . Hobi , dil ve meslek kurslarına gidin işe girip çalışın arkadaşlar edinin arkadaşlarınızla sosyalleşin. Sizin kendinize ait bir hayatınız , dünyanız ve hayata karşı dik duruşunuz olursa o zaman eşiniz belki sizi kaybetmekten korkar belki değişir ama belki.... Önce siz değişinde gerisi önemli değil
İnşallah yoktur öyle bir şey. Ama kasıktan da bulaşabiliyor malesef.Prezervatif kullandıysa bu testte yine de çıkar mı ben teste gittiğimde
Burada ben kocama izin veriyorum diyenlerin çoğunun da kocası erkek bir masöre gitmesine izin vermez. En nefret ettiğim şey ikiyüzlü erkekler ve bunun normal görülmesi.Esinizin ikiyüzlülüğü, sizi kisitlamasi ve sizi bir kenara atip it ayağı yemis gibi gezmesi , hepsi ayri rezlaet zaten. Ama hepsi bir yana, ben sahsen tum diger meseleelerden bağımsız olarak oyle kadina masaj yaptırmayı falan kabul edemem. Doktor, fizyosterapist vs hepsi ok tabi ki. Saglik soz konusu ise tabi ki en iyisi işinin ehli kimse o olmali. Ama saglik degil keyfi yaptirilan masajda ne isi var kadinla ya. Profesyonel o, isini yapiyor vs diyenler olacaktir ama umrumda degil. Cunku kocaman bir NE GEREK VAR faktörü var bence. Ben mesela her turlu erkek kadin dogumcuya vs de gittim, soru isareti bile olmadi eşimle aramizda konusu bile olmaz tabi ki. Fizyoterapi masaja gidecektim, eşim kadin varsa oyle tercih et dedi. Var ama benim durumum.biraz olağan dışı, olabildigince daha tecrubeli biri olsun diyip erkek tercih ettim, peki dedi. Ama durduk yere canim masaj istiyor karsi cinse masaj yaptirim demek her iki cinsiyet icin de kabul edilemez bence
Ben keserim çükünüKirpik fotosu mu? Yav ona inanıyorum zaten. Neyse.
Konu neden açıyorsunuz peki? Ne gibi yardım edebiliriz size? Gidip sizin adınıza boşanma davası mı açalım? Mor çatıyı mı arayalım? Size tecavuz etmesin diye adamın çükünü mü keselim ne yapalım?
Her haltını affedip affedip yeni konu açmanın maksadı ne?
Ayy deme ya memnunmusun liftingten?hamamdaki abla tilki bakışı yapmak için kirpiklerinin kenarına takıyormuş anlaşılan,oyuzden kirpiğin yarısını kesip uzun tarafını bırakmış.
Nereden biliyorum biliyorum işte,kendim kullanmıyorum lifting varken takma kirpik mi kaldı ayol
Memnunum tabi. Kökü bende.Doğal duruyor. Kimsenin kocasının göğüs kıllarına yapışmıyor. Canım kirpiklerim.Ben keserim çükünü
Ayy deme ya memnunmusun liftingten?