Kocamın hamamda kadına masaj yaptırması

Bu böyle açık açık göstere göstere olmadı ki işleye işleye yavaşça ama en sonunda çok keskin hayrı bu böyleye dönüyor. Hep mücadele ettim ama yenik düştüm en sonunda bıraktım
Nasıl mücadele ettiniz mesela? Fal bakmayın diye kahve fincanınızı açtığı için kafasına fırlattınız mı, doğumda erkek doktor olmaz dediğinde sen değil ben karar veririm ben doğuracağım dediniz mi? Sizi eve tıkıp gitmenizi gelmenizi kısıtladığında sen kimsin de bana bunları söyleyebiliyorsun hanzo musun nesin dediniz mi? Yaptığınız tek şey kıskanıp kıskanıp hesap sormak yalanını yakalamak. Adamın her dediğini yaptığını söylediğini kabul etmişsiniz. Hiç bana ailem şöyle çevrem böyle demeyin. Demek ki siz öyle değilmişsiniz, iki yüzlü arsız bir adamın boyunduruğu altına girmişsiniz. Onu bilmiyorum bundan emin değilim beni kandırdığını sanıyor, kimse için fedakarlık yapmaya değmezmiş vs. Sonuç ne, yola devam mı yoksa silkinip kendine gelme mi?

Ayrıca böyle ikiyüzlü dincilerden nefret ediyorum. Zina, haram, yalan, milleti enayi yerine koymak her şey var ama adam muhafazakar, yersen. Helali olmayan kadınlara orasını burasını elletiyor nasıl muhafazakarlık bu? Sonradan para görünce böyle oluyorlar bu iğrenç tipler.

Benim eşim de düzenli masaj yaptırır, bazen eşli randevu yapar. Hiç farketmez kadın mı erkek mi masaj yapıyor. Millet işinde gücünde ekmeğinde. Oturup "ay keşke fantezileri olan muhafazakar bir barzo gelse de orasını burasını ellesek" demiyorlardır.

Sorma bile ona asla kisitlayamasin seni terbiyesiz adam..kendisi herşeyi yapıyor sana gelince ikiyüzlülük resmen ... kendi değerlerin olsun .

Ee siz de kendinizi kısıtlamayın? İçtiğiniz kahvenin falına, giydiğiniz kıyafete kadar adama karıştırtıyorsunuz böyle bir durumda tabii size saygı duymaz. Sınırları olan, özgür bir birey olup kendi kararlarını kendi veren insanlara saygı duyulur. Büyük ihtimal “kocam çalışmama izin vermiyor” adı altında evde oturup bütün gün onu bekliyor onu düşünüyorsunuz. Bir kadın neden kendine bu hayatı yaşatır gerçekten anlamıyorum.

Kocan her iş seyahatine ciktiginda kadınlara bir taraflarini minciklarmayi alışkanlık haline getirmis.
Oradaki kadın zaten işini yapıyor da seninkisi bu durumu gizliyorsa bu sadece masajla kalmamıştır.
Şimdi kimsenin de günahını almayalım ama topyekûn hizmet veren bazı salanlor da varmış.
Seni sürekli belirli kaidelere göre yasaklarken kendisinin ne yaptığı meçhul.
Adam kendi ahlakını bildiği için seni sinirliyor,kendisi gibi olan erkekleri iyi tanıyor demek ki

Evliliginizde farkındalık kazanmanız çok güzel olmuş ama bu adam sizi yine de rahat bırakmaz.

Haklısın kendi istedigi yapıyorsa sizde yapmalısınız size niye baskı yapıyos sende aynısı ona yapmalısınız yok öyle bi dünya sen hapis gibi yasa o ele güle oynasın gebertirim la herifi

O tür yerlerde hamama girilir, saunaya girilir, çeşitli bakımlar yaptırılır, masaj yaptırılır. Olur yani. Eşimle birlikte gitmisligimiz var, çok da iyi geliyor o masaj. Bana da eşime de masozler masaj yaptı mesela. Normal bir şey.

Ama sizin eşiniz sizi erkek doktora bile göndermezken hayatının sefasını sürüyor. Üstelik kalkıp çocukları üzerine yemin ediyor, bunu yapan insandan her şeyi beklerim. Mutlu sonlu masaj salonlarına gidiyor belli ki.

Hamama gidip kadına masaj yaptırması, ağvaya falcıya gitmesi ve bunları sizden saklaması... Başka sakladığı şeyler de olduğunu düşünüyorum. Neler yapıyor neler karıştırıyor belli değil.

Esinizin ikiyüzlülüğü, sizi kisitlamasi ve sizi bir kenara atip it ayağı yemis gibi gezmesi , hepsi ayri rezlaet zaten. Ama hepsi bir yana, ben sahsen tum diger meseleelerden bağımsız olarak oyle kadina masaj yaptırmayı falan kabul edemem. Doktor, fizyosterapist vs hepsi ok tabi ki. Saglik soz konusu ise tabi ki en iyisi işinin ehli kimse o olmali. Ama saglik degil keyfi yaptirilan masajda ne isi var kadinla ya. Profesyonel o, isini yapiyor vs diyenler olacaktir ama umrumda degil. Cunku kocaman bir NE GEREK VAR faktörü var bence. Ben mesela her turlu erkek kadin dogumcuya vs de gittim, soru isareti bile olmadi eşimle aramizda konusu bile olmaz tabi ki. Fizyoterapi masaja gidecektim, eşim kadin varsa oyle tercih et dedi. Var ama benim durumum.biraz olağan dışı, olabildigince daha tecrubeli biri olsun diyip erkek tercih ettim, peki dedi. Ama durduk yere canim masaj istiyor karsi cinse masaj yaptirim demek her iki cinsiyet icin de kabul edilemez bence

yıllarca spada çalışan birisi olarak söylüyorum masaj ve hamam için müdür resepsiyon olarak çalıştım ama terapistlerin bakın hepsi demiyorum büyük bir çoğunluğu sadece dokunmakla kalmıyor bunu ticarete çevirende var geçen misafirlerden sadece Yuzde 20si erkeklerin düzgün, diğerleri hep aynı mantık pislik. Kimseye güvenmeyin inanmayın bu konuda kocanızın yanında olun. gizli gelende çok vardı tabi orası da muamma

Daha önceki konunuzu da okudum yaşadıklarınız hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun. Fakat asıl sorun sizde gibi gözüküyor adamın her kısıtlamasına tamam demişsiniz sizi eve kapatmasına hobilerinize karışmasına yediğinize içtiğinize ve her şeyinize karışmış sizde her şeye tamam demişsiniz. Erkekler her şeye tamam diyen kadınlara maalesef pek saygı duymuyor. Sizi güzel bi sindirmiş eve kapatmış sizi her anlamda bitirmiş çökertmiş ohh mis kafasında eşiniz masaja da gider eğlenmeler ede gider. Eşinizi bu saatten sonra değiştiremezsiniz alışmış bir kere ne derseniz deyin eşinize bırak bu rahat hayatı yoksa seni boşarım bile deseniz bırakmaz bıraktım der seni kandırır ve değişmez o yüzden boşuna uğraşmayın eşinizle

Asıl burada değişmesi gereken sizsiniz önce bir hayata dönünün kendinize dönün kendinize değer verin kendinizi sevin eski özgüveninizi kazanın bunun için bir plan program yapın diğer konunuzda stresten sıkıntıdan baya kilo aldım demişiniz. Eğer sizi mutlu edecekse Diyetisyene gidin spor salonuna gidin zayıflayın kendiniz için yapın bunu eşiniz karışırsa öyle bir dik duruşunuz olsun ki eşinizin karşısında asla geri adım atmayın size karışamasın. Eğer boşanmayacaksanız eşinizin parasıyla kendinize bol bol yatırım yapın Bol bol kitap okuyun . Hobi , dil ve meslek kurslarına gidin işe girip çalışın arkadaşlar edinin arkadaşlarınızla sosyalleşin. Sizin kendinize ait bir hayatınız , dünyanız ve hayata karşı dik duruşunuz olursa o zaman eşiniz belki sizi kaybetmekten korkar belki değişir ama belki.... Önce siz değişinde gerisi önemli değil

biraz diğer konuları okuyun, yada empati yapın paragrafsız virgülsüz böyle bir konuyu konsantre olup okumak neredeyse imkansız..
Haklısınız sinirle yazdığım için başı sonu kaçtı konunun

Prezervatif kullandıysa bu testte yine de çıkar mı ben teste gittiğimde

Zayıflamaya çalıştıkça kilo alıyorum spor salonuna üyeliğim var dediğiniz gibi gidicem artık kendime bir dünya kurucam aslında ben izin vermedim boyun eğmek zorunda kaldım geldiğim ailede doğru düzgün bir şey görmedim maddi imkanımız yoktu memur çocuğuyum kıt kanaat ay başını getirirdik her şeyin iyi olacağına inandım

Burada ben kocama izin veriyorum diyenlerin çoğunun da kocası erkek bir masöre gitmesine izin vermez. En nefret ettiğim şey ikiyüzlü erkekler ve bunun normal görülmesi.

Konu gerçekten zor. Adam resmen pislik. Lağım çukuru. Benim üst soy bı akrabam bu şekildeydi. Eşi üzüntüden öldü.

Şunu söylemek istiyorum, eğer bir adamin kanı bozuksa eğer sadece para ile ilgili değil, her türlü firsati kazanca çevirmeye uğraşır. Allah böyleleri kahretsin.

Eğer temiz fitratli bı insansa, dünyaları kazansa yine gözü dışarı kaymaz.

Anladığım kadarı ile sizin eşiniz birinci seçenek. Bu durumda size iki yol görünüyor, ya bu adamı hemen bosayip, aldattığını ispat, tazminat alıp, hayatınıza bakacaksınız.

Diğer seçenek, benim için bı anlam ifade etmiyor, parasını yerim. Hayatımı yaşarım kafamı takmam modunda olacaksınız.

Her ikisi de birbirinden zor.

Ben keserim çükünü
Ayy deme ya memnunmusun liftingten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…