Kocamın hamamda kadına masaj yaptırması

Lisa34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
61
50
33
Merhaba arkadaşlar kocam iş için şehir dışına gitti bir kaç gün kaldı 2 gün önce hamama gidiyorum telefonum çekmeyebilir dedi 18:30 da bana. Sonra ben aradım sesli FaceTime yaptım derken 20 kere aradım açmadı 20:15 te ulaşabildim bu kadar saattir elin ayağın bağlı değilse neden o telefona bakmadın diye kavga ettim telefonda. Telefonum dolapta şarjdaydı. manikür pedikür yaptırdım dedi. Normalde bunları rutinde yaptırmaz en fazla yüzüne maske yaptırır kim yaptı dedim kadın çalışan yapmış daha çok sinirlendim masaj yaptırdın mı diye sordum yaptırmadım ama 1 ay önceki geldiğimde yaptırmıştım boyun masajı sadece dedi. Bu sefer de yaptıracaktım ama randevu yoktu dedi. Ben gittiği hamamı internetten buldum telefonla aradım kadınlara da erkeklere de kadınlar masaj yapıyor dediler. O şekilde öğrendim. 1 ay önceki gittiğinde otel miydi nasıl bir yer diye sordum arkadaşlar ayarladı dedi kim masaj yapıyor dedim erkek tellallar dedi ama bazı masajlarda kadınların parmağı erkeklerden daha yatkın Bali masajında mesela diye cümle kurdu hayırdır sana kim masaj yaptı dediğimde yok erkek tellaklar yaptı kıllı adamlar dedi. Resmen beni salak yerine koymuş. Hamam çıkışı uçak bileti vardı geldiğinde seninle boşanıcam dedim yalancı ikiyüzlüsün diye 3 saat uçağa binene kadar kavga ettik. Sözüm ona muhafazakar takılan evde kadını kısıtlayan dışarıda her davranışa mantıklı bir neden bularak kendini haklı çıkaran bir adam! Bana senin kendine özgüvenin mi yok diyor. Ya sen bana yalan söyleyip beni enayi yerine koyuyorsun ben sana nasıl güveneyim bir daha. Söylemediğim bir şey yalan sayılmaz diyor. Ben sana yalan söylemedim söylemediklerim olabilir diyor. Ki lütfen bu kısmı dikkate alın benim ailem medeni insanlar erkek kadın doktor ayrımı yapmaz tıp için sağlık için ben manikür pedikürü de kadının yapmasını normal karşılayabilirim kadın masajcıya da belki bir şey demem ama sen beni kısıtla doğumda kadın doktor olsun sürücü hocası kadın olsun kıyafetime karış sonra kadına masaj yaptır hem de bir arkadaşı ile gitti onun karısı kapalı bir bayan karısı çok üzülmüş ağlamış. Çok para kazanıyor benim yaşadığım bu stresi Yaşayan bir çok erkek her şeyi yapar ben seni aldatmadım diye çocukların üzerine yemin etti orasını bilmiyorum ama bu İkiyüzlülükle çok karşılaştım siz siz olun kendinizde bir başkası için fedakarlık yapmayın baskı altında kalmayın. O an sadece kızdığım beni kandırdığını sanması. Halbuki o beni kısıtlamasa benim için kadın erkek ayrımı olmayacak. O kapattığım bir fincan kahveyi açar kapatıp fal bakma diye. Mesela haftaiçi gündüz gün ortası Ağvaya gitmiş. Orda bir falcı varmış çok önemli biri yönlendirmiş diye ya her söylediği ile bir insan çelişir mi kulağa ne kadar mantıksız geliyor. Güle gündüz boynuzlanmışım gibi. Çok öfkelendim ilk ama hiçbirşey hissetmiyorum mesela şu an. Her an her dakika yanında olamam ne yaptığını bilemem zaten bu yüzden güvenmek zorundayız. Bu yüzden ilk başlardaki kıskançlıklarımı bıraktım Ama aptal saptal baskıya hiç gelemiyorum benim ben olmamı engelliyor yıllarca ailemden böyle görmüşüm. Aynı o kızılcık şerbeti dizisindeki gibi bir şeyleri din için kısıyor sözüm ona muhafazakar bir de bakıyorum bir nedenle kendisi her şeyi yapıyor. Karşı cinse samimi davranmalar, kadın masajcı, fal. Bundan sonra kendim için varım. Bütün o beni aşağılamaları yok saymaları hakaretleri ben bu evden kafamı dışarı çıkarmıyım ve garantide kalayım diye. Halbuki çevrem tarafından ne kadar seviliyorum değer verdiğinde insanlar bana şaşıyorum benim için yani diye afallıyorum. Neyse Allah o insanlardan razı olsun ki bana beni hatırlattılar. Size de sözüm şu kimse için ama kimse için hiç değmezmiş üzülmeye kendinden vazgeçmeye.

Son düzenleme:
Hamamı biraz internetten araştırın. Yorumlar ne yönde. Sonu mutlu biten masajlardan ise kaygılarınızda haklısınız ama gerçekten stres ya da ağrı için masaj yapan düzgün yerlerde var.
Hafta için Agva’ya gitmesi çok şüpheli. Hele falcı için demesi hiç inandırıcı değil. Bunu sizinle paylaşması gerekir. Gizli saklı bir şeyler yapıyor. Evlilik birliği için zararlı.

Takıldığım yer sözüm ona kendi kıskançlığını din adı altında size dayatıp kendi de her haltı sokakta yapması.
Kişi kendinden bilir işi.
O sebeple kısıtlıyor zaten.
Bugün öğrencimin birisi "hocam erkeklere de namaz farz kılınmış mı" diye sordu.Çocuğun aile yapısını biliyorum. Sadece anne, babaanneye din inmiş gibi davranıyorlar. Erkekler de alkol masalarında başka kadınlarla... Herkes de bunu kanıksamış.
Sizinki de o hesap.
Şimdi derin bir nefes alıp düşünün.
Siz tutarsız bir adamla birlikte olmaya devam edecek misiniz?
Yoksa "boşanacağım" cümlesini öyle arada kullanayım kavga gürültü çıksın belki korkar mı diyeceksiniz?

Kadına masaj yaptırmasında ben bir sıkıntı görmüyorum zaten sizin konunuz da aslında bu değil, adam ikiyüzlü.
Kendisi muhafazakar olsa bile sizi bu şekilde kısıtlamaya hakkı yok. O istediği şekilde yaşayacak ama sizin her şeyinize müdahale edecek oh ne güzel. Zaten din de ahlak da sadece kadın için, karşı cinsten olan birinden herhangi bir hizmet almak ahlaksızlık ama kendisi kadın olmadığı için onu bağlamıyor Ne güzel kafalar.
Kadın düşmanı, cahil ve kötü biri eşiniz. Umarım boşanıp özgürlüğün tadını çıkarırsınız.

Valla bana da saçma geldi cinsel ilişki yok hamam gidiyor manikür pedikür yaptırıyor kadın masajcıya gittiğini bana söylemiyor ben internetten buldum. Salak yerine koyuyor şehir dışında benim izin vermeyeceğim bir şeyi benden gizli saklı yapması gözünü aç demek insanoğlu beşer şaşar dur bakalım sonu nereye varacak bekliyorum

Ben de normal karşılayacak biriyim aslında mesele zaten bana baskıcı olması boşanmak istediğimde bir şeyler yapıp beni ilişkiye geri çekiyor sonra yine aynı

Kesinlikle kabul etme. Tarif ettiğin adam tiplemesini o kadar iyi biliyorum ki es kaza yaptığı iş biraz tutmuş aklınca kendini zengin sanıyor. Erkek adam şöyle olur erkek adam böyle olur diye saçmalayan kendisi gibi 1 IQ arkadaşlarıyla kraallll, reisss diye konuşan offffff
Bu adamın kadına masaj yaptırırken cinsellik düşünmemesinin imkanı yok.
Hatta şöyle söyleyim gittikleri yerde kadrajın arkasına mini etekli dekolteli kız akıp selfie çekip whatsapp gruplarına atmışlardır. Çapkınlık yapıyor güya sefiller.

Boşanmasanız da süründürün. Ortalığı ayağa kaldırın, gidin cybh testi verin, elaleme karşı bi küçük düşsün, bi başı eğilsin. Artık her lafını da dinlemeyiverin, özgüveninizi onarın. Hiç değilse bi karşılığı olsun, anasından doğduğuna bi pişman edin. Yoksa azıtır bu, düz uçarı değil bu herif, dağ ayısı. Her şeyi pipisi var diye kendine hak gören, sizi elinden gelse kara kutulara koyacak.. Süründürün.

Tek bir sorum olacak,eşiniz size baskı yapmasaydı kadın masajcıya gitmesinde sorun var mıydı size göre?

biraz diğer konuları okuyun, yada empati yapın paragrafsız virgülsüz böyle bir konuyu konsantre olup okumak neredeyse imkansız..

Ben normal karşılayabilirdim ama bence masaj yapan kadına karşı cinsellik düşünmemesi imkansız veya hoşuna gitmemesi. Kendimi kötü hissettim çok kötü. Aldatılmış gibi. Halbuki söylese yine kızardım ama ne bileyim daha anlayabilirdim.

Bi de bunlar iş seyahati diye gider fuarlara. Hostes kızlarla sohbet edip kız arkasını dönünce embesil gibi birbirlerine bakıp gülümser. Ben bu erkek tipinin ciğerini bilirim.
Benim bu ülkenin erkeklerine olan nefretimin sonu bucağı yok

O manikürü,pedikürü, masajı de ne için yaptırdığı belli bence. Ortada aldatma yoksa bile kadinlardan hizmet almak hoşuna gidiyor başka bir açıklaması yok. Egosunu tatmin ediyordur sefil sefil.

Ortada onu yapma bunu yapma,evden cikma diye baskı yapan bir erkek varsa orada bir sıkıntı vardır zaten. Muhafazakarlık falan yok ortada, onu sadece kadına baski aracı olarak kullanıyor esiniz gibi erkekler.
Ne yaparsınız bilmiyorum ama üzerinizdeki baskıdan kurtulmak için bir fırsata dönüştürün bu iki yüzlülüğü.

Ay erkek doktorun bile karısından tahrik olacağını düşünen adam sence bunu neye dayanarak söylüyor. Kendi pis zihniyetine dayanarak. Kadın ona dokunurken bu dağ ayısı sence tahrik olmadı mı ?
Gelince de üste çıkar. Aldattım mı sanki sen nankörsün sen şöylesin sen böylesin diye

Benim hayatımda bana göre kadın erkek doktor sürücü kursu hocası veya her neyse sorun yok ama masajcı için cinsel istek uyandırır mı diye düşünebilirdim izin vermediğim bir şeydi gizli saklı gitti söyleseydi ne bileyim medikal doktor işinde iyi ağrıma iyi gelecek vs anlayış gösterebilirdim ama söylemedi hatta sordum konusu geçti yok kıllı adamlar ya dedi bu yalan kötü işte o zaman bir durup düşünüyorsun acaba daha kaç kere yedim bu yalanları diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…