Kimsenin kocasıylada işim olmazMemnunum tabi. Kökü bende.Doğal duruyor. Kimsenin kocasının göğüs kıllarına yapışmıyor. Canım kirpiklerim.
Ben kocama izin vermem sahsen keyfi kadin masöre gitmesine, o da bana vermesin ok yani benim icin sorun yok.Burada ben kocama izin veriyorum diyenlerin çoğunun da kocası erkek bir masöre gitmesine izin vermez. En nefret ettiğim şey ikiyüzlü erkekler ve bunun normal görülmesi.
Ooo bacımm yataktan kirpik cıktı sen geriden geliyon assdffBen kocama izin vermem sahsen keyfi kadin masöre gitmesine, o da bana vermesin ok yani benim icin sorun yok.
Cok.ilginc ya biri benim o konudaki mesajimi bu konuda alintilamis, benim de hatlar karisti oyle olunca Sonradan farkettimOoo bacımm yataktan kirpik cıktı sen geriden geliyon assdff
Gündem hızlı değiştiCok.ilginc ya biri benim o konudaki mesajimi bu konuda alintilamis, benim de hatlar karisti oyle olunca Sonradan farkettim
Bu kirpik konuşmamız hamam konusunda ne geziyor ben anlamadım valla noluyoKimsenin kocasıylada işim olmazkirpiğinde günahı yok bütün pislik o kocalarda hem salak hem kıskanç hem kendini bsey sanıyo hemde muhafazakar allam daha cok sey var ama yoruldum yazamıcam
He gitmişken ipek kirpikte taktırmısManikür pediküre mi gitmiş
:)
Hersey birbirne girdiBu kirpik konuşmamız hamam konusunda ne geziyor ben anlamadım valla noluyo
Bence bu diğer konuyu mantıklı hale getirdi. Adamın kendi kirpiği düşmüş meğer yatağaHe gitmişken ipek kirpikte taktırmıs
HaykırdımBence bu diğer konuyu mantıklı hale getirdi. Adamın kendi kirpiği düşmüş meğer yatağa