Eşimle 2 sene sevgili nişanlılık derken 2 senedir de evliyiz. Kendisi özel günlere çok fazla önem veren bir erkek. 4 senelik bu beraberlikte Tanışma yıldönümümüzde bana kitap yazıp bastırmıştı. Hiçbir özel günü atlamamış iyi kötü küçük büyük sürprizler yapmıştır. Sadece özel günlerde değil Normal zamanlarda bile elinde bi çiçekle gelen romantik bir adamdır. Şimdi 8 aylık hamileyim doğuma oldukça az kaldı. Üç gün önce evlilik yıldönümümüzdü bende illaki bir şeyler bekledim. Çünkü çok yoğun çalışıyor birbirimizi neredeyse göremiyoruz diyebilirim. Ben hediyemi vs aldım ondan ses çıkmayınca unuttu sandım ama keşke unutsaydı bana verdiği cevap şu oldu. ‘evlilik yıldönümünü kutlamak istemediğini bugünün onun iÇin herhangi bir anlam ifade etmediğini söyledi,, ve hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Bir keresinde doğum gününü çalıştığım iÇin bir gün sonrasında kutladım diye çok üzülmüştü. Özel günlere bu kadar önem veren bi adam nasıl oldu da bu hale geldi. Derdim hediye vs değil elbette ama etrafındaki herkesin bütün derdine derman olup koşan bu adam artık beni görmüyor. Ne anlamam ne yapmam gerekiyor.