Eşim yıldönümünü kutlamak istemedi

Cirkef degilsin bu normal evliliklerde olmasi gereken. Konusamadigim adama ben esim diyorsam sıkınti buyuktur. Konu zaten cok degisik. Bu kadar yogun calisip konu sahibi uyurken eve gelen adam normal zamanda cicekle geliyormus. Yine hamile karisina doguma bilmem kac haftasi kalan karisina cay koy diyor. Konu baslibasina tutarsiz.
Adam normal davranıyor diyor ama sarılmıyor vs diyor
Birşey olmamış gibi davranıyor diyor
O gün neden öyle dedin dediğinde bi cümleyle geçiştiriyor adam
Hep elinde çiçekle gelen adam böyle bigünde bu cümleyi kursa büyük olay çıkması lazım. Bence de konuda tuhaflık var. Adam 2 sene önceki doğum gününü unuttuğu için böyle yaptıysa o da çok korkunç.

Cirkef degilsin bu normal evliliklerde olmasi gereken. Konusamadigim adama ben esim diyorsam sıkınti buyuktur. Konu zaten cok degisik. Bu kadar yogun calisip konu sahibi uyurken eve gelen adam normal zamanda cicekle geliyormus. Yine hamile karisina doguma bilmem kac haftasi kalan karisina cay koy diyor. Konu baslibasina tutarsiz.
bu kadar çalışıp aşkım balım böceğim olabileceğini sanmıyorum ben de

ama çay koy demesinde ne var ya. kadın sanırım evde, doğuma kadar zaten yatmayın hareket edin doğum iyice zorlaşır diye doktorlar bar bar bağırıyor. çay koymak ağır bir iş değil ki.

Bilmiyorum geçen sene kutlamıştı. Bu sene bir şey ifade etmiyor oldu. Ama sorsanız beni deli gibi seviyormuş. İşin garibi gayet normal davranıyor sanki böyle bir şeyi başka biri söylemiş gibi
Aranızda bir iletişim sıkıntısı var bence . Araniz bozuk olur böyle bir cümle kurar ,anlariz. Oturun ,konusun ne amaçla söylemiş ona göre kafanızda netleşir durum .

bu kadar çalışıp aşkım balım böceğim olabileceğini sanmıyorum ben de

ama çay koy demesinde ne var ya. kadın sanırım evde, doğuma kadar zaten yatmayın hareket edin doğum iyice zorlaşır diye doktorlar bar bar bağırıyor. çay koymak ağır bir iş değil ki.

Cay koymak agir bir is degil evet ama normal zamanda cok hassas olup bu kadar yogun calismaya ragmen her gun elinde cicekle gelebilen bir adam yani bu kadar ince dusunen bir adamin hal ve tavirlarina pek uymuyor.

Eşinizin siz uyurken gelecek kadar geç saatlere kadar çalışması normal mi?
Bazı erkekler işi bahane edip evde ne kadar az vakit geçirirsem o kadar iyi kafasında olabiliyor.
Aranızda iletişimi sorunu var belli birbirinizi doğru düzgün görmüyorsunuz.
O lafı edince tepki vermemenizde enteresan.
Siz bu iş meselesi dahil herşeyi oturup konusun eşinizle.
Gariplikler var konuda.

Cay koymak agir bir is degil evet ama normal zamanda cok hassas olup bu kadar yogun calismaya ragmen her gun elinde cicekle gelebilen bir adam yani bu kadar ince dusunen bir adamin hal ve tavirlarina pek uymuyor.
her gün gelir dememiş ki ya
yani hani "sadece özel gün kutlar, yılın gerisinde hödüktür" bir profil var ya, öyle değildi başka zamanlarlar da bile çiçek alırdı, demek istemiş bence.

Her gün elinde çiçekle geliyor diye bir şey yok, ama zaman zaman böyle süprizler yapan bir adamdır demek istiyorum orada kast ettiğim böyle günlere değer verir normal zamanlarda bile incedir demek istiyorum. Ben eşimden böyle bir cevap asla beklemiyordum afalladım. kavgalı vs olsak konuyu açarken belirtidim. Bende zaten tam bu yüzden açtım konuyu ne yapmalıyım diye. Çay koymak konudaki ufak bir detay oradan kast ettiğim beni kırdığını görmedi demek istiyorum. Kalkıp çay koymadım sonra kendisi hazırladı beni de çağırdı. Bende tabiki sordum geçen sene kutladık ettik bu sene neden bir şey ifade etmiyor diye ?? Benim için en güzel gün seni tanıdığım gün diyip kapattı konuyu. Bende bu platformda ne yapmam gerektiğini soruyorum bu yüzden. Ben mi abartıyorum hormonlardan dolayı alıp konuşmalı mıyım bir süre üstüne gitmesem mi derken kafam karıştığı iÇin buradayım.

Elbette kırmış olabilirim kendimde yüzde yüz bi haklılık aramıyorum ama gayet normal davranıyor. Yani ne trip atıyor ne hata yaptım dur bi sarılayım diyor. Ciddi ciddi umursamadığını hissediyorum

Hayır aksine gayet normal davranıyor 🤷🏻‍♀️
Siz de mi herşey normalmiş gibi davranıyorsunuz?

Eşimle 2 sene sevgili nişanlılık derken 2 senedir de evliyiz. Kendisi özel günlere çok fazla önem veren bir erkek. 4 senelik bu beraberlikte Tanışma yıldönümümüzde bana kitap yazıp bastırmıştı. Hiçbir özel günü atlamamış iyi kötü küçük büyük sürprizler yapmıştır. Sadece özel günlerde değil Normal zamanlarda bile elinde bi çiçekle gelen romantik bir adamdır. Şimdi 8 aylık hamileyim doğuma oldukça az kaldı. Üç gün önce evlilik yıldönümümüzdü bende illaki bir şeyler bekledim. Çünkü çok yoğun çalışıyor birbirimizi neredeyse göremiyoruz diyebilirim. Ben hediyemi vs aldım ondan ses çıkmayınca unuttu sandım ama keşke unutsaydı bana verdiği cevap şu oldu. ‘evlilik yıldönümünü kutlamak istemediğini bugünün onun iÇin herhangi bir anlam ifade etmediğini söyledi,, ve hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Bir keresinde doğum gününü çalıştığım iÇin bir gün sonrasında kutladım diye çok üzülmüştü. Özel günlere bu kadar önem veren bi adam nasıl oldu da bu hale geldi. Derdim hediye vs değil elbette ama etrafındaki herkesin bütün derdine derman olup koşan bu adam artık beni görmüyor. Ne anlamam ne yapmam gerekiyor.
Aslında sorun yildonumunuz değil de eşinizin size tavrı çok kötü birşey söylediği söz bir ömur çıkmaz insanın içinden resmen benim için bir anlam ifade etmiyorsun demiş bu cümle çok agir özellikle de hamile eşe söylenmesi ne bileyim esin pek eskisi gibi kalmamış kardeş

siz gebelik döneminde olduğunz için 8 aydır acaba çok mu üstüne gittiniz hamileyim diye sebebi olmalı yani. bir arkadaşımda misafirlikteyken kocasına ayaklarını ovdurmuştu yan odaya geçip hamile diye kocası garibim insanların içinden kalkıp yan odaya geçip ayağını ovmuştu aklıma bu durum geldi biz bayaa alay konusu ettik bunu komik yani sizde bu tarz şeyler yaptıysanız bezdirmiş olabilirsiniz

Bence bu net bi sekilde "bu evlilik benim icin bitti" demektir ya. Baska anlam yükleyemiyorum. Bir de kadin arkadaslarim lutfen şu, ozel gunlere cok onem verir her zaman cicek hediye alir tipindeki erkeklere kanmayin. Bu asiri sevgiden ileri gelen bi romantizm degil bildiginiz şov. Bak cocugu da yapinca adam "kadini avucumun icine aldim bu kadar şov yeter" demis resmen. Kitap bastirmak ne allasen Samimiyetsizlik pacalardan akiyor

siz gebelik döneminde olduğunz için 8 aydır acaba çok mu üstüne gittiniz hamileyim diye sebebi olmalı yani. bir arkadaşımda misafirlikteyken kocasına ayaklarını ovdurmuştu yan odaya geçip hamile diye kocası garibim insanların içinden kalkıp yan odaya geçip ayağını ovmuştu aklıma bu durum geldi biz bayaa alay konusu ettik bunu komik yani sizde bu tarz şeyler yaptıysanız bezdirmiş olabilirsiniz
Ya bu da bi sebep tabi. Bazi kadinlar var ki malesef kendilerini anne moduna sokup kadinlik ve eş olma kavramlarini topraga gomuyorlar resmen. Tam tersi, karılarını sadece anne olarak goren kocalar da var. Kocalar yapinca korkunc bir durum zaten bi de kadinlar kendilerini sadece anne olarak gormeyi nasil kendilerine yediriyorlar anlamis degilim. Butun varligini bi kenara itip tek dunyalari hamileligi ve bebegi oluyor. Cok sagliksiz. Bu tarz simarma şovlarınin yani sira bir de cinsellik anlaminda adami yanina falan yaklastirmama durumu olduysa, evliligin anlamının kalmamasini normal karsilarim adam açısından

Bana herhangi bir şey ifade etmiyor dediği an ne diyeceğimi bilemedim. Hala o sözlerin etkisindeyim. Ya da hormonlardan dolayı ben abartıyorum bilmiyorum. Sanki bir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyor oysa gerçekten kırıldığım çok belli. Karşıma alıp konuşursam sanki ben daha çok kıracakmışım gibi hissettiğim için bir müddet beklemek istedim. 3 hafta sonra doğum var bünyem ufak bir tartışmayı bile kaldıramayacak halde ne yazık ki.

Bende tabiki sordum geçen sene kutladık ettik bu sene neden bir şey ifade etmiyor diye ?? Benim için en güzel gün seni tanıdığım gün diyip kapattı konuyu.

Sordun mu sormadin mi ben anlamadim? Eger gercekten sorduysan ve konuyu kapattiysa sen ac konuyu olmaz mi? Bu gune kadar sen boyle davraniyordun ve benim alistigim durumun cok disinda davrandigin icin kirildim desen olmaz mi? Yorgunum ve yogun calistigim icin unuttum deseydin bunu anlardim ama boyle yapmani anlamadim diyebilirsin.

Sordun mu sormadin mi ben anlamadim? Eger gercekten sorduysan ve konuyu kapattiysa sen ac konuyu olmaz mi? Bu gune kadar sen boyle davraniyordun ve benim alistigim durumun cok disinda davrandigin icin kirildim desen olmaz mi? Yorgunum ve yogun calistigim icin unuttum deseydin bunu anlardim ama boyle yapmani anlamadim diyebilirsin.
yazdığım gibi sordum işte o da konuyu kapattı. Tekrar konuşmadık. Yeniden gündeme getirip sorayım bakalım farklı bir cevap alabilecek miyim 🤷🏻‍♀️ Belki anlatmadığı bir sorunu vardır

Eve cicekle gelen adam da çay isteyebiliyor. 😬
Konu sahibi kocasinin o cümleyi soylemek disinda normal ve bir şey olmamis gibi davrandigini soylemiş zaten.
Adam cicek aliyor diye evde bir cay isteyemeyecek mi? 😁

yazdığım gibi sordum işte o da konuyu kapattı. Tekrar konuşmadık. Yeniden gündeme getirip sorayım bakalım farklı bir cevap alabilecek miyim 🤷🏻‍♀️ Belki anlatmadığı bir sorunu vardır

Esinle her seyi konusur musunuz? Isle ilgili cani bir seye sıkıldıysa sana anlatir mi, fikrini alir mi? Uzuldugunde paylasir mi? Valla bacim cok mu sabirlisin, cekiniyor musun anlamadim ama ben olsam catlardim. Ben yazdiklarindan mesafeli bir iliskiniz var gibi yorumladim ama isin dogrusu nedir bilemem tabi. Hamilesin bir de bunlari kafaya takmak yerine sor cekinecek bir durum yok.

Esinle her seyi konusur musunuz? Isle ilgili cani bir seye sıkıldıysa sana anlatir mi, fikrini alir mi? Uzuldugunde paylasir mi? Valla bacim cok mu sabirlisin, cekiniyor musun anlamadim ama ben olsam catlardim. Ben yazdiklarindan mesafeli bir iliskiniz var gibi yorumladim ama isin dogrusu nedir bilemem tabi. Hamilesin bir de bunlari kafaya takmak yerine sor cekinecek bir durum yok.
Ah sevgili arkadaşım Bana her şeyini maalesef anlatmaz, kapalı kutu. Bir derdi de varsa karnım burnumdayken böyle kırmak yerine unuttum deseydi bari. Senin için bir şey ifade ediyorsa kutlayalım diyor bir de bana. Biraz açmaya çalışacağım belki de altta yatan benden bağımsız bir sorunu var bilmiyorum.

X