• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle tiplerle evlenip kendinize hakaret ediyorsunuz resmen onca zaman geçir tüm akraba bilsin ama kız o... bugün başka kıza hakaret eden yarın senin arkandan da kimbilir neler söyler söyler.. sen bunları yapsan evlenir miydi senle bir düşün bakalım?

ben böyle bir adamla evlenmezdim.
bir kadına yapılan hakaret tüm kadınlara yapılmıştır. kadınlar olarak dayanışma içinde olmazsak sorunlar bitmez bu toplumda var olma çabamız başarıya ulaşamaz.
sen baştan kıza laf edince ne demek istiyorsun deyip ortamı tekredecektin.

kız o.. olur ama kocan pir pak değil mi?
rezillik, iğrençlik resmen.
böyle tiplerle evlenen kadın da pek sağlıklı değildir onu da belirteyim.
sen böyle bir deneyim geçirsin arkandan demediği kalmazdı ama erkeğe gelince kız o.. geçmiş gitmiş vs..
bu kafayla devam edin..
Ben böyle bir adam olduğunu nerden bilebilirdim nişanlıyken sedece aynı evde yaşadık birlikte olduk sedi evlendikten sonrada çocuk falan artırdıklarını öğrendim ve eşim bana karşı çok sevecen iyi bir adam di şimdi niye böyle oldun dediğimde ayıya dayı dedik köprüyü geçene kadar alana kadar di o diyor

Köşeye sıkışmış ve aciz hissediyor.
Ilerleyen sayfalarda anlattıkları kabul edilemez. Sağlıklı düşünemiyor konu sahibi. Mutsuzluğunu da eski sevgili düşüncesine dayandırmış ama durum çok daha vahim.
Aslında eski sevgilisi benim arda aklıma gelsede eşime hic konusunu açmazdım ama çevredekiler akrabalar bile böyle söylemeye başlayınca eşimde böyle bir adam olunca haliyle ben böyle oldum yok sa bende gencim güzelim eşim beni almak için neler yaptı kapıda bile yattı ama ben her zaman derim ki ben o gelinlikle o kapıdan içeriye girdiğimde kafese girdim derim halada öyle bir gün dışarıya çıksak çok mutlu oluyorum yeni insanlar gördüğüm için gökyüzünü gördüğüm için doya doya bak uzun bir süre yine göremeyeceksin diyorum

Aslında eski sevgilisi benim arda aklıma gelsede eşime hic konusunu açmazdım ama çevredekiler akrabalar bile böyle söylemeye başlayınca eşimde böyle bir adam olunca haliyle ben böyle oldum yok sa bende gencim güzelim eşim beni almak için neler yaptı kapıda bile yattı ama ben her zaman derim ki ben o gelinlikle o kapıdan içeriye girdiğimde kafese girdim derim halada öyle bir gün dışarıya çıksak çok mutlu oluyorum yeni insanlar gördüğüm için gökyüzünü gördüğüm için doya doya bak uzun bir süre yine göremeyeceksin diyorum
Inanın çok üzüldüm halinize.
Lütfen bir şeyler yapin. Cocuklariniz için de sağlıklı bir yaşam değil bu.

hapis misiniz gokyuzunu gormek felan nedir daaa

kizin o... lugunu nerden biliyormus esin? baskalari ile sevisip para alirken yanindamiymis? tovbe ya inan daha beterini soylerim de banlanmaktan korkuyorum. bi o... ile 2 yil ayni evde yasayana ne derler hatta tum ailesi ile tanistirana? he canim he. esinin kuyruk acisi var belli. sen de hic tanimadigin kadinin annesine ne diye laf ediyorsun ki? ne cirkin bir davranis.
ayrica kusura bakma ne kadar da kezbanca davraniyorsun. benim esim de eski sevgilisi ile ayni evde yasamis. hakketen tas gibi de hatunmus ama bak simdi benim kocam 2 cocugunun babasi 7 yildir da birlikteyiz hatundan ayrilali yillar olmus ne diye zehir edeyim hayatimi?
ayrica eskinin arkasindan bukadar laf eden hakaret eden adam adam degildir kusra bakma... demek ki gun gelip senden de ayrilirsa arkandan laf edecek...
boyke devam et sen. ozguvensiz kocana guvensiz hayati zehir et kendine...
Kimse beni anlamıyor anlayamıyorum ben durduğum yerde böyle olmadım biz bi defa ayrılma noktasına geldik annesiyle ablasının yanında senin yaptığın bugün o.... puluklari anlatıcam dedi sen benden bisa

Inanın çok üzüldüm halinize.
Lütfen bir şeyler yapin. Cocuklariniz için de sağlıklı bir yaşam değil bu.
Haklısınız ama cesaret edemiyorum iki çocuğa tek başına bakalbilir miyim nasıl olur zaten çok kötü durumdayım ve eşim baya sorunlu abimi hoc sevmiyor bi kere telefonumda abimin resmi vardı bu niye var diye beni saatlerce yok yere dövdü abimi gece yarısı arkadaşlarına arattı küfürler tehditler havada uçtu eğer ven boşanmış olsam abime illa bir şey yapar ondanda korkuyorum 2 ucu afedersin boklu deynek nereden tutsam elime bulaşıyor çıkar yolum yok

Köşeye sıkışmış ve aciz hissediyor.
Ilerleyen sayfalarda anlattıkları kabul edilemez. Sağlıklı düşünemiyor konu sahibi. Mutsuzluğunu da eski sevgili düşüncesine dayandırmış ama durum çok daha vahim.
Ne yapmalıyım ve nsol yapmalıyım bana bir yol gösterin allah aşkına

Öylesine bir kızdır tabi o... dur o yuzden bu kadar aile içine sokmuş
Kızın arkasından bu cumleleri kullanmadan da size o meselenin bitttiğini hatırlatabilir
Ayıp ediyor

Ayrıca akrabalarada kızdım neden o kız ekli hadi ekli neden şöyleydi böyleydi anlatıyorlar ki bu densizlik

Mesele bitmiş tamamda sarhoşken onun ismiyle size seslenmesi ve acıklama olarak alışkanlık demesi beni işkillendirdi
Onun dışında şüphe edip kıskanılacak bir şey yok

Zaten sanıyorum ki o... denilen bayan eşiniz ile ilişkisini kesti eşiniz istesede bir şey değişmez
Eism le takiplesiyorlar di ben sildim kız defalarca tekrar ekledi valla bilmiyorum döner mi dönmez mı ama ben gerçekten artuk bıktım her şeyden

Benim takıldığım nokta kıza o.. demesi. Ayıptır yani, neden eski ilişkilerine laf atmak zorunda insan?

Sizinle ilgili olan kısımda ise şunu söyleyeyim, evlenmeden önce biliyorsanız kabul etmeme gibi bir alternatifiniz vardı. Kimseyi geçmişiyle yargılamam, ki isteyen bunu yaşar, ama ben tercih etmediğim için de tercih etmemiş birini seçerdim. Siz kafanıza takacağınızı bilerek kabul etmişsiniz ama artık yapacak bir şey yok, bu konuyu tekrar tekrar açıp özgüvensiz görünmeyin. Yaşananları geri alamazsınız, ama sevgi aşkı da böyle söylemlerle kavgalarla bitirmeyin.

Ben böyle bir adam olduğunu nerden bilebilirdim nişanlıyken sedece aynı evde yaşadık birlikte olduk sedi evlendikten sonrada çocuk falan artırdıklarını öğrendim ve eşim bana karşı çok sevecen iyi bir adam di şimdi niye böyle oldun dediğimde ayıya dayı dedik köprüyü geçene kadar alana kadar di o diyor

anlamak istersen anlardın. mesela küçük bir test olabilirdi.
o anlatınca bende böyle böyle yaşadım derdim tepkisinden nasıl biri olduğunu anlardın.
ya da biraz araştıracaktın.
bu köprüyü geçene kadar filan hikaye anlamak isteyen kadın anlıyor tabii bu ne kadar kaliteli zaman geçirdiğinize bağlı biraz da..

Şunu merak ettim, hastaneye parka bile göndermeyecek kadar kıskanç olan adam eline akıllı telefon, pc internet bağlantısı olan herhangi bir cihaz işte neyse, nasıl verdi? Erkeklerle konuşmandan korkmuyor mu? Sürekli takip ediyorsa bu konunu da görür.

Benim takıldığım nokta kıza o.. demesi. Ayıptır yani, neden eski ilişkilerine laf atmak zorunda insan?

Sizinle ilgili olan kısımda ise şunu söyleyeyim, evlenmeden önce biliyorsanız kabul etmeme gibi bir alternatifiniz vardı. Kimseyi geçmişiyle yargılamam, ki isteyen bunu yaşar, ama ben tercih etmediğim için de tercih etmemiş birini seçerdim. Siz kafanıza takacağınızı bilerek kabul etmişsiniz ama artık yapacak bir şey yok, bu konuyu tekrar tekrar açıp özgüvensiz görünmeyin. Yaşananları geri alamazsınız, ama sevgi aşkı da böyle söylemlerle kavgalarla bitirmeyin.
Adam konu sahibini aldatıyormuş zaten. Daha önce aynı kelimeyi onun için de kullanmış. Durum daha vahim yani.

anlamak istersen anlardın. mesela küçük bir test olabilirdi.
o anlatınca bende böyle böyle yaşadım derdim tepkisinden nasıl biri olduğunu anlardın.
ya da biraz araştıracaktın.
bu köprüyü geçene kadar filan hikaye anlamak isteyen kadın anlıyor tabii bu ne kadar kaliteli zaman geçirdiğinize bağlı biraz da..
Hayır gerçekten anlamadım ve nişanlıyken 17 yaşında olduğumuda unutmayalım çok kicuktum hala küçüğüm ama yaşadıklarım beni öyle olgunlastirdi ki şimdi ki gibi olmuş olsaydım ah ah

Şunu merak ettim, hastaneye parka bile göndermeyecek kadar kıskanç olan adam eline akıllı telefon, pc internet bağlantısı olan herhangi bir cihaz işte neyse, nasıl verdi? Erkeklerle konuşmandan korkmuyor mu? Sürekli takip ediyorsa bu konunu da görür.
Evde internet var hem benim face ins falan yok bu kulübede dün katıldım her an görür diye ödüm patlıyor çünkü her şeyden şüpheleniyor görürse biterim ama birilerinde danışmanın vakti geldide geçiyor bile geçmişi falan siliyorum işte ne yapayım allah yardımcim olsun ins görmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X