• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senden önce olan biri için kavga edilir mi,ne saçma yahu ! Ne icin kavga ediyorsun ne diyorsun adama " Neden hayatına benim girecegimi tahmin edemedin,gelecekteki eşini nasıl aldatirsin " falan mi diyorsun :) İnsanlar ikinci üçüncü evliliklerini yapıp mutlu oluyorlar,sen eski sevgiliye takmissin.
Bu seni küçük düşürüyor,özguvensiz zayif gösteriyor haberin olsun.
Seni seçmiş seninle evlenmiş,iki de çocuk yapmış daha ne olsun.Ati alan Üsküdar'i geçmiş yani.Hala geçmişe takılıp kalmak,evliliğini yipratmaktan başka bir işe yaramaz.

Bilmiyorum ya eşim benim iyice psikolojimi bozdu her yer e gitmek yasak evden çıkamıyorum kendiside içiyor geziyor cafelere gidiyor bende evde iki çocukla kafayı yiyorum heralde yavaş yavaş

Hanımefendi ben sizin eşiniz gibi herifleri gayet iyi tanıyorum

Kolay ezebilmek için gözü açılmamış 15lik 17lik kız bulur evlenirler

Her naneyi yerler ama kadını eve kapatırlar camdan baktırmazlar. Muhtaç olun bağımlı olun diye çalışmanıza, arkadaş edinmenize, ailenizle görüşmenize bile hayır derler

Size açıkça yazayım ki, sizin kocanız gibi tiplerden adam olmaz

O yüzden siz kendinizi kurtarmaya bakın. Kolay yoldan meslek edineceğiniz bir kursa gidin kuaförlük olur, güzellik uzmannlığı olur...sonra da bir işe girin. Haydi bunu da geçtim alın çocukları, gündüz adam işteyken parka gidin açık havada oturun, cafeye gidin yiyin için. Haftada 1 gün kursa ya da spora gidin mesela. Böyle olmaz 22 yaş çok çok genç hayatboyu eve tıkılı mı yaşicaksınız?

Son düzenleme:
bari hastalık falan kapmayın boşanmayacaksanız..
ama bence boşanın alenen sizi aldattığını söyleyen adamla evli kalmak eziyet resmen. saygı bile duymuyor size bırakın sevmeyi.
Aynen bende böyle düşünüyorum ama 2 tane çocuğum var onlara kıyamıyorum bizim hatamızın bedelini onlar annesiz yada babasız büyüyerek ödemeyi hal etmiyor ben evliliğimiz yoluna girsin düzelsin istiyorum ama o hiç çaba sarf etmiyor bildiğini okumaya devam ediyor

Senden önce olan biri için kavga edilir mi,ne saçma yahu ! Ne icin kavga ediyorsun ne diyorsun adama " Neden hayatına benim girecegimi tahmin edemedin,gelecekteki eşini nasıl aldatirsin " falan mi diyorsun :) İnsanlar ikinci üçüncü evliliklerini yapıp mutlu oluyorlar,sen eski sevgiliye takmissin.
Bu seni küçük düşürüyor,özguvensiz zayif gösteriyor haberin olsun.
Seni seçmiş seninle evlenmiş,iki de çocuk yapmış daha ne olsun.Ati alan Üsküdar'i geçmiş yani.Hala geçmişe takılıp kalmak,evliliğini yipratmaktan başka bir işe yaramaz.
Evet haklısın doğru söylüyorsun eşimin yüzünden bütün bunlar bana ilgi sevgi göstermiyor sözde seviyor dışarı çıkmama komşuya gitmeme bile izin vermiyor bende evde kafamda kurup duruyorum işten allahtan bu kadınlar kulübünü keşf ettim bunuda duysa beni öldürür gizli kullanıyorum

Aynen bende böyle düşünüyorum ama 2 tane çocuğum var onlara kıyamıyorum bizim hatamızın bedelini onlar annesiz yada babasız büyüyerek ödemeyi hal etmiyor ben evliliğimiz yoluna girsin düzelsin istiyorum ama o hiç çaba sarf etmiyor bildiğini okumaya devam ediyor

ay sen birde 22 yaşındamısın?
2 de çocuk.. çok küçüksün daha ömür boyu bu şekilde hakarete aldatılmaya aşağılanmaya dayanarak yaşamaya gücün var mı?
boşanıldığında çocuklar annesiz babasız kalmıyor anne yada baba çocuklardan boşanmıyor merak etmeyin..
asıl çocuklarınız için boşanın büyüyüp herşeti anladıklarında sizin ezik bir kadın olduğunuzu düşünecekler.. bu pervasız adama neden katlandığınızı sorgulayacaklar. size iyiki boşanmamışsın değil neden boşanmadın diyecekler büyürken görecekleri annelerinin sürekli hakaret edip aşağılanan bir kadın olduğu olacak.. çocuklarının gözünde böyle bir anne mi olmak istiyorsun..
çok gençsin hayatını yeniden kur herşey için çok geç olmadan.. geriye dönüp baktığında hayatım bitmiş dememek için.

İşte herkes sizin gibi duruş sergileyemiyor.bu birazda ozguvenle alakalı.ama böyle takıntılı kadınlarla da baş etmek zor.once kabulleniyolar evlenince geçmişi deşip duruyorlar.cevremde böyle bir iki kişi tanıdığım için söylüyorum.adamı çıldırttı en son bı tanesi.
Ya siz moral mı veriyorsunuz yoksa beni dahada üzmeye mı ugrasiyorsunuz

Doğru diyosunuz.. zamanında yaşanmış bitmiş. Bitmese ki bi de gebelik de olmuş evlenirlerdi zaten..

böyle yaparak sadece kendinize ve evliliğinize zarar veriyosunuz konu sahibi. Eşinizi kendinizden uzaklaştırıyosunuz.. cool olun azcık kendinize güvenin. Maziyi de rahat bırakın.. farzedin ki eşiniz evlenip ayrılmış.. sadece akrabaları eski sevgilinin konusunu açarsa onları bozarsınız kimse bidaha hatırlatmaz size olur biter..
Haklısınız

Eşim bırak eskiden ilişki yasadığı, ailesi ile tanıştıracak kadar değer verip sevdigı, aynı evi ve yatağı paylaştığı kadına, herhangi birine o...pu dese içim kalkar. Kadın o...pu oldu, kendisinin de elinin kiri oldu e mi? Madem o...pu neden birlikte oldun onca sene?

Ayrica git tedavi ol, takıntın ciddi derecede rahatsız edici. Ne yapsın eski sevgili, sen mutlu o diye ölsün mü? Camdan mi atlasın ne yapsın ya? Kocan ne dese tatmin olmuyorsun, kafayı yedirecek kadar takıntılısın madem eli kadın eline degmemisi bulaydın. Hayret valla, öteki kadına acıdım zamanında değer verdigı sahıs o...pu der, karısı kafayı yercesine kendisine hatta anasına takar. Sinir bozucu bir durum, umarım haberi olmaz bu iğrenç durumdan.

Bir de o kadinla ben ayni kefede değiliz ne ya? Bu gidisle o kefeden inersin, yerine baskasi gelir kocanda senle o birmisiniz der arkandan yillar sonra.
Ne alaka bu nasıl konuşma ben aynı kefe derken tabikki aynı değiliz ben onun çocuklarının annesiyim onun yol arkasıyım o kız ise eski sevgilisi yeterince açıklayıcı oldu mu

Esin tam bir assagilik adi.
Insan yillarini verdigi sevgilisine or.. der mi? Terbiyesiz gereksiz..
Ozaman bu durumda esin ne oluyor senelerce o.. ile takildiysa?
bnm esimin ciddi iliskisi olmus 5 sene,bn agzindan bi kere su lafi duysaydim yuzune tukururdum.
Bnmde ciddi bi iliskim oldu, esimde biliyor ve bi kere terbiyesizce konusmadim ardindan.En buyuk hakaretim hint kumasi demekti okadar.
Siz nasil insanlarsiniz,hele ki o kocan.. gecmisine anlam katmis bi insana en agir kufuru ediyor..
Sizin evinizde asla huzur olmaz, iki degil isterseniz 20 cocuk yapin, temeliniz baskalarinin namusuna kufretmeye kurulmus yazik
Tanımadığınız kızın annesine kadar laf mı uzattınız. Ne pis kıskançlığınız varmış
Laf uzattığı mı da nerden çıkardınız ben kötü bir şey etmediğin halde zoruna gitti lütfen böyle konuşacaksanız hic yazmayın

çocukların anne babadan ayrı olmasi bu kadar kötülük ve mutsuzluğun içinde yaşamalarından çok daha iyidir bence. çünkü ilerde büyük ihtimalle onlar da mutsuz, ozguvensiz, psikolojik sorunlu insanlar olacaklar. tabiki boşanıp bosanmamak sizin kararınız ama çocuklar için demek çok anlamsiz bence.

Ne alaka bu nasıl konuşma ben aynı kefe derken tabikki aynı değiliz ben onun çocuklarının annesiyim onun yol arkasıyım o kız ise eski sevgilisi yeterince açıklayıcı oldu mu

Hala şu leş adamı altın görüyorsunuz ya başınıza gelen her şey müstehak

İyi, evlendiniz başardınız, bravo! Yol arkadaşlığı işine gelince bana öyle geliyor ki adam yiyip içip geziyor sizi eve tıkıyor burda bir hayatı paylaşma ya da hayat ortaklığı göremiyorum

O görüşüp canım cicim dediği kadınlara da "o evdeki senin tırnağın olamaz şişko cahil ev karısı" demiyordur umarım. Bakın, ne kadar kolay değil mi kefeden düşmek ya da düşürülmek? Parmağınıza taktığınız yüzüğe güvenip kendinizi üstün görmeyin adamın mesajlaşmalarını yakalayınca çakılıverirsiniz, bu da naçizane tavsiyem. Aynı evde yaşadığı kıza o..u diyen adam yeni sevgili bulunca size mi o..u demicek?

Hala şu leş adamı altın görüyorsunuz ya başınıza gelen her şey müstehak

İyi, evlendiniz başardınız, bravo! Yol arkadaşlığı işine gelince bana öyle geliyor ki adam yiyip içip geziyor sizi eve tıkıyor burda bir hayatı paylaşma ya da hayat ortaklığı göremiyorum

O görüşüp canım cicim dediği kadınlara da "o evdeki senin tırnağın olamaz şişko cahil ev karısı" demiyordur umarım. Bakın, ne kadar kolay değil mi kefeden düşmek ya da düşürülmek? Parmağınıza taktığınız yüzüğe güvenip kendinizi üstün görmeyin adamın mesajlaşmalarını yakalayınca çakılıverirsiniz, bu da naçizane tavsiyem. Aynı evde yaşadığı kıza o..u diyen adam yeni sevgili bulunca size mi o..u demicek?
Ne yapacağı mi bilmiyorum of of

Hanımefendi ben sizin eşiniz gibi herifleri gayet iyi tanıyorum

Kolay ezebilmek için gözü açılmamış 15lik 17lik kız bulur evlenirler

Her naneyi yerler ama kadını eve kapatırlar camdan baktırmazlar. Muhtaç olun bağımlı olun diye çalışmanıza, arkadaş edinmenize, ailenizle görüşmenize bile hayır derler

Size açıkça yazayım ki, sizin kocanız gibi tiplerden adam olmaz

O yüzden siz kendinizi kurtarmaya bakın. Kolay yoldan meslek edineceğiniz bir kursa gidin kuaförlük olur, güzellik uzmannlığı olur...sonra da bir işe girin. Haydi bunu da geçtim alın çocukları, gündüz adam işteyken parka gidin açık havada oturun, cafeye gidin yiyin için. Haftada 1 gün kursa ya da spora gidin mesela. Böyle olmaz 22 yaş çok çok genç hayatboyu eve tıkılı mı yaşicaksınız?
Ne cafesi ne kursu ne sporu kendisi spora cafeye gidiyor her yere gidiyor ama bana park bile yasak gidemem ki gidecek olsam kıyamet kopar kendimi kurtarmak istiyorum ama yapamıyorum bu arada tespit doğru bana sen daha küçüksün deyip çok sevinmişti elime avucuma sığarsın diye salak gibi cahillik anlamadım işte çocuklar olmasa yapacağı mi biliyorumda işte elimi kolumu bağlıyor

Ya siz moral mı veriyorsunuz yoksa beni dahada üzmeye mı ugrasiyorsunuz
Yok valla üzmeye çalışmıyorum.yazdigina göre yorum yaptım ama sonradan ekledigin seyleri okuyunca kıskançlığının altında yatan başka sebepler olduğunu anladım.ben durduk yere bunları kafaya takip huzursuzluk çıkardığını sanıyordum.ama bence senin takman gereken başka şeyler var biliyorsun değil mi?

Yok valla üzmeye çalışmıyorum.yazdigina göre yorum yaptım ama sonradan ekledigin seyleri okuyunca kıskançlığının altında yatan başka sebepler olduğunu anladım.ben durduk yere bunları kafaya takip huzursuzluk çıkardığını sanıyordum.ama bence senin takman gereken başka şeyler var biliyorsun değil mi?
Evet var ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin eşim resmen hayatımı mah etti evlemedn önce 65 kiloydum stresten sıkıntıdan şu an 104 kiloydum ve çok üzülüyorum beni bir diyetisyene biel götürmüyor hic ilgilenmiyor şimdi bile evde yok dışarda içiyor ve benimle afededjn ama 1 2 ay boyunca ilişkiye girmiyor beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum

Evet var ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bir yol gösterin eşim resmen hayatımı mah etti evlemedn önce 65 kiloydum stresten sıkıntıdan şu an 104 kiloydum ve çok üzülüyorum beni bir diyetisyene biel götürmüyor hic ilgilenmiyor şimdi bile evde yok dışarda içiyor ve benimle afededjn ama 1 2 ay boyunca ilişkiye girmiyor beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum
Anlamadım.sen hastaneye gidiyorum desen gondermez mi?zaten devlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyen var.onada mı izin vermiyor?

Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem
Bu aralar dengesizim, doktureceksin şimdi eşimin kirlilerini :)) adam herşeyi dibine kadar yaşamış .. tanıştık ,bir süre sonra evlilik kararı aldık ..ordan burdan nasıl hızlı bir hayatı olduğunu duyduğum için anlatma gereği hissetti ..açık açık !!! Benden önce ne yaşadıysan yaşadın , kendini kabul ettirmeye mi çalışıyorsun ,kaçıncı el olduğun önemli değil :) kasma dedim ..adam rahatladı ..banane benden öncekinden ,o zaman hayatında bile değildim ..birbirimizdn hiç haberimiz yoktu ..ilerde karşıma daughter çıkacak diye dusunememiş malesef :) ve ben geldim hayatına ...herşey bitti ..adam pür-ü pak :) geçmişi de gereksiz hafıza işgali ..umrumda değil ..neden sen de kendine işkence etmek yerine esinin geçmişini silmeyi denemiyor sun ?

Hayır ben evlendiğinden beri otobüse bile binmedim liskancligindan balkona bile çıkarmıyor kendisinin içi pis ya
Ablam senin ailen falan yok mu?yazık gençliğine git biraz ailende kal dicem ama....şimdi bu adamı neresinden tutup düzeltelim.uzulmeni de istemiyorum ama işin biraz zor.yani bu adam seni epey sindirmiş ailenle konuştun mu hiç sorunlarını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X