• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski sevgilisini bir türlü aklımdan çıkaramıyorum yardım lütfen:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilişkinizi sağlıklı bulmadım. Siz adamın 7 sene önceki ilişkisini takıntı haline getirmiş durumdasınız (hadi adamın size eski sevgilisinin adıyla seslenmesinden dolayı kıllandınız ondan diyelim). Eşiniz de sizi inandırmak için eski sevgilisine fahişe diyebilecek kadar düşmüş. Madem öyleydi niye adı dilinden düşmüyor, niye tüm sülalenle tanıştırdın diye sorarlar adama. 5 senedir evlisiniz, artık kabuk bağlamış yarayı kaşımayın. Fakat eşinizin sizden boşansa sizin için de arkanızdan fahişe diyebilecek bir karakterde olduğunu unutmayın.

5 yıldır evlisiniz,eşinizin sizden önceki hayatını ince detayına kadar biliyorsunuz ( özel olarak kalmaliydi), ve siz tüm bunları bile bile evlenmissiniz aradan 5 sene geçmiş ,eşiniz sarhoşken o kişinin adını söylüyor ve de arkasından o..diyor ,siz kiza ve annesine küfür ediyorsunuz ,onların hiç bir suçu yokken çok sağlıklı değilsiniz karı koca

Niye eskiyi kurcalayip adama eski sevgilisini hatirlatiyorsunuz ya?

Onla degil sizle evlenmis iste.

Zorla adamin aklina getiriyorsunuz eski sevgilisini.

Unutun gitsin.

Eşimle evleneli 5 yıl oldu eski sevgilisiyle üniversite yıllarında tanışmışlar 2 yıl aynı evde yaşamışlar birlikte olmuşlar kız hamile kalmış çocuk aldırmışlar kızı ailesiyle tanıştırmış ikiside birbirlerinin evinde aylarca kalmışlar askerdeykende görüşmüşler aceba izine çıktığında birlikte olmuşlarmidir of eşim nişanlıyken bana bunu anlattığında çok kıskanmıştım günlerce ağlamıştım yaşayacağı her şeyi onunla yaşamış daha benimle ne paylaşacak diye oda benim ondan çok daha güzel olduğunu onun öylesine bi kız olup unuttuğunu artık hayatında sadece bana yer olduğunu söyledi hep ama benim kocam başkasına nasıl dokunur nasıl onunla ilişkiye girer çıldırıyorum eşim benden 10 yaş büyük o bunları yaşarken ben aşk sevgi nedir bilmiyordum bile şimdi bile bütün akrabalarında sosyal medyada ekli o kız kızda başka şehirli yalovalı eşim defalarca oraya gitmiş bütün akrabalar tanıyor o kızı herkes yanından ayırmazdı hep birliktelerdi deyipduruyor her seferinde bi kere eşim içki içerken sarhoştu yani kafası iyi olmuştu bana o kızın ismiyle seslendi neye uğradığı mı şaşırdımbozuntuya vermedim gittim ağladım sonra geldi sen neden yanıma gelmiyorsun dedi senbana bunu dedin dedim farkında bile değilimdil akışkanlığıdır boşver ben seni seviyorum dedi dün yine kavga ettik bu kızın konusu açıldı annesine ben bir şey dedim eşimin çok zoruna gitti kendisine ne dersen de ama annesine laf söyleme o senin annende benim annemdende bin kat iyi dedi diye bende ikisininde allahbelasını versin dedim allah sizinde belanızı versin dedi sonra bende beni o kızla aynıkefeye koyuyor diye çıldırdım kızdım sonrageldi öptü sarıldı falan o o.... Sen benimkarımsın evimi ze benim eski sevgililerimi sokma dedim ne yapmalıyım lütfen banayardım edin deliricem

Konunun anafikri; evlenmeden sevgilisiyle ilişkiye giren kadın orospu, evlenipte eşiyle ilişkiye giren kadın çok sevilen piremses karısı mı oluyormuş. Bu durumda adama! da halkdilinde yiğit deniyordu değil mi?

Geçmez kardeş çıkmaz senin aklından biz 7 yıl sevgili olduktan sonra evlendik bak kaç yıl geçmiş hala acaba eşim benden öncekini düşünüyo mudur diye aklıma düşer. Ki eşim bana sizin eşinizin yaptıkları gibi laflar etmedi bile. Ayrıca her hareketiyle beni yüceltir hayatımı sana adadım der. Ama yine de bnm içimde hep bu merak vardı. Çünkü çok sevmiş zamanında. Ama evlendikten bi süre sonra amaaan diyorum umrumda değil evlendik yuva kurduk bi hayatı paylaşıyoruz bna bi yanlışı da yok adamdan niye şüphe edim diyorum. Eşimde biz ilişkinin başındayken ben eakisine sinirlenip küfrettiğimde kimseye iftira etme gözünle gördün mü kul hakkına girme demişti. Ben o zaman sinirden delirmiştim sen onu benden üstün tutamazsın diye. Ama daha da bişey olmadı olsaydı sevgiliyken bırakırdım bu derttle yaşayacağıma.

O kadinla evlenseydi oros.u olmiycakti o da karisi olacakti? Bi insani karalamak bu kadar basit mi? Eskiyi karistirdin suclusun ama esinde cok karaktersiz..

Niye evlenmemus o kadinka madem?

Hiç sizi seçmiş boşverin diye bakamayacağım olaya. Belki de kız ayrıldı. .neyse orası önemli değil. Nişanlıyken öğrendiğinizde kızın arkasından konuşmuş ya o vakit eline yüzüğü verecektiniz. Öyle şeyler yapanlar adam değildir gözümde. İnsanda biraz saygı olur.

Geçmez kardeş çıkmaz senin aklından biz 7 yıl sevgili olduktan sonra evlendik bak kaç yıl geçmiş hala acaba eşim benden öncekini düşünüyo mudur diye aklıma düşer. Ki eşim bana sizin eşinizin yaptıkları gibi laflar etmedi bile. Ayrıca her hareketiyle beni yüceltir hayatımı sana adadım der. Ama yine de bnm içimde hep bu merak vardı. Çünkü çok sevmiş zamanında. Ama evlendikten bi süre sonra amaaan diyorum umrumda değil evlendik yuva kurduk bi hayatı paylaşıyoruz bna bi yanlışı da yok adamdan niye şüphe edim diyorum. Eşimde biz ilişkinin başındayken ben eakisine sinirlenip küfrettiğimde kimseye iftira etme gözünle gördün mü kul hakkına girme demişti. Ben o zaman sinirden delirmiştim sen onu benden üstün tutamazsın diye. Ama daha da bişey olmadı olsaydı sevgiliyken bırakırdım bu derttle yaşayacağıma.
Tam tersi böyle diyen adam kaliteli adamdır saygılıdır.

Siz eski sevgili hakkında bu kadar ayrıntıyı nerden biliyorsunuz? Kim anlatıyor bunları? Geçmiş bu kadar deşilmemeli. Ayrıca eşinizin kız hakkında söylediği çok çirkin.

Eşiniz muazzam bir adamlık göstermiş onca şey yaşadığı kadına "or....pu" demiş.
Ben olsam o öyleyse sen nesin diye sorardım.
Dertlerini, pisliklerini, yoklullarını çektirirler ayrılınca da hakaret ederler.
Karaktersizlik hem de en alasından.

Siz çok büyütmüşsünüz bitmiş gitmiş. Geçmişi kurcalamayın derim.

Eşinizi o kızdan yaşadıkları yüzünden kıskanmak yerine, tüm akrabalarında ekli olan, sürekli yanında gezdirdiği, birlikte hayat paylaştığı kadına o kelimeyi kullandığı için eşinizden nefret etmeliydiniz ama nedense o kelimeyi kullandığı için içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz.

zaten nerde eski sevgili var o... ve cirkindir!! yillar önce olmus bitmis adam senle evlenmis hala neyin derdindesin?kaldi ki belki onlarin hayali de evlilikti ve onun icin o kadar yakindilar. belki akillarinda ayrilik bile yoktu.

zaten nerde eski sevgili var o... ve cirkindir!! yillar önce olmus bitmis adam senle evlenmis hala neyin derdindesin?kaldi ki belki onlarin hayali de evlilikti ve onun icin o kadar yakindilar. belki akillarinda ayrilik bile yoktu.
Bilmiyorum çocuk falan aldırmışlar bu beni sınır ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X