Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Değil mi.. Ona söylemiş gibi sankiŞifreli konusmuslar sanki.
Kadina ben seni seviyorumun şifreli versiyonu mu acaba?
İftira atmak istemiyorum oyuzden kesin bir şey diyemem.
Ama ben boyle sey hissetsem aninda boşanirdim.
Başkasini sevenin hayatimda yeri yok.
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Evet birbirlerine aşıklar.Değil mi.. Ona söylemiş gibi sanki
Ne yapacaksın peki?
Boşanacak mısın?
- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
- 83
Ben de oyle hiss ettim malesef.Değil mi.. Ona söylemiş gibi sanki
Sizin adiniza cok uzgunum.
Sanki yakalanma ihtimalina karsi biz akraba gibi konusuyoruz demek icin boyle yazisiyorlar.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
@Umutlabak1622 cevap verir misin?Evet birbirlerine aşıklar.
Ne yapacaksın peki?
Boşanacak mısın?
- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Ay ben konuyu anlamadım ya okuyorum ama oturmadı bende bir şeyler
Bu arkadaş, kocasının erkek kardeşi eşi yani geliniyle aralarında uzuuuuunnn uuzuuuuun bakışmalardan dolayı bir şey var mı diye bize soruyor. Bizim neler sezdiğimiz onun için önemliymiş. Lakin bunu 2 günde bir yeni konu açarak bize soruyor. Eşi ile en azından geceleri yan yana halbuki.
- 2 Temmuz 2018
- 3.505
- 4.026
- 53
- 34
- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Hay Allahım ya ne alaka güvenmiyorsa bıraksın gelin ile kardeşinin eşi birde nasıl bir kuruntu bu şimdide kuzen ile sanırımBu arkadaş, kocasının erkek kardeşi eşi yani geliniyle aralarında uzuuuuunnn uuzuuuuun bakışmalardan dolayı bir şey var mı diye bize soruyor. Bizim neler sezdiğimiz onun için önemliymiş. Lakin bunu 2 günde bir yeni konu açarak bize soruyor. Eşi ile en azından geceleri yan yana halbuki.
- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Hay Allahım ya ne alaka güvenmiyorsa bıraksın gelin ile kardeşinin eşi birde nasıl bir kuruntu bu şimdide kuzen ile sanırım
Yanlis hatirlamiyorsam bu 4. Konu ve hepsi kardesinin esi ile ilgili. Kuzen de girdiyse isin icine bu basliktan kacayim, bizden de suphelenebilir.
- 21 Ekim 2019
- 153
- 467
- 18
- 37
Moralini bozmak gibi olmasın ama bizim sülalede böyle boşanıp o kadınla evlenmiş birisi var. Bir de utanmadan herkesle tekrar tanıştırdı bakın bu benim karın diye midesizDeğil mi.. Ona söylemiş gibi sanki
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.232
- 798
Ben olsam boşanırdımcılar yine gelmiş
Kusura bakmayın ama al boşanırdınız
Arkadasım kocana sorsana ne msj atıyorsun evli barklı Kadına yanlış anlaşılır falan de bakalım ne diyecek bu adam?
adam yeğenlerini sormuş evli barklı kadın dediğiniz..
önceden konu sahibesinin kardeşinin karısına aşıkmış şimdi kendi kardeşinin karısına.
bence de boşansın adam bir huzura ersin.
zaten çok dayanamaz bu paranoyaya...
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Konu sahipleri farklı kişiler değil mi?siz bence herkesten rahatsızsınız . bir konuda emin olmadan kardeşinizi gelininizi suçlamayın .doğru birşey değil iftiraya girer
Bu konu sahibinin bütün konuları eşi ve kardeşinin eşiyle arasında bir şey varmıdan ibaret?
Acaba konuları mı karıştırdınız.
Ay şaşırdım şimdi
- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Şimdi yengeler yeğenler kardeşler kuzenler birbirine girdi bende. Adam, bacağının karısına aşıkmış, baldız da adama aşıkmış. Bunları net anladım. Adamın yengesi ne ara dahil oldu mevzuya?adam yeğenlerini sormuş evli barklı kadın dediğiniz..
önceden konu sahibesinin kardeşinin karısına aşıkmış şimdi kendi kardeşinin karısına.
bence de boşansın adam bir huzura ersin.
zaten çok dayanamaz bu paranoyaya...
- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
Şimdi yengeler yeğenler kardeşler kuzenler birbirine girdi bende. Adam, bacağının karısına aşıkmış, baldız da adama aşıkmış. Bunları net anladım. Adamın yengesi ne ara dahil oldu mevzuya?
Benim anladığım konu sahibinin eşi Behlül.