• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

Gelinle sizin aranizdaki fark nedir fiziksel olarak sanki gelin dunya guzeli ve siz silik biri gibi lanse ettiniz ayrica gelininize hayransiniz gibi bir izlenim var. Esinize dedinizmi neden yazdin sabah sabah diye.
Esinizi deneyin mesela gelininizin kardesinize ozel hediyeler aldigini onu cok sevdigini falan söyleyin

Benim korktuğum noktada bu.. Gün gelir bu gelini sıkıştırirmi diyorum bizim ailede ayıptır gelin aranmaz rahatsız edilmez bu gelin bizim aileye güvendi geldi şimdi ben çok utanırım anlayın beni utanç verici bir durum bu ortaya biran çıkmak istemiyorum
Bence yapabilir.. bu yuzden konuyu kimseye soylemenek en dogrusu.. annen filan var mi? Bi baksa 3. Bir kisi gozlemlese? Gerci ben yanildigini dusunmuyorum

Bu konuyu açtım ki sizin fikirlerinizi merak edip acaba yanlismi düşündüm diye.. Cok tepki geldi anlamadınmi hala ya da bu şüpheyle yaşanmaz gibi.. Benim anlamak istediğim bu hareketlerin sebebi idi.. Tipki sizin analiziniz gibi.. Resmen gözleriyle konusmuslar gibi.. Benimkide o üzülmesin diye sanki yanindan gecerken siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis...baska masaya gitti sonrada esim.. Ben tepki koyacağım tamam o ayrı... En çok merak ettiğimde bunları yapıyorsa benimle aynı eve girmesin değil mi bu kadar erkekse..

Nasil? Gelin neden surat yapmis

Sadece tek bir olay olsa hadi deyim siz kıskançlık edip yok yere düşündünüz. Ama bir sürü durum yaşanmış. Bence haksız değilsiniz düşündüklerinizde.eğer öyle olsa eşinizi sıkıştırdıktan sonra , eşiniz çekinir yanlış anlaşılmamak için dikkat eder ya krşı tarafta kötü anlrsa diye. Gözünü karartmış bildiğiniz.
Eşiniz, yasaklı durum diye daha çekici görebilir bu durumu, sonrası ise allah korusun daha kötü olabilir.
Bence bu çok zor bi durum, siz önce bu şüphe ile aynı yastığa baş koyabilecek misiniz onu düşünün

Konu sahibi eşin geline sabah mesaj atıp çocukları sormuş ya çocuklar hasta mıydı ki? Eğer değilse ilk mesajda ne yazmış ona göre adam suçludur diyelim

Eşinin, senin kardeşinin eşine sabahın köründe mesaj atması (kardeşin hastadır, telefonu açacak durumda değildir o zaman normal tabi) hiç doğal değil. Kardeşine ulaşmayı bekleyecekti, bu kadar acil olan ne ki eşine mesaj atmış? Sonra kardeşini ve çocukları seviyorum demesi de çok ilginç. Neden sadece onları vurgulamış. Zor bir durum, boşansan, boşanma sebebi ne diyeceksin? İnsanlar burada bile paranoyak dedi sana. Emin olana kadar sabret, eşini uyarma ne yaparsa yapsın, sanki unutmuş gibi davran. Açık verirse elinde kanıtın olur, seni suçlayamazlar paranoyak diye. Umarım eşin doğru yoldadır ve biz yanılıyoruzdur.

Konu sahibi eşin geline sabah mesaj atıp çocukları sormuş ya çocuklar hasta mıydı ki? Eğer değilse ilk mesajda ne yazmış ona göre adam suçludur diyelim
Yok hasta değildi cocuklar ne yapıyor gibisine atmış.. sabah sabah.. İyiki varsiniza getirmiş konuyu

Yok hasta değildi cocuklar ne yapıyor gibisine atmış.. sabah sabah.. İyiki varsiniza getirmiş konuyu
O zaman ilgisi var diye düşünüyorum eşinin gelininize. Kabul etmeyecektir bunu. Bir de sizi paronayak olmakla suçlayacaktır. Zor bir durum. Boşanmayacaksanız hiç karıştırmayın, araştırmayın.

Sanırım biz eşimle çok içli dışlıyız her yaptığımızdan haberimiz vardır.Böyle bir şey görsem illaki sorarım ne alaka diye ve şüphelendiğimi söylerim açık açık...

Sanırım biz eşimle çok içli dışlıyız her yaptığımızdan haberimiz vardır.Böyle bir şey görsem illaki sorarım ne alaka diye ve şüphelendiğimi söylerim açık açık...
Bende öyleyim eşlerine açık açık soramayanları anlamıyorum yahu sırdaşınız hayat arkadaşınız ben herşeyiiiii ana herşeyiii direk sorarım sanki komşumda düşünecem pehhh

Sizin gelin de bişiler anlamışdır bi tuhaflık oldugunu.. eğer kadınında ilgisi yoksa kardeşine söyler olay böyle patlar yada herkes susar senin yapdıgın gibi. Benim eşim bizim geline çocukları soracak beynini patlatırım ona neee kadının çocuklarından iyiki varsınızmış bilmem ne. Ne oluyo yani bu ne ? Sorman lağzimdi en azından

Bu nasıl bir adam ya, ailede ki bütün kadınlar aşık oluyor, ilgi duyuyor, cilve yapıyor fln (:
Tam tersi aslında, ailedeki bütün kadınlar konu sahibinin "kocişine" aşık. Yakında tüm dünya hatta tüm evren kocama ilgi duyuyor diye konu açmasından korkuyorum...

Bi erkek neden çocukları sorar iyiki varsınız der?? Söyleyin bana ?
Nezaketen sorar. İyiler mi merak eder falan. Benim eşim de Eniştemle konuşurken ablam nasıl çocuklar nasıl der. Niye soruyor ki sorunuz mantık dışı. Yengeniz çok mu güzel? Kıskanıyor olabilir misiniz?
Konu sahibi değilmişsiniz pardon.

Back