Kocamın ailesi bizi sokaga atti tekrar cagiriyor !

ikinci mutsuzluk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
38
23
39
Merhaba

Evlendigim günden beri aile apartmaninda yaşıyorduk. Elti kaynana kp kayın hepsi orada . Eşimde 40 yaşına kadar onlarla yaşadığı için asla onlarsız hareket etmiyor. Ne derlerse bir robot konumunda hareket ediyor. Asıl konu iki çocuğum var 2 ve 3 yaşlarında iki hamileligime son vermemi istediler. Sebep aile bosanmamizi istiyor . Bu yaşına kadar esim maddi olarak hepsini desteklemiş. Klasik kyv kıskançlığı ötesi. Hepsinden fiziksel ekonomik her türlü şiddeti gördüm. Doğuma kısa süre kala bosanma davasi artırmıştır. Evden atmak istediler. İki bebegimle gidecek bir yerim olmadığı için kaldım. Kaldığım sürede esim annesiyle kalıyordu. Tek sorun ailenin bizi istememesi . En son elektrik dogalgaz aboneliklerini kapattilar . Çıkalım diye iki bebegimle 3 gün karanlıkta yaşadım. Arkadaşlarım o süreçte gelip aldılar toplanıp bir ev kiraladılar. Herseyi sıfırdan yaptılar. Mahkeme bizi bosamadi. Şimdi de esim 2 senedir yine ailesiyle yaşamaya devam ediyor . Bize maddi destek sağlamaya başladı. Ordan çıkınca. Şimdi de gel tekrar burda yasa yani işkence gördüğümüz eve çağırıyor. Hatta kendi evimize de değil onu dolandıran kardeşi geçmiş evimize bodrum kata eşyalarımizi atmışlar oraya çağırıyor. Bende kabul etmedim. Asla gotmeyecegimi söyledim. Oda tüm maddi desteği kesti. Ailesinin lafıyla muhtemelen herseyi kes gelip burda mecburi yaşar düşüncesiyle. Yani bu adam başka bir ev dahi tutsa yine bizi yüz üstü bırakır. Rezil eder. Şuan bütün imkanları kesti benden her yerden engelledim. Tekrar dava açacağını vs söyledi. Tedirginliğim yine aile lafıyla bizi maddi sıkıntıya sokması. Ve ailesinin bütün kötülüklerine rağmen onlarla yaşaması bizim büyük zorluklarla şuan huzurlu yaşadığımız düzeni bozmaya çalismasi bu köle olduğu için ne derlerse onu yapması

Tek sorun ailenin bizi istememesi
Tek sorun bu mu gerçekten.? Senin omurgasız kocanın arkanda durmamasını karısına çocuklarına sahip çıkmamasını niye hesaba katmıyorsun? Çekismeli dava aç iki çocuğuna nafaka iste. Bu eşten de ailesinden de bir b.k olmaz.
Aşırı sinirlendim

Mahkeme sizi neden boşamadı? Dava devam ediyor di mi?

O kocadan da ailesinden de kurtul. Koca denilen kişi mecburen nafaka vermek zorunda, er veya geç. O konuda için rahat olsun.

Mahkeme sizi neden boşamadı? Dava devam ediyor di mi?

O kocadan da ailesinden de kurtul. Koca denilen kişi mecburen nafaka vermek zorunda, er veya geç. O konuda için rahat olsun.
Aileden kaynaklı olduğunu düşündüğü için hakim bosamadi.

Huzur mu, hani nerede huzur?

Eşiniz ne için tekrar dava açacakmış?
Maddi desteği resmi bir belgeyle yani dava sürerken mahkeme mi talep etti?
Siz öncesinde tekrar talepte bulunun nafaka için veya arttırım için.

Bu arada eski eşinizin aklı olmadığı çok belli 40 yaşına gelmiş bir insan hala başkasının sözünü dinliyorsa yönetilmeye mahkumdur.

Avukatım istinafa
Tek sebep gerçekten bu. Es de onların lafından çıkmadığı için hala dersini almadan devam ediyor

Öyle bir adamdan neden, neye güvenerek iki çocuk yaptınız? Aklım dimağım almıyor. Dava devam ediyor mu?
İlk evlendigimiz aylarda çocuk sahibi çok olmak istiyordu o ve ailesi kız çocuğu olduğunu duyunca aldır demeye başladılar. İnanması zor ama gerçek

İlk evlendigimiz aylarda çocuk sahibi çok olmak istiyordu o ve ailesi kız çocuğu olduğunu duyunca aldır demeye başladılar. İnanması zor ama gerçek
Nerenin davarı bunlar? Cehalet devrinden buraya ışınlanmışlar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…