Kocamın +18 videosunu gördüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle diyorsunuzda kadın normal takılan bir üyeymiş mesajları vs var absürt bir şeyi yok ki
Absürt olan "benden önce olan bir şey vs" diyerek normalleştirme çabası içinde olması.

O videolarda yer alan kişilerin bu çekimlerden haberi var mı ? Bu videoları ne amaçla çekip, nerelerde yayınladılar ? gibi yüzlerce farklı soru var.

Ayrılıp, kendini bu çirkin insandan kurtarır umarım.

Ben bosanirdim. İnsan sevgilisiyle cinsel ilişkisini arkadaşına atar mı ? Atan adam karısını da atmaz mi ?

Belki de kadının haberi bile yoktu. Bir de arkadaşına atmış sapık herif. Midem bulandı. Böyle biriyle nasıl evli kalacaksınız ve mideniz alacak? Gerçi siz ilişkiye takılmışsınız, büyük ihtimalle kadına aşık mı diye düşünüyorsunuz. Video çekmesi ve bir erkeğe atması sizin için çok da önemli değil. Olsaydı boşanmak için akıl almak isterdiniz.

Bu arada sen de çok rahat bir tipsin. Akşam olmuş olayı sindirip, gelmiş konu açıyorsun. Yerinde başka kadın olsa içi içini yerdi, tepkim nasıldı diye düşünmez kendisini düşünürdü acaba benimle ilgili bir şey paylaştı mı diye. Tek tek bilgisayar telefonla ne varsa açtırırdı.

Olay, adamın yıllar önce başkasıyla seks yaptığı videoya denk gelmen değil, olay çok başka ve o çok başka kısım umrunda değil.

Aklına hiç bu kankalarıyla neler neler konuşmuş, neler neler anlatıyorlar birbirlerine düşüncesi gelmiyor mu? Burada bu kadar kadının ilk aklına bu geldi, bunu yazdık.

Yaşadığınız çok büyük bir olay. İnanın o an ne yapacağımı bilmiyorum empati bile yapamıyorum sizinle. Başka bir kadınla videosunu rıza kapsamında mı çekmiş ? O videonun başkası ile paylaşılması yine rıza kapsamında mı bunların hepsi suç unsuru mesela. Eşiniz bu yüzden hapse girmeli eğer rıza dışıysa ki eminim rızası da zaten yoktur bu kadının. O mesajlar bilinçli silinmemiştir. Ben de facebook kullanıyorum paylaşımlarım anı olarak bildirim geliyor ama mesajlarım hiç anı olarak gelmiyor o kısmı anlamadım açıkçası..

Yani tarif edemiyorum ya benden önce evet ama ben böyle işe başlarım

Ben onun başkasıyla yattığı videosunu görmek zorunda mıyım ya bu nasıl bi gevşeklik ??? Sileceksin o videoyu unutmayacaksın.

Benden önce olmasa napardım bilmiyorum. Resmen şuan aldatılmış gibi hissediyorum.

Öyle diyorsunuzda kadın normal takılan bir üyeymiş mesajları vs var absürt bir şeyi yok ki
Konu sahibinin takıldığı noktaların hiçbiri adamın sapıklığı değil. Bu da bence normal değil.

Senden öncesi diye bişey yok, mahremini ortam arkadaşlarına atan bi pzevenk var ortada. Bunun senden öncesi veya sonrası ayrımı yapılamaz düpedüz gvatlık. Umarım seninle sevişirken de çekip kankalarıyla paylaşmamıştır.

Kadın kadına destek olmalı, ancak bu şekilde değil !! Yorumlar ortadaki konudan daha korkunç!!
Arkadaşlar bi sakin olun, hanımefendi sizde bence sakin olun... Bunlar eşinizin ne yazık ki yapmış olduğu bir hata ve hepimizin mutlaka bir çok hatası olmuştur. Bakın bu hatanın aynısı demiyorum! Hemen linçlemeyin.

Size tavsiyem bir kaç gün sakinliğinizi ve sessizliğinizi koruyun, saldırmak, bağırmak, ağlamak ve bu görüntülerin içinde kaybolmak size iyi gelmeyecektir. Sonrasında alın eşinizi karşınıza bu hatanın çok iğrenç olduğunu, ancak evliliğinizin içinde böyle bir şeye asla yer olmadığını söyleyin. Bu hatanın telafisi olmayacağını ve o telefonda benzeri bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğinizi söyleyin ve bir daha eşinizin telefonuyla olan münasebetinizi bırakın.

Kim bilir bu adamın cinsel bir tecrübesiydi, girdiği bir iddia yada onun ispatı niteliğindeydi erkek arkadaşına karşı...

Bakın konuyu NORMALLEŞTİRİN demiyorum evet asla normal değil, ama delirmek ve üzülmekte çözüm değil. Evliliğinizin huzuru için onu bir kereliğine uyarın. Eşiniz sizinle tertemiz bir sayfa açıp bu geçmişi bir daha yaşamaya teşebbüs etmemiş olabilir. Erkeklerin iç dünyası ve beyni ne yazık ki bizler gibi değil. Onlar daha farklı ve bize tuhaf gelen şeyleri ergenlikte ve sonrasında tecrübe edebiliyorlar.

Lütfen beni yanlış anlamayın... Ve durumu kabullenmenizi kolaylaştırsın diye değil bu yorumum. Sizin yolunuza kiminle ve neyle devam edeceğinize nacizane karar vermenizi sağlasın diye.

Ne olursunuz öfkeyle kalkmayın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…