ofisin içinde yokta otopark asnsör vs heryerde var. düşündüm aslında, mesela sabah mı geldi gece mi geldi? ama yönetim onun arkadaşı çekindim birazaldatma durumu olup olmadığını çözün öncelikle..eğer yoksa,bir şekilde atlatılır..
ofiste güvenlik kamerası yok mu? ya da binada falan? ofise gittiğini ve yalnız olduğunu kanıtlayabilrsiniz..
Herkesin tavrı tarzı evliliği ve eşi farklıdır.Eşim arkadaşlarıyla çıkar dışarı.Benimel çıkar ben arkadaşlarımla çıkarım.Geç kalmışlığı da olur.Sohbete veya baskete dalıp haber vermeyi de unuttuğu olmuştur.Gece 12 ye kadar gelmediyse aramam veya yazmam.12 yi geçiyorsa ararım gecikecekmisin diye sorarım.Sitem dolu mesaj atsam asla cevap vermez.Üstüste ararsam telefonu tamane kapatma olasılığı yüksek.O da bana arkadaşlarımın yanında ynını yapsa,bende aynı şekilde cevap vermem telefonu kapatırım.bilemiyorum bayanlar belki haklısınız şuan çok sinirli olduğum için fazla reaksiyon gösteryor olabilirm ama, sanki biz kadınlar hep erkeklerin bişeylerini kapatıp görmemeyi adet edinmişiz. ama ben öyle değilim işte istesemde olamam. ben şüphelendiysem eve gelmeliydi. aynı şeyi siz yapsanız kocanızın tavrı ne olur?
insan sevdiğine yalan söyler mi?
üç kuruşluk adamlar için ailseini harcadı, ve ben geceden beri bikez bile ağlamadım şuan ağlıyorum, ama geçecek...
onsuzluğa alışıcam, çünkü devam edersem biliyorumki varlığıyla daha çok üzülücem. sordum neden dedim yalnız çıkacağınızı söylemedin, benden korkuyormusun nedir dedim, halen yalana devam etti, gelecek olan zaten iki kişiymiş gelmemişler. bakarmısınız patron elemanını yemeğe çağıracak eleman dicekki yok ben gelmiyorum. neresinden baksam iyi bişey göremiyorum.
evet fevriliği kabul ediyorum, ama inan baskın değilim... ayrıca diğer arkadaşlar evden işten kovmama takılmışlar, bunlar sinir halinde ağzımdan çıkan abartılı sözler, tabiki boşanma aşamasında herşey adil bir şekilde olacak, mesela ben ona işimden git dediğimde o bana kimi nerden kovuyorsun, burası benim dedi, sinir halinde oda bu benim şu benim dedi , ama tabi birde başka birikimler var mesela işte olsun evde olsun çocukların okulu vs hertürlü yük fazlasıyla bende. zaman zaman patlamalrım oluyor boğuluyorum diyorum, al biraz üzerimden şu yükleri diyorum. onun bildiği en güzel şey bana tamam deyip hibirşey yapmamak, belkide ben şuan patlamayı doruk noktasıda yaşıyorumBen ki kendime cevval derim inan oturduğum yerde pıstım kaldım, ne kadar baskınsın, fevrisin
estağfurullah elaman olmak kölelik değil ben eleman olarak çok çalıştım, belki yanlış ifade kullandım ama bahsini ettiğim kişi ukalanın önde gidenidir, o ne derse o olur, yani elamanına öyle bir şans tanımaz. benim etrafımda kocasını boynuzlayan karısnı boynuzlayan ama bütün bunları bilipte halen birlikte yaşayan arkakaşlarm akrabalarım var, kimisi maddi durumundan kimiside mezhebi geniş olduğundan halen beraber, bişey diyemem herkesin hayatı kendine. bilmiyorum az önce başkabir arkadaşa cevap verirken yazdım başka birikimlerde olunca patladım galiba..Herkesin tavrı tarzı evliliği ve eşi farklıdır.Eşim arkadaşlarıyla çıkar dışarı.Benimel çıkar ben arkadaşlarımla çıkarım.Geç kalmışlığı da olur.Sohbete veya baskete dalıp haber vermeyi de unuttuğu olmuştur.Gece 12 ye kadar gelmediyse aramam veya yazmam.12 yi geçiyorsa ararım gecikecekmisin diye sorarım.Sitem dolu mesaj atsam asla cevap vermez.Üstüste ararsam telefonu tamane kapatma olasılığı yüksek.O da bana arkadaşlarımın yanında ynını yapsa,bende aynı şekilde cevap vermem telefonu kapatırım.
Bir de patronunun çağırdığı yemeğe elemanın gelmemesi olamaz gibi birşey yazmışsın.Neden olmasın.İşi çıkabilr,hastası olabilr,hastalanabilir.Eleman olmak köle olmak anlamı taşımıyor.
Bak benden sana bir tavsiye,eşine şüpheci yaklaşma.Aldatıyormuş ibaresi yakıştırma.Varsa geçerli delillerin ona göre davranırsın.Ve sakın kovmak gibi bir eylemde bulunma,bulunursan o insanla aynı haneye girme.estağfurullah elaman olmak kölelik değil ben eleman olarak çok çalıştım, belki yanlış ifade kullandım ama bahsini ettiğim kişi ukalanın önde gidenidir, o ne derse o olur, yani elamanına öyle bir şans tanımaz. benim etrafımda kocasını boynuzlayan karısnı boynuzlayan ama bütün bunları bilipte halen birlikte yaşayan arkakaşlarm akrabalarım var, kimisi maddi durumundan kimiside mezhebi geniş olduğundan halen beraber, bişey diyemem herkesin hayatı kendine. bilmiyorum az önce başkabir arkadaşa cevap verirken yazdım başka birikimlerde olunca patladım galiba..
:Bak benden sana bir tavsiye,eşine şüpheci yaklaşma.Aldatıyormuş ibaresi yakıştırma.Varsa geçerli delillerin ona göre davranırsın.Ve sakın kovmak gibi bir eylemde bulunma,bulunursan o insanla aynı haneye girme.
evet fevriliği kabul ediyorum, ama inan baskın değilim... ayrıca diğer arkadaşlar evden işten kovmama takılmışlar, bunlar sinir halinde ağzımdan çıkan abartılı sözler, tabiki boşanma aşamasında herşey adil bir şekilde olacak, mesela ben ona işimden git dediğimde o bana kimi nerden kovuyorsun, burası benim dedi, sinir halinde oda bu benim şu benim dedi , ama tabi birde başka birikimler var mesela işte olsun evde olsun çocukların okulu vs hertürlü yük fazlasıyla bende. zaman zaman patlamalrım oluyor boğuluyorum diyorum, al biraz üzerimden şu yükleri diyorum. onun bildiği en güzel şey bana tamam deyip hibirşey yapmamak, belkide ben şuan patlamayı doruk noktasıda yaşıyorum
tabiki sizlerede hak veriyorum, karşıt görüşlere illaki saygım var,
ben konuu açarken herkes beni pohpohlasın diye açmadım zaten
dertleşmekti benimksi, şuan tlfonum filanda kapalı odama kimseyi almıyorum, kendiimi soyutladım
çocuk gibi hayata işime herşeye küstüm
ama arkadaşın birisi yerden yere vurmuş beni sonunada eklemiş "boşanmazsan gurursuzsun " demiş.
yok size kesinlkle alınmadım, diğer iki kişi var onlara hitaben söyledim.canım benim ben asla hakaret olsun diye yazmadım onlarıki haklı olduğun yerler zaten var
ilişkide erkek sen olmuşsun resmen boğulmakta haklısın
şöyle ki eşiniz belki de tepki vermeyerek size kendini anlatmamaya karar verdi çünkü anlatmada istediği gibi anlayan biri olabilirsiniz oda bundan sıkılmış olabilir... Yanlış anlamayın bende kızardım tavirlarina geç gelmesine yada yalanına ama çok fazla baskıcı davranmak yerine daha akillica olayın ne olduğunu anlamaya çalışmak olayları bu hademe getirmez daha öncede bi kaç meselede boşanma aşaması yasadiginiz ancak hallettıgınızı anlatmıssınız o yüzden eşiniz belki de eninde sonunda bu kadın bosanacak be nden diye evlılıgınıze inancını yitirdi ve size tepki vermeyerek boşanmaya itiyor olayın gidişatinianlayamadım biraz açarmısın?
müzik olan heryer kötü mü? benim öyle bir cümlem varmı? varsa alıntılayıp yapıştırın nerden nasıl bir alaka kurdunuz anlamadım, konuyu açarken sinir anında ne giçiyorsa içimden dan dan yazdım tamam kabulAdam sürekli birileriyle buluşur tamam bir kere askerlik arkadaşıyla görüşmüş bir de şimdi nedir bu eve gelme filan siz öyle derseniz tabi eve gelmez. Anlayıp dinlemeden evden kovuyorsunuz ne kadar kolay kararlar alıyorsunuz gerçekten şaşırıyorum mahkemeye git, boşanıcam, işten kovucam bu nedir yahu. Eve gelir anlatır dinlersiniz müzik gelen her yer kötü yer mi oluyor normal cafelerde bile müzik var geerçekten abartmışsınız buyrun o kadar kolaysa bitirin yalnız mutlu mesut yaşayın yanii..
ya biçoğunuz dominant bi karakter olduğumu düşünmüşsünüz ama değil işte, beni aldatmadıysa bile ben öyle düşünmüşken mesajlarımda bunu ima etmişken kalkıp eve gelmeliydi, ben aklımda soru işaretiyle kendimi yiyorum
bende :)ben bundan sonra ne yapacağınızı merak ettim..
yok size kesinlkle alınmadım, diğer iki kişi var onlara hitaben söyledim.