kocamı evdende iştende kovdum

minetti

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
238
32
birlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yemeğe çıkacak benide çağırdı
bişey demedim tamam git dedim, çıkarken 9 gibi gelirim dedi
içime bi şüphe düştü görüntülü aradım yemekte personel filan yok 2 arkadaşlar sadece
neyse çocuklar yattı filan benimde uykum geldi saat 11e geliyor ne aradı geç gelcem ne bişey
msj attım gittiğin yerde kal gelme diye
cvp gelmedi
sonra aradım arkadan müzik sesleri filan bar yada müzikli bir yerde ağzıma geleni söyledim. görüntülü aradı açmadım. çünkü bana daha gitmeden önce yalan söyledi personelde olacak diye.
geliyorum dedi, sonra msj attı ben ofiste kalıcam diye
elli defa msj yazdım sinirimden boşanıcaz beni aldatıyorsun diye bikez bile cvp yazmadı.
sabah ofise geldim kendisi ofiste, yürü dedim gidicez avukatatek kalemde boşanıcaz
yok dedi ben gelmem kırk yılın başı arkadaşıyla çıkmışmış, ofiste yatmışmışta
kovdum gitti işimdende evimdende git dedim
iş benim ama işyeri onun üzerine, dedim bir müddet kiranı öderim sonra taşırım işimi
ben kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor. midem bulandı kocamdan ben sabaha kadar uyuyamadım bi sürü msj yazdım insan domuz olsa bişey yazar,
hiçbişey yazmadı. daha evvelde boşanma aşamaları geçirdik ama farklı sebeplerdendi kimse duymadan aramızda çözdük yada ben kendimi kandırdım.
ama bu defa olay farklı ve şuan onun hayatımdan çıkmasını istediğim kadar başka bişey istemiyorum

Eşinin yaptıgı kabullenilecek gibi degil ama canım sakinleş önce etraflıca düşün hiç öıkmıyor mu normal de sensiz dışarı ? Benim eşimde cıkmaz ben istemem yakınır arada bana ama o kadar görüs derim makul saatte bence ayrılmak degil o arkadası ile kontagını kes kocanın maalesef evli erkekşeri yoldan cıkaran arkadasları oluyor genelde

yani bunca senedir evliyiz sadece bikez askerlik arkadaşlarıyla çıkmışlardı, genelde birlikte yaparız herşeyi. ama bu birlikte çıktığı kişi ukala, pahalı araba meraklısı, bir karısı bir ailesi var adamın ama daha ailesini görmüş kul değiliz. adam tasvip etmediğim birisi ama benim eşimde çocuk değilki, kaldıki ben okadar sinir yapmışım insan iki eli kanda olsa bırakır gelir, şuan okadar kötüyümki iki göğsümün arasında bir yumruk var sanki...

Sonuna kadar haklısın keşke bizim gibi düşünse erkekker kimbilir arkadası ne dedi belki alay etti gitmek istedi gidemedi maalesef böyle erkekler ama iş yerinde uyumus sonucta başka yerde degil sahip cık yuvana mutlu etme insanları canım eşinle ciddi konuşma yap öncelikle . Düşmanına yakın ol derler ya ayrılmıyorsa arkadasından sende eşi ile tanış

insan sevdiğine yalan söyler mi?
üç kuruşluk adamlar için ailseini harcadı, ve ben geceden beri bikez bile ağlamadım şuan ağlıyorum, ama geçecek...
onsuzluğa alışıcam, çünkü devam edersem biliyorumki varlığıyla daha çok üzülücem. sordum neden dedim yalnız çıkacağınızı söylemedin, benden korkuyormusun nedir dedim, halen yalana devam etti, gelecek olan zaten iki kişiymiş gelmemişler. bakarmısınız patron elemanını yemeğe çağıracak eleman dicekki yok ben gelmiyorum. neresinden baksam iyi bişey göremiyorum.

Aldatmayan bir adama aldatmış muamelesi yaparak vebal alırsınız.
Önce bi anlayın emin olun.
Öfkeniz dinince konuşun ne konuşacaksanız eşinizle.
Belki o sevmediğiniz kişiyle çıkmak istedi. Sizin söylemlerinizden bıktığı için size personel yemeği dedi.
Çok anlayışsız davranmıyor musunuz eşinize..

Anlayamıyorum ; bunca senelik evlilikte eşinizin hiç mi arkadaş buluşmaları olmuyor, hobileri v.s . Bir kez askerlik arkadaşıyla buluştu demişsiniz çok şaşırdım.Kısıtlayan siz misiniz ?

Çok haklısınız, cvp.yazmamakla, yalan atmakla çok büyük hadsizlik yapmış.. Neden yalan söyler ki bir insan; korkusu neydi ya da ne yapacaktı da sakladı ?
Boşanmayacaksanız , boşanma kelimesini almayın ağzınıza derim. Kadınlar bunu çok yapıyor, öfkeyle mal paylaşımı bile yapıyorlar.
Şimdi nerede eşiniz ?

bende doğrusunu öğrenin. belkide aldatmamıştır sizi.

Reactions: s u
eşinizin yaptığı yanlış ama sizinde yaptığınız yanlış...çok fazla büyümüş olay..sakince oturun konuşun..haber vermesi gerektiğini söyleyin..siz başına birşey gelme ihtimalini deil aldattığı ihtimali düşünmüssünüz..

İşimden de , evimden de git.... Bu cümle her şeyin özeti
Kocalar pilli oyuncaklar değil, adam size kazan kaldırmış konunun özü bu
Kovarım, boşarım durumundan, ben ne yaptım durumuna geçip biraz düşünün
İnsan sevdiğine yalan söyler mi demişsiniz, söylememeli ama sevdiği de adamı yalana mecbur etmemeli
Onca yıllık evlilikte sadece bir kez kendi arkadaşıyla dışarı çıkmış bir adamdan söz ediyorsunuz
Fazla baskın bir karaktersiniz bence, eşinizin yerinde olsam o kovduğunuz yerlere adımımı atmam bir daha

EŞİNİZİN SİZİ ALDATTIĞINA DAİR KANIT YOK AMA SİZE HABER VERMEYEREK MESAJ ÇEKMEYEREK YANLIŞ YAPMIŞ KESİNLİKLE HAKLISIN..SAKİNLEŞ KAFANI DİNLE SONRA KARAR VER

biraz fazla büyütmüşsün sanki
yani hemen boşanlım eve gelme şu bu yanlışda
eşininde tepkisiz kalması garip

bende olsam sizin gibi davranırdım okurken bile sinirlerim bozuldu nefret ediyorum böyle sorumsuz davranan insanlardan

1sen hn hayır o cevabı gece dışarı çıkmaları için örnek verdim, tabiki başka türlü buluşmaları hbileri oluyor, kız arkadaşlarıyla bile ben olmadan buluşur görüşür, bende öyle. ama gece dışarı çıkma konusunda o benim yalnız çıkmama izin vermez yada hoşnut olmaz diyelim, aynı keza bende ona aynını söylerim.
nerde olduğunu bilmiyorum umrumda olmaz bu saatten sonra. sakladığı neydi benim aklıma gelen boynuz takmak başka bişey geçmiyor şuan aklımdan.
yani sohbet ettiğimiz zamanlarda hep söylemişimdir insanız zaaflarımız nefsimiz arzularımız var, olurda birgün bıkarsan yada bıkarsak birbirimize söyleyelim arkadan iş çevirmeyelim derim hep. bunu söylediğimde hep kızmıştır

biraz fazla büyütmüşsün sanki
yani hemen boşanlım eve gelme şu bu yanlışda
eşininde tepkisiz kalması garip
bence tepkisiz kalmakta tepkidir demekki oda kendini haklı görüyor ve boşanma fikri bi kaç kere tehdit olarak kullanılmış bosanacaksan boşanma diyor

bende arkadaşa katılıyorum. evlilik eşinize başka bir yaşam alanı sunmamak değilki kırkyılın başı adam çıkmış güvenmiyorsanız o başka bir konu zaten. arkadaşıyla yemeğe gitmesinde gecikmesinde ne sakınca olabilirki ayrıca personelin işi çıkmış gelmemiş olabilir.insanlık hali randevularımıza gidemediğimiz hepimizin olmuştur.

eşinize sosyal bir yaşam alanı tamılasınız. hatta siz kendinizede bu iyiliği yapın bazen arkadaşlarınızla görüşün mesela o da kendi arkadaşlarıyla plan yapsın bunda ne kötülük varki ..

gittiğin yerde kal gelme demişsiniz.. adamda gitmiş ofiste kalmış kavga etmeyelim diye düşündü galiba..

çok abartmışsınız .. ama beni evinden ve işinden kovan bir kadının yanına dönmezdim dönersem işte o zaman kendimde bir sıkıntı olduğunu anlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…