Sonuna kadar haklısın keşke bizim gibi düşünse erkekker kimbilir arkadası ne dedi belki alay etti gitmek istedi gidemedi maalesef böyle erkekler ama iş yerinde uyumus sonucta başka yerde degil sahip cık yuvana mutlu etme insanları canım eşinle ciddi konuşma yap öncelikle . Düşmanına yakın ol derler ya ayrılmıyorsa arkadasından sende eşi ile tanışyani bunca senedir evliyiz sadece bikez askerlik arkadaşlarıyla çıkmışlardı, genelde birlikte yaparız herşeyi. ama bu birlikte çıktığı kişi ukala, pahalı araba meraklısı, bir karısı bir ailesi var adamın ama daha ailesini görmüş kul değiliz. adam tasvip etmediğim birisi ama benim eşimde çocuk değilki, kaldıki ben okadar sinir yapmışım insan iki eli kanda olsa bırakır gelir, şuan okadar kötüyümki iki göğsümün arasında bir yumruk var sanki...
gece eve gelmemesini ben hazmedemem, ben okadar msj yazdım tek cevap geldi "ofiste kalıcam"biraz fazla büyütmüşsün sanki
yani hemen boşanlım eve gelme şu bu yanlışda
eşininde tepkisiz kalması garip
bence tepkisiz kalmakta tepkidir demekki oda kendini haklı görüyor ve boşanma fikri bi kaç kere tehdit olarak kullanılmış bosanacaksan boşanma diyorbiraz fazla büyütmüşsün sanki
yani hemen boşanlım eve gelme şu bu yanlışda
eşininde tepkisiz kalması garip
bence tepkisiz kalmakta tepkidir demekki oda kendini haklı görüyor ve boşanma fikri bi kaç kere tehdit olarak kullanılmış bosanacaksan boşanma diyor
İşimden de , evimden de git.... Bu cümle her şeyin özeti
Kocalar pilli oyuncaklar değil, adam size kazan kaldırmış konunun özü bu
Kovarım, boşarım durumundan, ben ne yaptım durumuna geçip biraz düşünün
İnsan sevdiğine yalan söyler mi demişsiniz, söylememeli ama sevdiği de adamı yalana mecbur etmemeli
Onca yıllık evlilikte sadece bir kez kendi arkadaşıyla dışarı çıkmış bir adamdan söz ediyorsunuz
Fazla baskın bir karaktersiniz bence, eşinizin yerinde olsam o kovduğunuz yerlere adımımı atmam bir daha