Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet almışta, ben zatem sjları whatsaptan attım gördüğünü görüyordum yaniben size katılıyorum gezmemi önemli eşiyle huzurumu o kadar tepki o kadar mesaj adamın umru olmamış
alkol almışmı merak ettim alkol alınca bir tuhaf oluyor
ben eşime msj attım zennettim atmamışım
Ben eşimin bulup bulabileceği en az kıskanç kadın olmama rağmen kaç kere yalanını yakaladım bilmiyorum. Kaldı ki şimdiye kadar kimse için "onunla görüşme" demedim, eski sevgilisiyle bile görüşebiliyordu. Ucunda aldatma yoktu ama totoları sıkışınca istediğini yapmak için yalana başvurabilecek insandan şüphe duymak da normal. Üstelik aldatma şüphesi varken cevap vermemek ve eve gelmemek de cabası.
bu kadar abartmanıza şaşırdım.. adam haksız görünüyor ama cevap vermeyince de cevap vermedi diye kızmışsınız. ilginç. bu kadar sıktıysa boşayın zaten bu iş bu tahammülsüzlükle yürümez..
ianaın akıllı kadını oynamaktan öyle yoruldumki, delirdimm sonunda :)) güldüğüme bakmayın harbiden delirmiş hissediyorum, eğer boşanmak için somut adım atmazsam olacaklar : bir yada bilemedin 2 gün ofiste yatıp kalkar, sonra borç içinde yüzüyorken ne kadar gereksiz yere para harcanacaksa harcar, sonra sabaha karşı yatağa gelip sırnaşır, ben yüz vermeyice atlar arabasına gider gezer tozar, evde çocukları ilgimi bekler bir ihtiyalarımı var, çocuğun okul durumu nasıl, ben nasılım, konuşmaya mı ihtiyacım var? hayatta umru olmaz yani.şöyle ki eşiniz belki de tepki vermeyerek size kendini anlatmamaya karar verdi çünkü anlatmada istediği gibi anlayan biri olabilirsiniz oda bundan sıkılmış olabilir... Yanlış anlamayın bende kızardım tavirlarina geç gelmesine yada yalanına ama çok fazla baskıcı davranmak yerine daha akillica olayın ne olduğunu anlamaya çalışmak olayları bu hademe getirmez daha öncede bi kaç meselede boşanma aşaması yasadiginiz ancak hallettıgınızı anlatmıssınız o yüzden eşiniz belki de eninde sonunda bu kadın bosanacak be nden diye evlılıgınıze inancını yitirdi ve size tepki vermeyerek boşanmaya itiyor olayın gidişatini
Sanırım ben olsam aynı tepkiyi verirdim kadınlar bana kızacaklar ama ben sana hak veriyorum aldattığıni düşünüyorsun pda tepki göstermiyor cevap yazmıyor eve gelmiyor bu ne demek ya !!
evet almışta, ben zatem sjları whatsaptan attım gördüğünü görüyordum yani
Eşiniz size fazla sıkboğaz ettiğiniz için yalan söylemiş olabilir mi? Yazdıkalrınızı okuyunca ben öyle anladım.
Hem pahalı araba merakı olan biriyle dışarı çıkınca eşinizde ne gibi değişimler olacak?
Farkında mısınız fazla baskıyla bu hale gelmişsiniz. Ayrıca aldatma olduğu bile kesin değil sanırım ( Çünkü yorumalrı okumadım konuyu okudum sadece ) Boşa vebal almayın
Eşiniz size fazla sıkboğaz ettiğiniz için yalan söylemiş olabilir mi? Yazdıkalrınızı okuyunca ben öyle anladım.
Hem pahalı araba merakı olan biriyle dışarı çıkınca eşinizde ne gibi değişimler olacak?
Farkında mısınız fazla baskıyla bu hale gelmişsiniz. Ayrıca aldatma olduğu bile kesin değil sanırım ( Çünkü yorumalrı okumadım konuyu okudum sadece ) Boşa vebal almayın
ianaın akıllı kadını oynamaktan öyle yoruldumki, delirdimm sonunda :)) güldüğüme bakmayın harbiden delirmiş hissediyorum, eğer boşanmak için somut adım atmazsam olacaklar : bir yada bilemedin 2 gün ofiste yatıp kalkar, sonra borç içinde yüzüyorken ne kadar gereksiz yere para harcanacaksa harcar, sonra sabaha karşı yatağa gelip sırnaşır, ben yüz vermeyice atlar arabasına gider gezer tozar, evde çocukları ilgimi bekler bir ihtiyalarımı var, çocuğun okul durumu nasıl, ben nasılım, konuşmaya mı ihtiyacım var? hayatta umru olmaz yani.
kişinin görgüsüz birisi olduğunu vurgulamak istemiş olabirmiyim ?
o zaman boşa gitsin sorumsuz adamı hiç sevmemianaın akıllı kadını oynamaktan öyle yoruldumki, delirdimm sonunda :)) güldüğüme bakmayın harbiden delirmiş hissediyorum, eğer boşanmak için somut adım atmazsam olacaklar : bir yada bilemedin 2 gün ofiste yatıp kalkar, sonra borç içinde yüzüyorken ne kadar gereksiz yere para harcanacaksa harcar, sonra sabaha karşı yatağa gelip sırnaşır, ben yüz vermeyice atlar arabasına gider gezer tozar, evde çocukları ilgimi bekler bir ihtiyalarımı var, çocuğun okul durumu nasıl, ben nasılım, konuşmaya mı ihtiyacım var? hayatta umru olmaz yani.
Ben tüm yazılanlardan aldatmış gibi bir sonuç çıkarmadım. Emin misiniz aldattığına? Eğer emin değilseniz sırf bu yüzden boşanılır mı? Erkekler bizim gibi ince düşünmüyor malesef. Belki siz tek çıkmasına sıcak bakmıyorsunuz diye yalan söyledi ve sürekli aramanızdan bunalıp cevap yazmadı.
yok canımya gitmeden deseydi bana aynı kişyle daha evvelde yalnız çıktıklar, daha erken saatlerde. hayır deseydi bana biz kafalar çekicez biraz geç gelicem,
ama ben giderken yalan söyledğini tavırlarından giyiminden anladım, senelerinizi geçirdiğiniz kişinin bakışından ne demek istediğini anlarsınız.
O zaman vurgunuza cevap vereyim. Görgüsüz olmasının size ne zararı var? Yani eşiniz hemen etkileniyor mu?
Dediğim gibi sizden çekindiği için yalan söylemiş olması yüksek ihtimal.
süslendimi duş parfüm kıyafete özenme fln ne bileyim