Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1sen hn hayır o cevabı gece dışarı çıkmaları için örnek verdim, tabiki başka türlü buluşmaları hbileri oluyor, kız arkadaşlarıyla bile ben olmadan buluşur görüşür, bende öyle. ama gece dışarı çıkma konusunda o benim yalnız çıkmama izin vermez yada hoşnut olmaz diyelim, aynı keza bende ona aynını söylerim.
nerde olduğunu bilmiyorum umrumda olmaz bu saatten sonra. sakladığı neydi benim aklıma gelen boynuz takmak başka bişey geçmiyor şuan aklımdan.
yani sohbet ettiğimiz zamanlarda hep söylemişimdir insanız zaaflarımız nefsimiz arzularımız var, olurda birgün bıkarsan yada bıkarsak birbirimize söyleyelim arkadan iş çevirmeyelim derim hep. bunu söylediğimde hep kızmıştır
Canım benim içinde sevgi yoksa eşine karşı ve şüphe varsa boşanma.kendi ayakları üzerinde durabilen birisin bellikibirlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yemeğe çıkacak benide çağırdı
bişey demedim tamam git dedim, çıkarken 9 gibi gelirim dedi
içime bi şüphe düştü görüntülü aradım yemekte personel filan yok 2 arkadaşlar sadece
neyse çocuklar yattı filan benimde uykum geldi saat 11e geliyor ne aradı geç gelcem ne bişey
msj attım gittiğin yerde kal gelme diye
cvp gelmedi
sonra aradım arkadan müzik sesleri filan bar yada müzikli bir yerde ağzıma geleni söyledim. görüntülü aradı açmadım. çünkü bana daha gitmeden önce yalan söyledi personelde olacak diye.
geliyorum dedi, sonra msj attı ben ofiste kalıcam diye
elli defa msj yazdım sinirimden boşanıcaz beni aldatıyorsun diye bikez bile cvp yazmadı.
sabah ofise geldim kendisi ofiste, yürü dedim gidicez avukatatek kalemde boşanıcaz
yok dedi ben gelmem kırk yılın başı arkadaşıyla çıkmışmış, ofiste yatmışmışta
kovdum gitti işimdende evimdende git dedim
iş benim ama işyeri onun üzerine, dedim bir müddet kiranı öderim sonra taşırım işimi
ben kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor. midem bulandı kocamdan ben sabaha kadar uyuyamadım bi sürü msj yazdım insan domuz olsa bişey yazar,
hiçbişey yazmadı. daha evvelde boşanma aşamaları geçirdik ama farklı sebeplerdendi kimse duymadan aramızda çözdük yada ben kendimi kandırdım.
ama bu defa olay farklı ve şuan onun hayatımdan çıkmasını istediğim kadar başka bişey istemiyorum
birlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yemeğe çıkacak benide çağırdı
içime bi şüphe düştü görüntülü aradım yemekte personel filan yok 2 arkadaşlar sadece
neyse çocuklar yattı filan benimde uykum geldi saat 11e geliyor ne aradı geç gelcem ne bişey
cvp gelmedi
sonra aradım arkadan müzik sesleri filan bar yada müzikli bir yerde ağzıma geleni söyledim. görüntülü aradı açmadım. çünkü bana daha gitmeden önce yalan söyledi personelde olacak diye.
elli defa msj yazdım sinirimden boşanıcaz beni aldatıyorsun diye bikez bile cvp yazmadı.
sabah ofise geldim kendisi ofiste, yürü dedim gidicez avukatatek kalemde boşanıcaz
iş benim ama işyeri onun üzerine, dedim bir müddet kiranı öderim sonra taşırım işimi
ben kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor. midem bulandı kocamdan ben sabaha kadar uyuyamadım bi sürü msj yazdım insan domuz olsa bişey yazar,
hiçbişey yazmadı. daha evvelde boşanma aşamaları geçirdik ama farklı sebeplerdendi kimse duymadan aramızda çözdük yada ben kendimi kandırdım.
ama bu defa olay farklı ve şuan onun hayatımdan çıkmasını istediğim kadar başka bişey istemiyorum
birlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yeme
Boşanbirlikte çlışıyoruz
cvp gelmedi
yani adam hayır demedigine görebence tepkisiz kalmakta tepkidir demekki oda kendini haklı görüyor ve boşanma fikri bi kaç kere tehdit olarak kullanılmış bosanacaksan boşanma diyor
gece eve gelmemesini ben hazmedemem, ben okadar msj yazdım tek cevap geldi "ofiste kalıcam"
evet sinirli olduğumda ben dahi kendimden korkuyorum :)Bır kalemde bunları yapan bır kadın
Esını bırak ben bıle korktum senden
daha önce neler yasadiniz acaba
bunlari bilemeyiz tabi
sanki bu anlattiginiz gece daha önce yasadiklarinizin sonucunda olmus gibi
esinizi cok mu sIkiyorsunuz
hic güvenmiyor musunuz
sucluyor musunuz hep
git gelme asarim keserim mi diyorsunuz
ki sonucunda esinizde bir birey bir insan
insanlarin ruhu bunalir ici sIkilir
yani hayatinizi bilmiyorum tahmin sadece
zira bu anlattiginiz olayda aldatmafalan yok
yalan var ama sebepte önemli
bazan bazi durumlarda sirf basimiz agrimasin diye yalan söyleriz
esiniz hakli demiyorum ama bu davranislarinn sebebi önemli
ve kari koca kimse kimsenin efendisi kölesi degildir
ve evlilikte unutulan en önemli sey Insanin birazda olsa kendi özel hayati olmali
kendi özeli olmali
yalniz gecirecegi zamanlar olmali
kimse kimsenin üzerinde baski kurmamali