- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
Daha önce ladatma oldu mu.Biraz güven problemin var.Bi de fazla reaksiyon gösteriyorsun.Ne bileyim 50 tane mesaj atmak,işten kovmak,eve gelme demek...birlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yemeğe çıkacak benide çağırdı
bişey demedim tamam git dedim, çıkarken 9 gibi gelirim dedi
içime bi şüphe düştü görüntülü aradım yemekte personel filan yok 2 arkadaşlar sadece
neyse çocuklar yattı filan benimde uykum geldi saat 11e geliyor ne aradı geç gelcem ne bişey
msj attım gittiğin yerde kal gelme diye
cvp gelmedi
sonra aradım arkadan müzik sesleri filan bar yada müzikli bir yerde ağzıma geleni söyledim. görüntülü aradı açmadım. çünkü bana daha gitmeden önce yalan söyledi personelde olacak diye.
geliyorum dedi, sonra msj attı ben ofiste kalıcam diye
elli defa msj yazdım sinirimden boşanıcaz beni aldatıyorsun diye bikez bile cvp yazmadı.
sabah ofise geldim kendisi ofiste, yürü dedim gidicez avukatatek kalemde boşanıcaz
yok dedi ben gelmem kırk yılın başı arkadaşıyla çıkmışmış, ofiste yatmışmışta
kovdum gitti işimdende evimdende git dedim
iş benim ama işyeri onun üzerine, dedim bir müddet kiranı öderim sonra taşırım işimi
ben kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor. midem bulandı kocamdan ben sabaha kadar uyuyamadım bi sürü msj yazdım insan domuz olsa bişey yazar,
hiçbişey yazmadı. daha evvelde boşanma aşamaları geçirdik ama farklı sebeplerdendi kimse duymadan aramızda çözdük yada ben kendimi kandırdım.
ama bu defa olay farklı ve şuan onun hayatımdan çıkmasını istediğim kadar başka bişey istemiyorum
İşimden de , evimden de git.... Bu cümle her şeyin özeti
Kocalar pilli oyuncaklar değil, adam size kazan kaldırmış konunun özü bu
Kovarım, boşarım durumundan, ben ne yaptım durumuna geçip biraz düşünün
İnsan sevdiğine yalan söyler mi demişsiniz, söylememeli ama sevdiği de adamı yalana mecbur etmemeli
Onca yıllık evlilikte sadece bir kez kendi arkadaşıyla dışarı çıkmış bir adamdan söz ediyorsunuz
Fazla baskın bir karaktersiniz bence, eşinizin yerinde olsam o kovduğunuz yerlere adımımı atmam bir daha
bende arkadaşa katılıyorum. evlilik eşinize başka bir yaşam alanı sunmamak değilki kırkyılın başı adam çıkmış güvenmiyorsanız o başka bir konu zaten. arkadaşıyla yemeğe gitmesinde gecikmesinde ne sakınca olabilirki ayrıca personelin işi çıkmış gelmemiş olabilir.insanlık hali randevularımıza gidemediğimiz hepimizin olmuştur.
eşinize sosyal bir yaşam alanı tamılasınız. hatta siz kendinizede bu iyiliği yapın bazen arkadaşlarınızla görüşün mesela o da kendi arkadaşlarıyla plan yapsın bunda ne kötülük varki ..
Kalkıp ofise gidip yalan mı söylüyor yoksa doğru mu anlayabilirdinizgece eve gelmemesini ben hazmedemem, ben okadar msj yazdım tek cevap geldi "ofiste kalıcam"
bilemiyorum bayanlar belki haklısınız şuan çok sinirli olduğum için fazla reaksiyon gösteryor olabilirm ama, sanki biz kadınlar hep erkeklerin bişeylerini kapatıp görmemeyi adet edinmişiz. ama ben öyle değilim işte istesemde olamam. ben şüphelendiysem eve gelmeliydi. aynı şeyi siz yapsanız kocanızın tavrı ne olur?gittiğin yerde kal gelme demişsiniz.. adamda gitmiş ofiste kalmış kavga etmeyelim diye düşündü galiba..
çok abartmışsınız .. ama beni evinden ve işinden kovan bir kadının yanına dönmezdim dönersem işte o zaman kendimde bir sıkıntı olduğunu anlardım
ama gittiğin yerde kal demişsiniz kavga edeceğini gidip işyerinde yatmışhayır ben görüntülü aradığımda hiçbir tepki vermedim hatta gülüştük filan, ama yalan söyleyipte üstüne üstlük eve gelmemek, fazla ağır bana
benim eşim de gelmezdi, ki gelmediği de vardırbilemiyorum bayanlar belki haklısınız şuan çok sinirli olduğum için fazla reaksiyon gösteryor olabilirm ama, sanki biz kadınlar hep erkeklerin bişeylerini kapatıp görmemeyi adet edinmişiz. ama ben öyle değilim işte istesemde olamam. ben şüphelendiysem eve gelmeliydi. aynı şeyi siz yapsanız kocanızın tavrı ne olur?
birlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yemeğe çıkacak benide çağırdı
bişey demedim tamam git dedim, çıkarken 9 gibi gelirim dedi
içime bi şüphe düştü görüntülü aradım yemekte personel filan yok 2 arkadaşlar sadece
neyse çocuklar yattı filan benimde uykum geldi saat 11e geliyor ne aradı geç gelcem ne bişey
msj attım gittiğin yerde kal gelme diye
cvp gelmedi
sonra aradım arkadan müzik sesleri filan bar yada müzikli bir yerde ağzıma geleni söyledim. görüntülü aradı açmadım. çünkü bana daha gitmeden önce yalan söyledi personelde olacak diye.
geliyorum dedi, sonra msj attı ben ofiste kalıcam diye
elli defa msj yazdım sinirimden boşanıcaz beni aldatıyorsun diye bikez bile cvp yazmadı.
sabah ofise geldim kendisi ofiste, yürü dedim gidicez avukatatek kalemde boşanıcaz
yok dedi ben gelmem kırk yılın başı arkadaşıyla çıkmışmış, ofiste yatmışmışta
kovdum gitti işimdende evimdende git dedim
iş benim ama işyeri onun üzerine, dedim bir müddet kiranı öderim sonra taşırım işimi
ben kendimi kandırmaya çalışıyorum olmuyor. midem bulandı kocamdan ben sabaha kadar uyuyamadım bi sürü msj yazdım insan domuz olsa bişey yazar,
hiçbişey yazmadı. daha evvelde boşanma aşamaları geçirdik ama farklı sebeplerdendi kimse duymadan aramızda çözdük yada ben kendimi kandırdım.
ama bu defa olay farklı ve şuan onun hayatımdan çıkmasını istediğim kadar başka bişey istemiyorum
hayır olmadı, işin tuhafı şu sıralar tartışmamız dahi olmadı. ben yalanını yakalamışım, adam bir mekandan çıkıyor başka mekana geçiyorDaha önce ladatma oldu mu.Biraz güven problemin var.Bi de fazla reaksiyon gösteriyorsun.Ne bileyim 50 tane mesaj atmak,işten kovmak,eve gelme demek...
ya biçoğunuz dominant bi karakter olduğumu düşünmüşsünüz ama değil işte, beni aldatmadıysa bile ben öyle düşünmüşken mesajlarımda bunu ima etmişken kalkıp eve gelmeliydi, ben aklımda soru işaretiyle kendimi yiyorumama gittiğin yerde kal demişsiniz kavga edeceğini gidip işyerinde yatmış
düşündüm aslında ama gecenin bir vakti hem çocukları nasıl yalnız bırakıcaktımki, bunlarıda geçelim gurur yaptım ben anlayıp gelmeliydiKalkıp ofise gidip yalan mı söylüyor yoksa doğru mu anlayabilirdiniz
çok hadsizsiniz size cvp veremem, ama cümlelerinizden karekterinizi az çok tahmin edebiliyormSizi haksız bulmakla birlikte boşanmanın böyle bir evliliği sürdürmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın da bazı kadınlar kocalarını yalana kendileri iter. İnsanları nefes almak için yalan söylemek zorunda bıraktığınız, sonra da aldatma vs ispatı olmayan iddialarla ortalığı yıktığınız bir evliliği sürdürmeyin zaten. Fazla bile evli kalmışsınız, yazık olmuş zamana.
E madem işten de kovmuşsunuz, evden de kovmuşsunuz, ofiste yatmış, bu kadar rezaletten sonra boşanmayıp aynı eve girmek ayıp ve gurursuzluk olur zaten.
Önce siz haddinizi bilin cevap verirken. Karşınızda kocanız yok sizin, uğraşamam sizin sinirinizle. Karşıt cevap kaldıramıcaksanız açmayın konu.çok hadsizsiniz size cvp veremem, ama cümlelerinizden karekterinizi az çok tahmin edebiliyorm
Çok fazla tepki.hayır olmadı, işin tuhafı şu sıralar tartışmamız dahi olmadı. ben yalanını yakalamışım, adam bir mekandan çıkıyor başka mekana geçiyor