kocamı evdende iştende kovdum

Daha önce ladatma oldu mu.Biraz güven problemin var.Bi de fazla reaksiyon gösteriyorsun.Ne bileyim 50 tane mesaj atmak,işten kovmak,eve gelme demek...

peki kimleydi kesin bir kadınmıydı?

hayır ben görüntülü aradığımda hiçbir tepki vermedim hatta gülüştük filan, ama yalan söyleyipte üstüne üstlük eve gelmemek, fazla ağır bana

sizin başınıza hiç gelmedi anlaşılan, doğrusu benimde başıma ilk defa geldi. yalandan bahsediyorum tepkisiz kalırsam kendme saygım kalmaz. sordum neden en başta doğru söylemediğini halen yalanını yalanla kapatmaya çalıştı.

bilemiyorum bayanlar belki haklısınız şuan çok sinirli olduğum için fazla reaksiyon gösteryor olabilirm ama, sanki biz kadınlar hep erkeklerin bişeylerini kapatıp görmemeyi adet edinmişiz. ama ben öyle değilim işte istesemde olamam. ben şüphelendiysem eve gelmeliydi. aynı şeyi siz yapsanız kocanızın tavrı ne olur?

hayır ben görüntülü aradığımda hiçbir tepki vermedim hatta gülüştük filan, ama yalan söyleyipte üstüne üstlük eve gelmemek, fazla ağır bana
ama gittiğin yerde kal demişsiniz kavga edeceğini gidip işyerinde yatmış

benim eşim de gelmezdi, ki gelmediği de vardır
daha sonra açıklaması sen sinirliydin ben de sinirlendim daha fazla kavga etmek istemedim o yüzden geç geldim olmuştur

yanlış arkadaş çevresi her şeyi yaptırır
siz soguk mesaj atınca arkadaşlar da gayet ikna edici davranınca biraz abartmış ama aldattıgını bilemessiniz ön yarıgılı olmayın bence .eşinizin yaptıkları doğru demiyorum ama aldatma farklı yalan farklı. yalan iiçin değil aldatma için de boşanılır.rest çekmeniz iyi olmuş bu ona muhtaç olmadıgınız için şanslı bir bayansınız o yön den iyi.

Daha önce ladatma oldu mu.Biraz güven problemin var.Bi de fazla reaksiyon gösteriyorsun.Ne bileyim 50 tane mesaj atmak,işten kovmak,eve gelme demek...
hayır olmadı, işin tuhafı şu sıralar tartışmamız dahi olmadı. ben yalanını yakalamışım, adam bir mekandan çıkıyor başka mekana geçiyor

ama gittiğin yerde kal demişsiniz kavga edeceğini gidip işyerinde yatmış
ya biçoğunuz dominant bi karakter olduğumu düşünmüşsünüz ama değil işte, beni aldatmadıysa bile ben öyle düşünmüşken mesajlarımda bunu ima etmişken kalkıp eve gelmeliydi, ben aklımda soru işaretiyle kendimi yiyorum

Sizi haksız bulmakla birlikte boşanmanın böyle bir evliliği sürdürmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın da bazı kadınlar kocalarını yalana kendileri iter. İnsanları nefes almak için yalan söylemek zorunda bıraktığınız, sonra da aldatma vs ispatı olmayan iddialarla ortalığı yıktığınız bir evliliği sürdürmeyin zaten. Fazla bile evli kalmışsınız, yazık olmuş zamana.
E madem işten de kovmuşsunuz, evden de kovmuşsunuz, ofiste yatmış, bu kadar rezaletten sonra boşanmayıp aynı eve girmek ayıp ve gurursuzluk olur zaten.

çok hadsizsiniz size cvp veremem, ama cümlelerinizden karekterinizi az çok tahmin edebiliyorm

aldatma durumu olup olmadığını çözün öncelikle..eğer yoksa,bir şekilde atlatılır..
ofiste güvenlik kamerası yok mu? ya da binada falan? ofise gittiğini ve yalnız olduğunu kanıtlayabilrsiniz..

çok hadsizsiniz size cvp veremem, ama cümlelerinizden karekterinizi az çok tahmin edebiliyorm
Önce siz haddinizi bilin cevap verirken. Karşınızda kocanız yok sizin, uğraşamam sizin sinirinizle. Karşıt cevap kaldıramıcaksanız açmayın konu.

domuz olsa cevap yazar nasıl bir tabirdir ya
bu kadar mı saygı yoksunu olundu evlilikte.

yangına körükle gitmek diye buna denir. acaba adamı yalan söylemeye iten sebepler neydi.? sizin baskılarınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…