kocamı evdende iştende kovdum

O zaman tabi işler değişir. Ben çok baskın karakter olduğunuzu , bu yüzden yalana başvurduğunu (ki bundada haksız olurdu) diye düşündüm.
Telefonunuzu açmaması büyük saygısızlık hak veriyorum size ama aldattığını düşünmedim nedense ? Aramadı mı hiç ?
Alkollumuydu acaba ?

Canım benim içinde sevgi yoksa eşine karşı ve şüphe varsa boşanma.kendi ayakları üzerinde durabilen birisin belliki

birlikte çlışıyoruz
iş çıkışı eve giderken dediki filan kişi personeliyle yeme
Boşan

Anlattıklarınıza boşanmayı düşünecek kadar bir neden göremedim. Üstelik çocuklarınız varmış. Başka nedenler var da bu olay son damla olduysa bilemem ama anladığım kadarıyla eşiniz sizden korktuğundan yalana baş vuruyor. Aranızda güven kalmamış. Karşılıklı oturup sakince konuşun uzlaşmaya varmaya çalışın derim. Yoksa olan çocuklara olacak.

Keskin sirke küpüne zarardır, çok fevri davranmışsınız. Ortada kesin olan bişey yok. Hem çocuklarınızda varmış öyle kestirip atmayın hemen, olay sizin düşündüğünüz gibi kesinleşirse ondan sonra boşanmayı düşünürsünüz..

Kocaniz pavyona gitmis kadinlari siraya dizmis sandim okuyunca baska sorununuz vardiysa bilemem ama bi erkek arkadasiyla yemege gitmisse ne olmus yani? Anlamadim niye bu kadar buyuttunuz?

Bence doğrusunu yapmışsın, sana iş yemeği diyip-arkadaşıyla çıksın sonra müzikli yere gidip eve gelmesin.
Oh ne ala muala!

bir yuva kolay kurulurmuyor bukadar kolayda yıkılmamalı yalanlar kabul edılsın demıyorum ama şüpheyle tahminle olayı buralara getırmekte doğru değil karşılıklı sakınce konuşmanızda fayda var

Bır kalemde bunları yapan bır kadın
Esını bırak ben bıle korktum senden

Bır şey daha kavgalı veya sınırlıyken bende telefonu açmam bunuda sakınleselim bırbırımızı kırmayalım dıye ysparım
Bıraz nefes alsaydın

daha önce neler yasadiniz acaba
bunlari bilemeyiz tabi
sanki bu anlattiginiz gece daha önce yasadiklarinizin sonucunda olmus gibi
esinizi cok mu sIkiyorsunuz
hic güvenmiyor musunuz
sucluyor musunuz hep
git gelme asarim keserim mi diyorsunuz
ki sonucunda esinizde bir birey bir insan
insanlarin ruhu bunalir ici sIkilir

yani hayatinizi bilmiyorum tahmin sadece
zira bu anlattiginiz olayda aldatmafalan yok
yalan var ama sebepte önemli
bazan bazi durumlarda sirf basimiz agrimasin diye yalan söyleriz
esiniz hakli demiyorum ama bu davranislarinn sebebi önemli
ve kari koca kimse kimsenin efendisi kölesi degildir
ve evlilikte unutulan en önemli sey Insanin birazda olsa kendi özel hayati olmali
kendi özeli olmali
yalniz gecirecegi zamanlar olmali
kimse kimsenin üzerinde baski kurmamali

yani baştan beri hemen hemen herkes yazmış eşinizi çokmu sıkboğaz ediyorsunuz diye
arkadaşlar evlilikte kadın herşeyi hazmetmeli erkeğini hoş tutmalı durumu yok bende
ben herşeye eşit bakarım, başlığa bakıpta asıp kesmeyin beni
sinir halinde ağzımdan çıkan şeylerdi onlar,
resmi boşanma olursa herşey adil bir şekilde olacak,
mesela bgün geldi yeminler etti aldatma durumu yok dedi, ben geri adım atmadım henüz
benim mesajlarıma cvp verecekti, ve kıyamette kopsa gece evinde kopacaktı.
sinik karekter olmasın karşımda,
gelseydi adam gibi özrünü dileseydi ama yapmadı
yapmayada niyeti yok halen
önceki yorumlarımdada yazdım çok rahattır kendisi,
her konuda hayatı sırtlamış kişi ben isem eğer
biraz olsun saygıyı hakediyorum dimi, yalanı değil
tabiki tek neden bu değil bir birikim bir patlama yaşadım
ama şunu biliyorumki benim eşimin değişeceği yok
ha bir ihtimal çocuklar için devam edermiyim? evet ederim
ama ben kendimi tanıyorum
sevgim azaldı
sizlere dışardan belki çok basit bir mesele gibi görünüyr
ama "yalan" olmamalı....
ben ona kızarmışım doğrudan söylese imiş...
size birşey söyliyimmi erkekler işlerine geldiği zaman sizi öyle bir uyutuyorlarki feleğiniz şaşıyor
"ben kızarmışım" peki sen söyledinde ben kızdım mı diyorum. konuyu değiştiryor
konuyu "sen herşeye kızan, agresif, sinirli insan"sına getiriyr.
oysa beni çok iyi tanıyor, ne kadar dürüst olduğumu kendisi çok iyi biliyor.
ve sizler arkadaşlar sizlerde kadınsınız...
durduk yere kızıyormusunuz kocanıza?
bir kadın kendisine önem veren, yalan söylemeyen, her konuda fikrini alan,
etrafında pervane olan kocasına neden kızar ? yada kızabilir mi?
kaldki ben onun yalan söylediğini anladım zaten, yakaladım gene güldüm geçtim.
taki ikinci bir mekana geçipte pişkinlik yapınca zıvanadan çıktım............

Eşinize karşı güven sorununuzmu var acaba ? Daha önce herhangi bir yalanına aldatmasına maruz kaldınız mı?
Eşiniz haksız bu konuda haklısınız bu kesin.Ama sinir anıyla olmayacak şeyler söylemişsiniz keşke önce bir sakinleşip neden yalan söyleme ihtiyacı duyduğunu yada gerçekten yalanmı söylediğini çözmeye çalışsaydınız.Az çok anlardınızz yüz yüzeyken sakinken.Şimdi siz ağır konuşmuşsunuz adamın zoruna gitmiştir oda size karşılık vermiş.Evlilikte olur böyle şeyler kesin olmayan bir şeyi gözünle görsen bile inanma demişler.Belki masumane bir geceydi şimdi ayrılsanız acabalarla yaşayacaksınız.Aldattımı aldatmadımı diye.Arkadaşının yanında özellikle cevap vermemiştir belki erkekler bu konuda hassastır.Önce bir sakinleşin yuva kolay kurulmuyor hele ki böyle eften püften bir olayla olacak şeymi birde evladınız var.

haber vermesi gerekirmiş... boşanma konusuna ise biraz daha kademeli bakmalısınız, çocuklar minikler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…