kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

Ailenizin önünde nasıl sizi dövecek Allah aşkına:KK57:? Nasıl boyle düşünebiliyosun.
Baban hiç mi bişey yapmicak.
Hic olmadı kapıyı açmazsınız eşin olacak adam geldiğinde.
Bunları çekmeye değer mi? Yaşın çok genç. Kimse değişmez anca ömrünü heba edersin bu adamla.

Ailem çok yumuşak kalpli insanlar bişey yapabileceklerini hiç sanmıyorum açıkçası :s

aslında aklıma bi fikir geliyo ama ütopik bi düşünce mi olur diye söylemek istemiyorum

Küfür eder onlarında üstüne yürür vs
Tamam küfür eder
Etti diyelim Bu senin o evde yaşamaya devam etmen kadar kötü değil
Ailen bilse dayak yediğini bir kere rezillik çıkmış çok umursamazlar
Önemli olan son bulması
Ailen de görür nasıl bir herif olduğunu onun böylece sana destek olur..
Annenin evine gittiğinde o gelirse kapıyı açmadan polis cagiracaksin zaten
Hem ispat edersin seni rahatsız ettiğini mahkemede işine yarar

Tamam küfür eder
Etti diyelim Bu senin o evde yaşamaya devam etmen kadar kötü değil
Ailen bilse dayak yediğini bir kere rezillik çıkmış çok umursamazlar
Önemli olan son bulması
Ailen de görür nasıl bir herif olduğunu onun böylece sana destek olur..
Annenin evine gittiğinde o gelirse kapıyı açmadan polis cagiracaksin zaten
Hem ispat edersin seni rahatsız ettiğini mahkemede işine yarar

Doğru söylüyorsun bugün o işten gelmeden gitmek en doğrusu gibi

Bi de olayin su yonu var. Kaynana acisindan bakinca; cocuk gitmis kendi kendine evlenmis. Ev tutmus. Ama ne evliligi yurutecek ne ev gecindirebilecek karakterde. Oyle boyle bir kac ay gecmis. Calismiyo. Bir suru borc yapmis. Belli ki calismaya da gonlu yok. Kaynana belki de diyor ki gelsinler kanatlarimin altina, mecburen calissinlar. Ben de paralarini car cur ettirmeyip toplayayim daha cok borca batmadan durumu kurtarayim. Kadina da dert olmuslar. Oglu zaten adam degil. Karisini dovmeler falan.
Uzun lafin kisasi bosan sen de kurtul kayinvaliden de kurtulsun bu durumdan

haberlerde izlemiştim kızın teki sevgilisinden şiddet görüyo polise başvuruyo ama istediği sonucu alamayınca video çekip internete yüklüyo sevgilinin fotosu elinde bana birşey olursa bilin ki sebebi bu adamdır dşye o arada yüzü dağılmış resmen kızcazın içim acımıştı anın da harekete geçmişlerdi polisler

Doğru söylüyorsun bugün o işten gelmeden gitmek en doğrusu gibi
Git burdan sana destek oluruz yardımcı olabiliriz akıl verebiliriz.
Korkacagin bir şey yok
Kalırsan neler olur bunları düşünürsen emin ol daha kötü ve ne gelecek başına belli değil gidersen en fazla iki gün stres yaşarsin.
Varsa paran al yanına bi iki kıyafet topla sonra baş git cul caputta onun olsun önemli değil

Boşanmış kadın olarak anılmaktanda korkuyorum sanırım ama dediğinizde çok haklısınız ya o beni öldürecek yada ben kendimi..

Çok katılıyorum.
Boşanmış kadın olacağına bırak adam kafanı duvarlara vursun hayatını felçli geçir. Felçli olmak boşanmış olmak kadar kötü değil.

haberlerde izlemiştim kızın teki sevgilisinden şiddet görüyo polise başvuruyo ama istediği sonucu alamayınca video çekip internete yüklüyo sevgilinin fotosu elinde bana birşey olursa bilin ki sebebi bu adamdır dşye o arada yüzü dağılmış resmen kızcazın içim acımıştı anın da harekete geçmişlerdi polisler

ya ben geçen haberlerde seyrettim 1 hafta falan oluyor ..kadın boşanma davası açmış adamda çocuğu almış görmek için sonra tam anlamadım kadın çocuğu teslim almaya gidiyor adam kadını dövmeye başlıyor kadını gösterdi tv de gözü kapanmış mosmor öyle bir dayak yemiş yani ve kadın kendini korumak için biber gazı sıkmış adama .. sonuç kadın hapisle yargılanıyor adam dışarda ..şok oldum..

ya ben geçen haberlerde seyrettim 1 hafta falan oluyor ..kadın boşanma davası açmış adamda çocuğu almış görmek için sonra tam anlamadım kadın çocuğu teslim almaya gidiyor adam kadını dövmeye başlıyor kadını gösterdi tv de gözü kapanmış mosmor öyle bir dayak yemiş yani ve kadın kendini korumak için biber gazı sıkmış adama .. sonuç kadın hapisle yargılanıyor adam dışarda ..şok oldum..
yani bizdeki bu adalet sistemi böyle işlecikçe na kadına şiddet durur ne kadın cineyetleri adalet bile kadının yanın da olmazsa artık

X