• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan Ayrılmak İstiyorum

Yüz naklini bende duydum .Oldurulmeyle tehdit edilenlere isterlerse yapılıyor diye duydum.
Ewet yapilio öncelikle kimlik degisikligi yapilio ona rağmen bulunma gibi bı durumda yüz naklinde yapilio hatta önce 6 ay kadın sığınma evi sorasinda devlet bı ev verio içerde ikişer üçer kişi yasanilio kimlik adres herseyi değiştiriyorlar bunları bire bir duydum konustum yani boş boş konusmuyorum

Arkadaşım ben biyerimden uydurmuorum kadın cinayetleri diyorum üstelik bu aşiret tiplemelerinde boşanma yoktur boşanan kadını oldururler bunun acebasi yok kesin hukumdur buna karşın devlet gerekirse kadını koruma adına bunu yapıyor bire bir yerinden duydum anlatabildimmi aceba

ya devlet çoğu zaman koruma bile vermiyor her gün boşa mı okuyoruz kadın cinayetlerini. yapmayın yahu yüz nakli diyosunuz? estetik bile imkansız bence kaldı ki uüz nakli. yüz naklinin ne demek olduğunu bildiğinize emin misiniz?

Ewet yapilio öncelikle kimlik degisikligi yapilio ona rağmen bulunma gibi bı durumda yüz naklinde yapilio hatta önce 6 ay kadın sığınma evi sorasinda devlet bı ev verio içerde ikişer üçer kişi yasanilio kimlik adres herseyi değiştiriyorlar bunları bire bir duydum konustum yani boş boş konusmuyorum
Canım senin dediklerine dogru da konu sahibi pek inandırıcı gelmedi.Buraya yapacağına polise başvurması daha mantıklı kimse burdan yardım edemez.Herkesin diyeceği şey polise git başka ne olabilir.

ya devlet çoğu zaman koruma bile vermiyor her gün boşa mı okuyoruz kadın cinayetlerini. yapmayın yahu yüz nakli diyosunuz? estetik bile imkansız bence kaldı ki uüz nakli. yüz naklinin ne demek olduğunu bildiğinize emin misiniz?
Yok ben bilmiorum gittiğim yerde bana bunları saglayabileceklerini soleyenlerde bilmio ama sen biliosun çok biliosun hay Allahım ya nese arkadasim senin bildiklerin sana yeter uzatmayalim

Canım senin dediklerine dogru da konu sahibi pek inandırıcı gelmedi.Buraya yapacağına polise başvurması daha mantıklı kimse burdan yardım edemez.Herkesin diyeceği şey polise git başka ne olabilir.
Polise deil direk 183 u arayacak ordan aile şiddet sosyal bakanligina sevkedecekler dediğimi orası yapio konu sahibi doğru soluosa yapacağı tek şey bu

Ben 2 veya 3 sene önce haberlerde duydum.Uygulayip uygulamadiklarini bilemem ama eminim duyduğuma.

Yok ben bilmiorum gittiğim yerde bana bunları saglayabileceklerini soleyenlerde bilmio ama sen biliosun çok biliosun hay Allahım ya nese arkadasim senin bildiklerin sana yeter uzatmayalim

arkadaşım yüz nakli türkiyede 2012 yılında yapıldı ilk defa.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/turkiye-yuz-naklinde-dunya-ikincisi-1142752/
bakın 2013 tarihli bi haber. türkiyede 5. yüz nakli yapılmış sadece. yüz nakli, yüzü yanmış zarar görmüş birinin yüzüne vefat etmiş birinin yüzünün yerleştirilmesi demek. yani sağlıklı insnaın yüzüne neden başka birinin yüzünğ taksınlar bu son derece zor bi operasyon. gerçekten mantığınız alıyor mu peynir ekmek gibi bu ameliyatın yapılabileceğini. azıcık okuyun yahu. bi tane bana örnek haberler filan gelin aşiretten kaçan kadına yüz nakli yapıldığına dair.

arkadaşım yüz nakli türkiyede 2012 yılında yapıldı ilk defa.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/turkiye-yuz-naklinde-dunya-ikincisi-1142752/
bakın 2013 tarihli bi haber. türkiyede 5. yüz nakli yapılmış sadece. yüz nakli, yüzü yanmış zarar görmüş birinin yüzüne vefat etmiş birinin yüzünün yerleştirilmesi demek. yani sağlıklı insnaın yüzüne neden başka birinin yüzünğ taksınlar bu son derece zor bi operasyon. gerçekten mantığınız alıyor mu peynir ekmek gibi bu ameliyatın yapılabileceğini. azıcık okuyun yahu. bi tane bana örnek haberler filan gelin aşiretten kaçan kadına yüz nakli yapıldığına dair.
Yahu niye uzatiyosunki ara aile şiddet sosyal bakanligini sana biraz bilgi versinler ben ne desem boş sen sabit fikirli bı insansin gördüğüm kadarıyla

yüz naklinin nasıl bişey olduğunu biliyosunuz değil mi?
Hii çokta bilgi istiyosan bı ara haberlerde çıkmıştı tam olarak nerden kaçtıklarını bilmiorum ama bı çift (sevgili )kaçmıştı otogarda oğlanı öldürdüler kızda kaçıp polise siginmisti o kıza yapılmıştı bu olay 1 sene kadar önce yaşanmıştı haberlerde bunuda bı araştır

Bence kadınlar artık boyun eğmemeli. Silah zoruyla evlendirmeye mi çalışıyorlar? Evlenme. Öl yine de boyun eğme. O zaman polise gitmeye çalışsaydın keşke. Ya da sen onları öldürseydin.

Konunun sahte olduğu o kadar bariz belli ki yorum yapmaya bile değmez. Hem SEVDİĞİ ÇOCUĞU görmek için gidiyor ve silah zoruyla evlendiriliyor. Zaten seviyorsun silah zoruna ne gerek var. İkincisi yine hem silah zoruyla ailesi evlendiriyor, şimdi ise ailesi kızı istemiyor. Ev ne kadar küçük olursa olsun banyo mutfak gibi yaşam alanında büyük bir öneme sahip olan alanlar nasıl olmaz bir evde... vs. vs. vs. ŞENŞAKRAKBAYAN böyle bir nick ancak aptal bir erkek tarafından alınır.

Yahu niye uzatiyosunki ara aile şiddet sosyal bakanligini sana biraz bilgi versinler ben ne desem boş sen sabit fikirli bı insansin gördüğüm kadarıyla

Biliyorum da konuşuyorum uydurmuyorum seni inandırmak zorunda değilim.Olum tehdidi alan bir kadını yüz nakli yapıldı diye haberlere de çıkarmazlar herhalde.

Hii çokta bilgi istiyosan bı ara haberlerde çıkmıştı tam olarak nerden kaçtıklarını bilmiorum ama bı çift (sevgili )kaçmıştı otogarda oğlanı öldürdüler kızda kaçıp polise siginmisti o kıza yapılmıştı bu olay 1 sene kadar önce yaşanmıştı haberlerde bunuda bı araştır

Yok arkadaş at gözlüğü takmış ne desek boş

bana konu ile ilgili tek bi haberle gelmiyosunuz ben at gözlüğü takmış oluyorum.

haberlere çıkınca illa ad soyad verecekler diye bi kanun yok tabi ki ismi gizli olacak şekilde haber yapılabilir.

yahu siz yüz naklini bademcik ameliyatı gibi bişey sanıyosunuz ya şaşırıyorum. size mantıklı şekilde laf anlatmaya çalışan da kabahat.

Back