• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan Ayrılmak İstiyorum

arkadaşlar gerçek olmadığımı düşünen insanları Allah'a havale ediyorum.Yalan söylenecek bir konu değil yani.Hayatım mahvolmuş bir de gelip bana yalancı muamelesi yapmayın.Benim 2 sene önce sınavım vardı sevgilimin olduğu şehirde.Oraya geldim bunlar aşiret içlerinde dedikodu çıkmış işte sevgilim hakkında yok kız kaçırdı bilmem ne diye... Ben gelince sevgilim beni aldı ve abisinin yanına götürdü abiside tehdit etti evleneceksiniz diye.
Bende asiretle evliyim tehditkar oldukları bı kesin de sende ne hemen korktunki öle zorla falan evlenme tuhaf olmuş merak ettim hangi memlekettesin

kusura bakmayın ama inanmadım silah zoru ile evlensem elimde internete görebileceğim bir telefon varsa böyle planlar yapmak yerine polisi ararım
Eğer yaşadığı yer ilçe falansa polis işi zor canım o konuda kız gidemez bende çok sıkıntılar yaşadım inanirmisiniz kahvede birbirlenine silah cekiolarda polis yanlarına gidemio malesefki kötü bi ortam burdaki ortamlar kızın her söylediğine inanirimda silah zoruyla evlilik bı garip geldi aşiretler dışardan kız almak istemez dedikoduya da önem vermezler kadının bı değeri yoktur elinin kiri derler nikah yok bisi yok

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 sene önce sevdiğim çocuğu görmek için yaşadığı ile geldim.Ancak gelince durumlar karıştı ailesi zorla beni o çocukla evlendirdi.(Silah zoru ile).Aradan 2 sene geçti eşim dediğim insan gerçekten mide bulandırıcı bir insan.Sürekli Saçma sapan teklifler yapıyor bana(İlişkide 3. Kişi vs.)
Eşimin ailesi daha doğrusu anne babası beni hiç bir şekilde istemiyor öyle ki beş kuruşsuz bizi sokağa attılar.Evlenirken ne düğün vs. hiç bir şey yapılmadı.Eşim aylık 1000 TL gibi bir maaş alıyor.Oturduğumuz ev (ev demeye bin şahit ister) toplam 10 m2 gibi bir alan banyo mutfak vs. hiç bir şey yok içerisinde.Eşimden gerçekten midem bulanıyor sürekli ahlaksız teklifler sunuyor bana artık tahammül edecek gücüm kalmadı boşanmak istediğimi en az 100 defa söyledim fakat her seferinde beni dövdü ancak bu evden cesedin çıkar dedi.
21 yaşındayım para biriktirip kaçmayı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım şimdiden saolun...
Lütfen kendinide tehlikeye atma ortada bir çocuk yokken sığınma evine git uzaklaştırma koruma vs emin ol daha güvenli hissedersin para birseyleri çözmeyebilir. heryerde duyuyoruz böyle haberler aynı yaştayız eğer yerinde olsam dediğim şeyi yapardım adına çok üzüldüm lütfen polise veya sığınma evine git lütfen..

Konu sahibi dediklerin doğruysa korkma devlet çok güzel haklar tanio bu tip olaylar için beni bilenler bilir kaçtım bı oğlumla bosanma davası açtım meydan okudum onlar geri adım attılar yalvar yakar getirdiler şimdi düzeldi gibiler ama benim bı çocuğum var mecbur kaldım dönmeye gelincik diye biyer var oraya baş vuruosun kadın sığınma evine gidiosun gerekirse kimlik bilgilerini değiştiriyorlar hatta yüz nakli bıle yapio devlet bak çocuğun yok hemen 183 u ara kapına kadar gelip seni aliolar benim çocuğum olduğu için ve babasının görme hakkı olduğu için ben yapamadım ayrica bende sadece dayak vardı ben tahammül edemedigim için çıkmıştım bu yola ama eşim çok pişman oldu ailesi falan geri adım attılar şuanda çok iiler ama çocuğum olmasaydı hiç donmezdim o nedenle sen çocuk olmadığı için çok sanslisin hemen kaç kurtar kendini

nasil ya suan hersey gitti. ben butun asiretleri zengin saniyordum. asiret deyince aklima kilolarca altinin takildigi dufunler geliyor once. sonra sonrasini bosverin
Yok canım malesefki öle değil benim düğününde üç bilezik bide üç milyarlık onların büyük bı kolyesi var o takıldı okadar bende maddi durumunu cekiorum fakir aşiret çok üstelik kulturleri çok daha fakir üzgünüm ama sıkıntılı insanlar

Valla canım yok deil devlet sağolsun harika haklar tanimis size şaka gelio ama bu aşiret tiplemeleri sakır sakır adam öldürürler

yani aşiretten, cinayetten ya da her neyse işte. devlete sığınan kadına yüz nakli mi yapılıyor? söylediğinizi bi okuyun yahu dünyada bile sayılı bu ameliyat.

Hem ailesi beni zorla ogullariyla evlendirdiler diyosun hem beni istemiyorlar diyosun. Ne is?

yani aşiretten, cinayetten ya da her neyse işte. devlete sığınan kadına yüz nakli mi yapılıyor? söylediğinizi bi okuyun yahu dünyada bile sayılı bu ameliyat.
Arkadaşım ben biyerimden uydurmuorum kadın cinayetleri diyorum üstelik bu aşiret tiplemelerinde boşanma yoktur boşanan kadını oldururler bunun acebasi yok kesin hukumdur buna karşın devlet gerekirse kadını koruma adına bunu yapıyor bire bir yerinden duydum anlatabildimmi aceba

Yüz naklini bende duydum .Oldurulmeyle tehdit edilenlere isterlerse yapılıyor diye duydum.

Back