• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan Ayrılmak İstiyorum

arkadaşlar gerçek olmadığımı düşünen insanları Allah'a havale ediyorum.Yalan söylenecek bir konu değil yani.Hayatım mahvolmuş bir de gelip bana yalancı muamelesi yapmayın.Benim 2 sene önce sınavım vardı sevgilimin olduğu şehirde.Oraya geldim bunlar aşiret içlerinde dedikodu çıkmış işte sevgilim hakkında yok kız kaçırdı bilmem ne diye... Ben gelince sevgilim beni aldı ve abisinin yanına götürdü abiside tehdit etti evleneceksiniz diye.

e evlenmeseydin.. nikah memuru sorduğunda söyleseydin ailenin yanına geri gönderirlerdi..
sen sınava gittin naptın sonra ben evlendim diye telefon mu ettin ailene?

oooo ilerleyen sayfalarda itiraf edecekti bunu neden söylediniz ki :KK70: :KK70:

tüh yaaa, neyse bunu ben söyledim, kalanını da konu sahibesinin engin hayal gücüne bırakıyorum.
inanıyorum ben güzel senaryolar çıkar :D

Konunun yeri burası değil polis savcılık biz sana burdan yardımcı olamayız derhal o evi terk et

üye ban yemiş
konu gerçekse direkt polise gidin hallolur
değilse de yapacak bir şey yok sapıkça bir kurgu

bir de hakkında kısmında 19 yaşında yazıyor.
2 sene önce 17 yaşındaydı.
aile onayı olmadan hangi silahmış bu, kanunları alt edip nikah kıydırmış sana :duduk:

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 sene önce sevdiğim çocuğu görmek için yaşadığı ile geldim.Ancak gelince durumlar karıştı ailesi zorla beni o çocukla evlendirdi.(Silah zoru ile).Aradan 2 sene geçti eşim dediğim insan gerçekten mide bulandırıcı bir insan.Sürekli Saçma sapan teklifler yapıyor bana(İlişkide 3. Kişi vs.)
Eşimin ailesi daha doğrusu anne babası beni hiç bir şekilde istemiyor öyle ki beş kuruşsuz bizi sokağa attılar.Evlenirken ne düğün vs. hiç bir şey yapılmadı.Eşim aylık 1000 TL gibi bir maaş alıyor.Oturduğumuz ev (ev demeye bin şahit ister) toplam 10 m2 gibi bir alan banyo mutfak vs. hiç bir şey yok içerisinde.Eşimden gerçekten midem bulanıyor sürekli ahlaksız teklifler sunuyor bana artık tahammül edecek gücüm kalmadı boşanmak istediğimi en az 100 defa söyledim fakat her seferinde beni dövdü ancak bu evden cesedin çıkar dedi.
21 yaşındayım para biriktirip kaçmayı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım şimdiden saolun...

bence feyk bir konu ama.... tutulur hiçbir yanı yok... bence...

ara bare....

Alo 183; Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Hizmet Danışma Hattı olarak hizmet veriyor.

Yargılamıyorum ama buraya yazabildiğine göre elinde telefon veya bilgisayar tarzı bir şey var . Polisi , aileni neden aramıyorsun ? Acil yardım iste ....

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 sene önce sevdiğim çocuğu görmek için yaşadığı ile geldim.Ancak gelince durumlar karıştı ailesi zorla beni o çocukla evlendirdi.(Silah zoru ile).Aradan 2 sene geçti eşim dediğim insan gerçekten mide bulandırıcı bir insan.Sürekli Saçma sapan teklifler yapıyor bana(İlişkide 3. Kişi vs.)
Eşimin ailesi daha doğrusu anne babası beni hiç bir şekilde istemiyor öyle ki beş kuruşsuz bizi sokağa attılar.Evlenirken ne düğün vs. hiç bir şey yapılmadı.Eşim aylık 1000 TL gibi bir maaş alıyor.Oturduğumuz ev (ev demeye bin şahit ister) toplam 10 m2 gibi bir alan banyo mutfak vs. hiç bir şey yok içerisinde.Eşimden gerçekten midem bulanıyor sürekli ahlaksız teklifler sunuyor bana artık tahammül edecek gücüm kalmadı boşanmak istediğimi en az 100 defa söyledim fakat her seferinde beni dövdü ancak bu evden cesedin çıkar dedi.
21 yaşındayım para biriktirip kaçmayı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım şimdiden saolun...
Sana yapman gerekenleri sırasıyla söylüyorum;
1) polis karakoluna git herhangi bir darp izi vardır illaki hemen darp raporu al savcılığa dilekçe yazıyolar orada o şekilde eşine uzaklaştırma cezası yada aynı şantaj şiddet ne biliyim devam etmesi halinde hapis cezasına kadar yolu var bunun. Tüm bunlardan eşinin haberi olmasın mumkunse. Yoksa sende 2. Sayfa haberlerine çıkarsın Allah korusun. Bu şikayet sürecinde eşine hiç bişey çaktırma olduğundan daha iyi davran anlamasın bi şekilde işte..

2) şikayetten sonra ailenin yanına sığın yada kadın sığınma evi vs. Olabilir.

3)yanında biber gazı vs taşı tek başına hiç bi yere adım atma

4 ) eşin hapse girince iş bul kendine.

5)asla korkma çunku senin korktuğunu gördükçe seni daha çok tehtit edecektir dövecektir.

Sınava mı gittiniz yoksa sevgilinizi görmeye mı ? Sizi zoruyla evlenirken sizin aileniz mangırları sayıyordu herhalde ? Dediniz ya aşiretler ! Aşiretler ama sizi 10m² evde yaşatıyorlar.. Abisinin şirketinde çalışıyorsunuz ama sizi istemiyorlar... Hem zorla alıp sonra zorla dışarı atıyorlar ama siz hala nedense hala şirketten yazdığınızı söylüyorsunuz... Elle tutulur yanı yok...!
Otur sıfır !

Back