• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan Ayrılmak İstiyorum

Bende eşime ayrıldık bitti bu ilişki demeye bulunduğu ile gittim.
Sonra bir baktım herifin biri bizi karı koca ilan ediyor.
Bana da bu işte karanlık güçlerin parmağı var gibi geliyor. :KK70:

Dogru mu bilmiyorum estetikle değiştiriyo olabilirler.Ama böyle bir sey var.

Ewet yapilio öncelikle kimlik degisikligi yapilio ona rağmen bulunma gibi bı durumda yüz naklinde yapilio hatta önce 6 ay kadın sığınma evi sorasinda devlet bı ev verio içerde ikişer üçer kişi yasanilio kimlik adres herseyi değiştiriyorlar bunları bire bir duydum konustum yani boş boş konusmuyorum

Arkadaşlar yüz nakli dediğiniz şey öyle bir şey degil...
Bir kere donör bulmak gerekiyor.
Organ bağısı zaten sıkıntı bulunan donör boşa harcanmaz.
Ve daha acil ihtiyaçlı, yanık, yaralanma vs hastası varken tutupta kocadan kaçan kadına yapılmaz.
Estetik operasyon zaten tanınmayacak hale gelmesi için yeterlidir.
Burun, elmacık kemiği, çene, alın, gibi çoklu operasyonla tanınmayacak hale getirilir... ki yapılan da budur.
Yüz nakli degil.

Ewet yapilio öncelikle kimlik degisikligi yapilio ona rağmen bulunma gibi bı durumda yüz naklinde yapilio hatta önce 6 ay kadın sığınma evi sorasinda devlet bı ev verio içerde ikişer üçer kişi yasanilio kimlik adres herseyi değiştiriyorlar bunları bire bir duydum konustum yani boş boş konusmuyorum
Evet gerekli görülürse estetik ile yüz değiştiriliyor, yeni bir kimlik ve hatta iş veriliyor. İlk örneği İzmir'de yaşandı. Aile mahkeme kararı verdi ve yeni hayatına başlayalı çok oldu. Hatta tanıkların yüzleri de estetikle değişti.

Evet gerekli görülürse estetik ile yüz değiştiriliyor, yeni bir kimlik ve hatta iş veriliyor. İlk örneği İzmir'de yaşandı. Aile mahkeme kararı verdi ve yeni hayatına başlayalı çok oldu. Hatta tanıkların yüzleri de estetikle değişti.
Ya canım biliorum ben bu durumları yaşadım eşimden boşanmak için harekete geçtim bütün bunlar anlatıldı bana ama bazı arkadaşlar inatla reddedio tamam mantık olarak haklılar ama bu aşiret illetinin nasıl insanlar oldugu bilinio ve devlet böle bı önlem almış kadın hakları artık eskisi gibi değil özel kurumlar var sadece bu tür olaylar için ben birebir kulaklarimla duydum sağdan soldan deil yerine gittim bana gerekenleri anlattilar

Umarim bu anlattiklariniz sadece hâyal urunudur.. Zira gercekse mide bulandirici Allah yardimciniz olsun

Arkadaşlar konu fake mi değil mi bilmiyorum bende 19 yaşındayken buna benzer bir olay yaşacaktim son anda kurtuldum ..Benim Eski sevgilim Başka şehirde yaşıyordu beni görmeye geldi memlekette neyse benim ailemde o sıra köydeler buda geldi memlekette işte , bende o gece arkadaşa geçtim kalmak için malum bu kişide benim akrabam amcamlarda kalacak aynı evde kalmak yakışmaz diye arkadaşıma gittim .neyse bunun amca oğlu kız kaçırmış aynı gün. Bu da ailesini aramış bende riri yi kaçırdım demiş bütün aileyi ayağa kaldırmış bu yolda arıyor nerdesin seni almaya geliyorum diye. saatte baktım gecenin yarısı bu saatte hiç bir yere gitmem dedim kapattım suratına .bir baktım onun ailesi benim ailem arıyor hepsine tek tek cevap verdim hepsi arkadasta olduğum öğrendiler .yani eğer ben gecenin o vaktinde çıksaydım adam bütün aileye beni kaçırdığına ikna edecekti zorla evlendireceklerdi bizi. malesef aşiret böyle bir şey işte, sonra bastım tekmeyi bunları öğrenince .tâbi ayrıldıktan sonra pisklerinden kurtulamadim orasi ayri mesele .o yüzden fake bile olsa doğruluk payı vardır diye cevap veriyorum polise git kac kurtar kendini .

Bunca şey yerine bu tehlikeyi yaratan kişi ve kişileri yok etsek daha iyi olur bence.

Bende sunu anlamıyorum madem bu kadar kötü durumda buraya yazana kadar polisi arayamaz mısın kimse yoksa bile kadın sıgınma evleri var bir de silah zoruyla kaçırıldım diyorsunuz.

Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 sene önce sevdiğim çocuğu görmek için yaşadığı ile geldim.Ancak gelince durumlar karıştı ailesi zorla beni o çocukla evlendirdi.(Silah zoru ile).Aradan 2 sene geçti eşim dediğim insan gerçekten mide bulandırıcı bir insan.Sürekli Saçma sapan teklifler yapıyor bana(İlişkide 3. Kişi vs.)
Eşimin ailesi daha doğrusu anne babası beni hiç bir şekilde istemiyor öyle ki beş kuruşsuz bizi sokağa attılar.Evlenirken ne düğün vs. hiç bir şey yapılmadı.Eşim aylık 1000 TL gibi bir maaş alıyor.Oturduğumuz ev (ev demeye bin şahit ister) toplam 10 m2 gibi bir alan banyo mutfak vs. hiç bir şey yok içerisinde.Eşimden gerçekten midem bulanıyor sürekli ahlaksız teklifler sunuyor bana artık tahammül edecek gücüm kalmadı boşanmak istediğimi en az 100 defa söyledim fakat her seferinde beni dövdü ancak bu evden cesedin çıkar dedi.
21 yaşındayım para biriktirip kaçmayı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım şimdiden saolun...
Bi saçmalık var anlayamadım. Sevdiğinizi görmeye gidiyorsunuz silah zoru ile alıkoyuluyorsunuz aileniz bir sey demiyor. Sonra evleniyorsunuz düğün dernek olmadan yine aileniz için sorun olmuyor. (Elalem ne der bile dememisler.) Simdide dayak falan yiyorsunuz. Ikişkide 3cü kişi falan isteniyor hala kapıyı çarpıp bi karakola başvuruo darp raporu alıp kadın sığınma evine gitmiyorsunuz.

Enteresanlık!

Eğer yaşadığı yer ilçe falansa polis işi zor canım o konuda kız gidemez bende çok sıkıntılar yaşadım inanirmisiniz kahvede birbirlenine silah cekiolarda polis yanlarına gidemio malesefki kötü bi ortam burdaki ortamlar kızın her söylediğine inanirimda silah zoruyla evlilik bı garip geldi aşiretler dışardan kız almak istemez dedikoduya da önem vermezler kadının bı değeri yoktur elinin kiri derler nikah yok bisi yok

Yaşamadığım için bilemiyorum haklısınız belki

Back