- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.719
- 798
- Konu Sahibi sensakrakbayan
Silah zoruyla seni istemeyen sevmeyen ailesi evlendirdi
Hihi tabi...
Hihi tabi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım anne babası istemiyor dedim salak salak konuşmayın insanı deli etmeyin inanmayan yazmasın Allah Aşkına.Silah zoruyla seni istemeyen sevmeyen ailesi evlendirdi
Hihi tabi...
Aylık 1000 tl'nin içinden mi para biriktireceksiniz?telefonla yazdığımı nereden çıkardın pardon ? Eşimin abisinin şirketinde çalışıyorum oradan yazıyorum bilp bilmeden konuşmayın
Eşinin abisinin şirketi varsa bir yardım etsin o zaman size, mutfak banyo olmayan yerde yaşarken di mi? Üstelik çalışan biriymişsin, git boşan, eşine yüz defa söyleyeceğine kadar, avukata başvur.telefonla yazdığımı nereden çıkardın pardon ? Eşimin abisinin şirketinde çalışıyorum oradan yazıyorum bilp bilmeden konuşmayın
Salak salak fake takilma sende conemarkadaşım anne babası istemiyor dedim salak salak konuşmayın insanı deli etmeyin inanmayan yazmasın Allah Aşkına.
cok güzel kekleyebileceklerini sanıyorlar insanları..Silah zoruyla seni istemeyen sevmeyen ailesi evlendirdi
Hihi tabi...
Arkadaşım yazmak zorunda değilsin inanmıyorsan ben gerçekten yardım istiyorum başka bir şey değil inanmak inanmamak sana kalmış.yaz tatili gelince ergen doldu buralar. sana tavsiyem dışarıya çık eğlen arkadaşlarınla bilgisayar başında kalma. Emin ol burdan daha çok eğlenirsin arkadaşlarınlar
ilişkide 3. kişi diyor bide .. daha neler uyduracak bakalımAllah yardımcın olsun.
bizim de tabi.
o 3. kişi eşinin abisiymiş bi' de mesela düşünseneilişkide 3. kişi diyor bide .. daha neler uyduracak bakalım
oooo ilerleyen sayfalarda itiraf edecekti bunu neden söylediniz kio 3. kişi eşinin abisiymiş bi' de mesela düşünsene
arkadaşlar gerçek olmadığımı düşünen insanları Allah'a havale ediyorum.Yalan söylenecek bir konu değil yani.Hayatım mahvolmuş bir de gelip bana yalancı muamelesi yapmayın.Benim 2 sene önce sınavım vardı sevgilimin olduğu şehirde.Oraya geldim bunlar aşiret içlerinde dedikodu çıkmış işte sevgilim hakkında yok kız kaçırdı bilmem ne diye... Ben gelince sevgilim beni aldı ve abisinin yanına götürdü abiside tehdit etti evleneceksiniz diye.