Kocama yazan kadın ? Lütfen yardım

Bomba gibi atmış konuyu gitmiş.

yani şöyle ki
evlendiğin kişi oskarlık oynamadıysa ya da kadın safın önde gideni değilse, herkes birbirinin öncesini karakterini de az çok bilir

bu demek değil ki kurcalasın sorgulasın sorun etsin...ama herkesin arkadaş çevresi olsun, iş ortamı olsun, kendi kullandığı kelime tercihleri, efendi bir insanın bilmeyeceği leş yerleri/şeyleri bilmesi olsun, yaklaşımları tepkileri olsun binlerce şeyden önceki diyalogları, ilişkileri az çok bilinir ve tahmin edilir. hiç anlamamışım diyenin kendinde tuhaflık vardır.

bu tür insanlarla diyaloglara girmiş olduğunu kendi bile açık açık anlatabilir ya da madem telefon kurcalanıyor zaten tek örnek değildir, telefonda binlerce ipucu illa ki görülür. ya da böyle arkadaşları vardır. vardır da vardır yani.

bu mesajlaşmaya kadar hiç ampul yanmamış olamaz.

normal bir erkek kendine it herif dedirtmez. istediği kadar fındık kırmış olsun. aşkım balım başka şey, çapkınlık başka şey, erkeklerin erkek muhabbetinde pust pezevenk demesi bile başka şey. bir kadının adama it herif demesi, adamın böyle kadınla muhatap olması başka şey. konu benim için budur.

Eğer konu sahibinin şahsına konuşmuşsa linçlerim evet ama bu konuda olduğu gibi konu sahibinin karşısında konuşan biri yoksa yine aynı yorumu yapardım. Üslubun cinsiyeti olmadığını bilmeniz güzel ama mesajınız buram buram cinsiyetçilik kokuyor çünkü özellikle vurgulayarak kadın üslubunu eleştiriyorsunuz, yakıştırmıyorsunuz. İnsanların ağzına kapak olmak, eleştirmek, bir kalıba sokmak çok yanlış. Konu sahibi ben değilim ayrıca, karıştırdınız sanırım.

İnşallah bir konu açılırda bi kadının üslubunu eleştirirsiniz. Açılan konularda konu sahibinin üslubunu eleştirdiğinizi ve ikaz ettiğinizi ve yine konu içeriğinde konu sahibine, görümcesi kv. Tarafından kullanılmış üslupların ne kadar çirkin olduğununu yazdığınızı o kadar çok okudum ki.
(Üstelik konuyu açanda kadın/ konu sahibine kullanılan üslupları söyleyenlerde kadın)
Şimdi geçip beni cinsiyetçi yapmanız da çok enteresan.

(Açılan konular üzerine örnek veriyorum, çünkü birbirlerimizi burada görüyoruz sadece)

Kalıp diye nitelendirdiğiniz şeyleri kendiniz yapıyorsunuz farkında bile değilsiniz. Çok acı.
Yine olacak yine okuyacağım O zaman vereceğim hepinize cevaplarınızı.

Tekrar söylüyorum üslubun cinsiyeti olmaz dediğim yerde cinsiyetçi diye yapıştırdığınız kimlik ortadan kalkar.
(Değilim sizler öyle gösteriyorsunuz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Esiniz neden karim cok kiskanc diye ayrinti vermis onu anlayamadim. Ben artik evliyim filan, duzgun konus diyebilirdi direkt. Turk filmi gibi kadinin agzinda sakiz da varmiydi acaba.

Son düzenleme:

Siz anlamak istemiyorsunuz galiba. Neden eleştirdiğinizi bile anlamamışsınız. Laubali konuşmak, hareketler sergilemek bir kadına yakışmıyormuş ya hani bu cümleden eleştiriliyorsunuz. Konu sahibiyle kel alaka bir konuşmada kadının üslubunu kadın kimliği üzerinden eleştirmekle konu sahibinin görümcesinin/kaynanasının/kendisinin cümlesini eleştirmek aynı şey değil. Karşılaştırma yapmanız gereksiz o yüzden.

Konuda ki kadının adını bilmiyorum cismini bildiğimden olabilir mi acaba? Konun başında da o kadından bahsettiğimi belirtmişken.
Ve konuşma üzerinden yorumlamışken tüm kadınları kapsattığımı çarpıtmanız alakasız. Anlatabiliyor muyum?

Konulardaki üslupları ikaz etmeniz örneğinide kadını erkeği yok sizde uyarıyorsunuz ya da eleştiriyorsunuz diyorum. Şuan tartıştığımız konuyu o mesajları yazan kadın açıp yazsaydı ona da üslubunuz çok çirkin size yakışmıyor dediğimde de cinsiyetçi mi olacaktım acaba? Eee kadına böyle bişey deme imkanım yok, bi kadına yakışmıyor tabirini kullanmamam için ya konuyu açan olacak ya da orada bi isim verecek. Adamın arkadaşımı, geçmişi mi belli değilken kadına tabirini kullanmam kadar olağan bi durum yok. Üstelik sadece o kadının hareketleri üzerinden eleştirmişken tüm kadınları eleştiriyomuşum gibi göstermenizde enteresan. Çirkin üslubu yakıştıramıyorum ne var bunda zorunuza gidecek. Kimin kimi anlayıp anlamadığı çok açık da neyse ...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok basit bayağı

Eşiniz böyle biriyle nasıl arkadaşlık yapmış

Demek ki o da ona uygun biri diye düşünürdüm ben

Söylediğiniz sözün anlamı çok açık. “Laubali konuşmak, hareketler sergilemek bir kadına yakışmıyor”. Ben tüm kadınları eleştiriyorsunuz gibi göstermiyorum. Sizin cümleniz zaten bu şekilde. Kendi yazdığınızı bilmiyorsunuz galiba. Ne kastettiğinizle değil ne yazdığınızla ilgileniyorum. Hala daha hata kabul etmiyorsunuz. Ben kendimi yanlış ifade ettim diyebilirsiniz ama siz bunun yerine yanlış anladınız diyorsunuz hatta keşke öyle deseniz ben çarpıtmış oluyorum. Kendinizi ifade etmek yönünde ciddi sıkıntılarınız var. Tepki alınca ne hikmetse bambaşka bir şey çıktı cümlenin altından.

Üslubunuz size yakışmıyor cümlesiyle bir kadına böyle bir üslup yakışmıyor cümlesi arasındaki farkı belli ki algılayamıyorsunuz. İşte onu bi anlayabilseniz beni de anlamış olacaksınız.

ok

Canım eşinle genel olarak iyi ve güven verici bir ilişkiniz varsa bu konuyu kafana takma derim adam nazikçe evli olduğunu dile getirmiş karşı taraf üslubunu duzeltmediyse bu onun ayıbı eşinin değil

Çok kotu diyaloglar, bu ne basitlik. Aldatma oldugunu sanmiyorum. Ancak esin arkadas secemiyor galiba. Varoşluğun bagrindan kopup gelmis kadin, mesajlarina cevap vermese olurmus. Nasil bir cevresi var esinin, nasil ve nerde buyumus. Tum bunlari sorgula bence, onemli olan bu.

Tabi normal değil boyle bisey ben olsam cok fevri bi insanım zaten hemen kavga ederdim ama sen kavga etmeden al karsina konus niye konusmaya devam ediyosun bu kadinla yazis tarzindan hic hoslanmadim falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…