Kocama yazan kadın ? Lütfen yardım

Kocan zaten senin korkundan mesaja ben evliyim diye başlamış

kocanız ben evlıyım demıs en bastan bu konusmana dıkkat et de demektır karsındakıne aslında ve karsısındakı kadının basıt muhabbet edecegını bılecek kadar tanıyor eger kadını engellese baska sekılde ulasıp ısrarcı olurdu belkı hanı vardır ya dengesız tıpler ...konusma seklıne kelımelere ve uslubuna bakılırsa berbat bırı esınız konusmayı ıyı ıdare etmıs bence oyle ınsanlarla konusmak zorunda kalmak bır ıskence.

sıze soylemesı gerekecek bırsey de yok elınız ayagınız nıye tıtredı onu anlamadım . kocanız kadının uslubuyla karsılık vermemıs kı konusmaya ? hatta daha once mesajına karsılık bıle vermemıs aralarındakı konusmada bu da gecmıs .

Ben de çok üzüldüm yaa eşiniz iyi toparlamış aslında o tavırda olan birine, normal hayatta da görüşeceklerini sanmam. Yazık olmuş, insanlar kaç kez aldatılmasına rağmen evliliğini sürdürmeye çalışıyor ki asla tasvip etmem. Ama sizinkine üzüldüm gerçekten,belki yeni bir sayfa açmayı denersiniz hiç mi ümit yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…