- 25 Eylül 2019
- 762
- 2.925
- 30
-
- Konu Sahibi tipistipis
Beni yanımdaki adam ilgilendirir, dışarda zilyon kadını zaptedemem, hepsini bir kocamın gözü önünden alamam, ama kocam gözünü kapatabilir. Yapması gereken bu kadar basit, yapmıyorsa en son suçlayacağım elalemin kadını olur.Eleştirirken kişi seçiyorsak bize ne ki elalemin durumundan, konu açmasından o zaman.
Bence sadece ayni is yerinden adam biraz naif biri olabilir. Hem eşi duymasın diye korkan hem de karşıdakini kıramayan bir adam düşün mesela çocuklar duymasın selami miydi neydi onun gibiBen de adamda şu an için sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Neden sakin davranmış diyorlar, da adam netsin hart diye ısırsın mı yozmo lon bonoğğğ diye? Eskide kalmış bir muhabbet var, neden durduk yere hartlasın? Gayet efendi bir duruş sergilemiş adam. Politik de davranmış olabilir, sonuçta aynı iş çevresinden belli. Muhabbet oluşturmadan seviyeli bir iletişim kurmuş.
Siz eşinize bebeğim canım aşkoooom diye konusan bı kadına karışmayacakmisiniz ciddenKadının konuşma tarzı bu belli yani ne yapabilirsin ki, eşin de fingirdememis etmemiş görünürde...iş sadace iş için görüşme şeklinde kalırsa bir sorun yok...
Kimse kimsenin nasıl konuşup nasıl tavır sergilediğine karışmasın bi zahmet
Kadına niye karışayım ya,kocam tatlım bitanem diye karşılık vermis mi vermemiş ona bakarım...konuda bir irtibatlari olmadığı tamamen kadının kendini dışarıya yansıtma şekli bu olduğu o kadar belli ki,karşıda ki kocam da olsa x emmi de olsa kadın öyle konuşacakSiz eşinize bebeğim canım aşkoooom diye konusan bı kadına karışmayacakmisiniz cidden
Ayyy ben gelemem öyle şeylere. Valla sakin konuşamam açıkçası direkt sesim yükselir benim. Aynı şekil eşim ayağım titrer. Numarayı da alır yazarım kıza sen kimsin de benim eşimle bu şekilde konuşuyorsun derdim. Çıldırdım kendim yaşamış gibiKızlar ben mi çok tepki veriyorum normal mi yoksa siz be yapardınız lütfen görüşlerinizi bildirin. Kocama bi numara yazmış. Tesadüfen gördüm.
-Heyyy sana küsüümm ama işim düştü diye.
Kocamın yaptığı bi işle ilgili soru sormuş. Bebeğiiim yaa ben ayşe hatırladın mı mehmetin(kocamın bi arkadaşı) samsundan arkadaşıyım yazmış. İstanbula gelmiştim görüşmek için yazmıştım ama görmedin galiba demiş
Eşimde ben evlendim insan tebrik eder yazmış
Kızda it herif mesajıma cevap mı verdin yazmış
Görmedim karım çok kıskanç yazmış benimki
Kızda ayy haklııı yazmış.
İş ile ilgili yazmış devamında. Ama kzıın konuşması hep şöyle
Yaaaa yordum mu canım seniii((
Ayyy çok sağol bebeğim yaa
KIZLAR BEN BU KIZI TANIMIYORUM YA. Hiç adı bile geçmedi resmen.
adı geçse tanısam hiç önemli değil.
Elim ayağım titriyor sinirden.
Bana bi arkadaşımın erkek arkadaşı bana yazıcak böyle sildirir direkt.
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Lütfen çok üzgünüm empati kurabilir misiniz ?
Benim kocam hiç canım cicim dememiş ama bilmiyorum kafam çok karışık üzgünüm..
İki seviyesiz bulmuş birbirini.
Böyle bir konuşmaya denk gelsem, eşime sorarım bu kadın bu kadar rahat nasıl yazabiliyor sana hayırdır diye?
Eee ben de adamı savunmadım herhalde. Al birini vur ötekine manasında konustum. Sen birini eleştirirken ben her ikisini de eleştiriyorum. Sizi rahatsız edebilecek bi durum yok yaniBeni yanımdaki adam ilgilendirir, dışarda zilyon kadını zaptedemem, hepsini bir kocamın gözü önünden alamam, ama kocam gözünü kapatabilir. Yapması gereken bu kadar basit, yapmıyorsa en son suçlayacağım elalemin kadını olur.
kadına neden karışayım?Siz eşinize bebeğim canım aşkoooom diye konusan bı kadına karışmayacakmisiniz cidden
kadına neden karışayım?
ona müsaaede eden herife karışırım. kadından bana n
Adamda şu an bir sıkıntı yok, politik konuşmuş, belli ki aynı iş çevresinden, iş için ihtiyacım olur diye kesip atmamış sadece. Şu an için adamda yamuk yok gibi. Ben konu sahibinin yerinde olsam benden önce mi yoksa sonra mı birşeyler döndüğüne yoğunlaşırım.Eee ben de adamı savunmadım herhalde. Al birini vur ötekine manasında konustum. Sen birini eleştirirken ben her ikisini de eleştiriyorum. Sizi rahatsız edebilecek bi durum yok yani
benim bildiğim burada üyelerin birbirine böyle 2li muhabbet etmesi yasak hanımefendiSoruyu size mi sordum
Kova hatununa sordum, kova hatunusunda acaba dalgınlığına gelip ikinci uyeliginden mi yazdın ?
Niye ? konu erkek olunca hepimizi ilgilendiriyor ama. Buradan biride konularda çirkin üslupla konuşunca hepiniz linçliyorsunuz ama. (O kadın değil mi?) Buna şekilcilik diyorsanız şekilcilik sizde de var o zaman. Ama ben şekilcilik demiyorum üslup diyorum. Üslubun cinsiyeti olmaz.Elalemin kadının nasıl konuştuğu, seviyesi, duruşu kimseyi ilgilendirmez. Beni sadece kendi kocam ilgilendirir. Ayrıca neye göre, kime göre yakışmıyor? Tek tip insan yok, herkeste bizim belirlediğimiz çerçevede davranamaz ki. Dünyada milyarlarca çeşit insan var. Kadın da laçka bir kadın evet, beğenilmiyorsa arkadaş olunmaz, bir araya gelinmez o kadar.
Kadına karışıp ne yapacak, kadını bulup kocasına aşkomm dedi diye saç baş mı yolsun?Siz eşinize bebeğim canım aşkoooom diye konusan bı kadına karışmayacakmisiniz cidden
Bir şey sorucam ya biz böyle kafa yoruyoruz falan da konu sahibi cevap veriyor mu? Kaçtır soruyorum eşiniz biliyor mu okuduğunuzu diye tık yok. Adam konuşmaları okuduğunu biliyor mu? Kadın adamın is arkadaşı mıymış? Biz kime yorum yapıyozAdamda şu an bir sıkıntı yok, politik konuşmuş, belli ki aynı iş çevresinden, iş için ihtiyacım olur diye kesip atmamış sadece. Şu an için adamda yamuk yok gibi. Ben konu sahibinin yerinde olsam benden önce mi yoksa sonra mı birşeyler döndüğüne yoğunlaşırım.
Kadın suçlu demedim ben aslında üslubu seviyesiz dedim.kadının canım bebeğim filan yazmasına takılmam ben, öyle uslüpta kadınlar var
hatta eşim/sevgilim de benden önce "hızlı" olabilir. kadının tarzı beni hiç ilgilendirmez. hayatımdaki kişinin tarzı ilgilendirir. gönül ister ki benden önce de efendi olmuş olsun ve şu uslüpta birilerine ister arkadaş ortamında ister sevgili ister fuckbuddy ne surette olursa olsun hayatında hiç yer vermemiş hiç olmamış olsun. böyle diyalogları hiç olmasın... ama benden sonra böyle işleri olmadığına güveniyorsam, bunu mükemmel durum addetmemekle birlikte, önüme bakarım. buraya kadar olan konuyu sorun etmem yani ben olsam. zaten evlendim demiş adam. belki eskiden o da kadınlar öyle aım bebeğim konuşuyordu onu da bilmiyoruz... konuşmasa bile tarzı o olan kadını da bozmuyordu ki kadın yine öyle konuşuyor, bunda kadının bir suçu yok.
ama nasıl "it herif" diyen kadına "lafını bil de konuş, ne diyorsun sen" dememiş ona bozulurum açıkçası. mevzu edeceksem onu ederim.