Kocama yazan kadın ? Lütfen yardım

bana arkadas degiller de onceden bir seyler yasamislar gibi geldi. arkadas olsalar niye ben mehmetin arkadasiyim hatirladin mi desin cok sacma.

yine de sizden once yasanmis bir sey gibi duruyor. sadece bu konusma icin ben olsam kavga etmem. ama yine de esinizin genel tavirlari onemli.

Suç kadında değil kocanda , bu ne laçka pis bir iletişim şekli...

Eşinin eskiden FB si imiş bu kadın, net. Bu kadın ne ilkti ne sondu bence. Mühim olan zamanlama şu saatten sonra, senden önce mi senden sonra mı?

Laçka bir muhabbet evet ama eşiniz evlendiğini de sizin kıskanç olduğunuzu da belirtmiş. Muhabbete aynı laçkalıkla devam eden karşı taraf. İnsanların da ağzını bağlayamazsınız ya herkes kendi yaptığından, söylediğinden sorumlu. Ortada el ayak titretecek fena olacak bir şey yok. Ek olarak şunu da söylemek isterim gördüklerinizi kaldıramayacağınızı düşünüyorsanız eşinizin telefonunu karıştırıp mesajlarını da okumayacaksınız, tesadüfen bir cümle görülür bütün konuşma okunmaz

Bence herşey bariz ortada. Eşiniz evlenmeden arkadaşı Mehmet sayesinde bu kadınla tanışmış ve görüşmüş. Kadın yüz bulmasa asla böyle yazışamaz. Sizle evlenince kadınla konuşmayı kesmiş. Kadına evli olduğunu belirtmiş zaten. Kadında önceden olan durumdan dolayı gayet rahat konuşmuş. Benim aklıma takılan eşiniz siz ile sevgiliyken mi bu kadınla beraber olmuş acaba?

Konuşmalar çok mide bulandırıcı. Yani benim başıma gelse ki umarım gelmez, kimseninde gelmezde burnundan getiririm. Eşiniz kadının böyle konuşmasına yüz vermeyecekti o yüzden kadın 1 hatalıysa eşiniz 10 kere hatalı. Olay kıskançlığıda geçmiş yani. Burda size yapılan çok büyük saygısızlık. Kendinizi ezdirmeyin lütfen..

Eşinin eskiden FB si imiş bu kadın, net. Bu kadın ne ilkti ne sondu bence. Mühim olan zamanlama şu saatten sonra, senden önce mi senden sonra mı?
Kız nerden anladın fb olduğunu Allah aşkına Bence öyle olsa kendini Mehmet'in arkadaşıyım diye tanıtmaz ki insan fb'sinin adını da unutmaz herhalde

Üslup seviye yerlerde Eşiniz belli ki daha önce bu kadınla bir şeyler yaşamış. Eşinizle ciddi ciddi oturup konuşun. Bu durumdan rahatsızlığınızı net bir şekilde belirtin. Bazı kadınlar ne kadar seviyesiz ama buna izin veren de eşiniz olmuş

Eski sevgilisi değil bence buna dair ip uçları var. Takıldıkları eğlendikleri Bi arkadaş grupları vardı muhtemelen bu da oraya dahildi. Bu uslupta biriyle arkadaş olmuş olması bile beni gererdi ama anlaşılan karşıdaki insanın genel hali tavrı bu. Yoksa biri bana ben evlendim karım kıskanç yazsa anlarım ayarına göre konuşurum. Ama karşıdaki anlamamış. Ağzına tuvalet terliğiyle vurma isteğim oluştu diyalogları okudukça...
Ayrıca eşinize söyleyin kendisine it herif dedirtmesin.

Şu suç kadında değil adamda mevzusunu da hiç anlamıyorum. Adam suçun baş kahramanı okey de kadında da hiç suç yok mu ya. İnsanın bi duruşu seviyesi olur. Bana göre iki tarafta lakayıt. Adam laçka şekilde cevap verse de evlendiğini söylediği an insanın bi duruşu olur. Laubali laubali konuşmak, hareketler sergilemek ne bileyim bi kadına yakışmıyor.

Kocanıza gelirsek geçmişten gelenlerin önünü kesmenin tek yolu numarasını değiştirtmek olabilir. Ama evliyken gözü dışarda olacak bi adam stiliyse bu yolda kâr etmez. İnsan kendine "it herif" neden dedirtir bence bunu düşünün. Iğy kocanızdan da kadından da olumsuz şekilde nemalandım.

Adam da gevşek, kadın da. Bu iş karşılıklı. Gevşek kadın/adam, düzgün ciddi bir karşı cinse niye aramadın yeaaa it herif/yelloz yazamaz. Bana kimse böyle bir şey yazmaz/yazamaz misal, çünkü karşı tarafa o hakkı vermiyorum. Böyle tipler birbirlerini buluyor inanın

Sizden farklı bişey yazmadım.

Biz evlendiğimizde ilk defa annemleri çağırmıştım. Akşam çay içerken eşimin telefonu çaldı. Eski sevgilisi aramış eşim dışarı çıkmadı ben evlendim evde oturuyorum dedi nasılsın sorusuna. Telefon yüzüne kapandı. Utanmaz adam bize rahat rahat anlattı kapatınca.

Ayy yine boşanasım geldi

Sizin kocanızın da eskisi bence. Çok abartmaya gerek yok ama devam etmezse tabi.

Kadına cevap vermemesinin bahanesi olarak karım çok kıskanç diyen adamı napardım bilmiyorum. Önceden tanıdığı aşko kuşko bi kadın bu anladığım kadarıyla sizin kocanıza has değildir ama önceden diyalogları böyleymiş demek ki. Buna bi şey demezdim belki mesaja düzgün cevap verseydi ama sizinki sıvamış resmen.

Bana ne ki elalemin kadınının duruşundan seviyesinden.

Evli, sevgilisi olan erkek arkadaşlarımın eşleri sevgilileri yanlıs anlamasın, kıskanmasın diye adamlara “hacı, hoca, hafız, usta” demekten dilberaya döndüm ben.

Adam evliyim karım kıskanç demesine rağmen canım cicim bebeğim demeye devam etmis, karsısındaki adamın esini yok sayarcasına. Eşinizde az değilmiş neden ağzının payını vermemiş “hitaplarına dikkat et” diye.

Tabiki o bir koku salıyor sineklerde o adama üşüşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…