- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi tipistipis
Suç kadında değil kocanda , bu ne laçka pis bir iletişim şekli...Kızlar ben mi çok tepki veriyorum normal mi yoksa siz be yapardınız lütfen görüşlerinizi bildirin. Kocama bi numara yazmış. Tesadüfen gördüm.
-Heyyy sana küsüümm ama işim düştü diye.
Kocamın yaptığı bi işle ilgili soru sormuş. Bebeğiiim yaa ben ayşe hatırladın mı mehmetin(kocamın bi arkadaşı) samsundan arkadaşıyım yazmış. İstanbula gelmiştim görüşmek için yazmıştım ama görmedin galiba demiş
Eşimde ben evlendim insan tebrik eder yazmış
Kızda it herif mesajıma cevap mı verdin yazmış
Görmedim karım çok kıskanç yazmış benimki
Kızda ayy haklııı yazmış.
İş ile ilgili yazmış devamında. Ama kzıın konuşması hep şöyle
Yaaaa yordum mu canım seniii((
Ayyy çok sağol bebeğim yaa
KIZLAR BEN BU KIZI TANIMIYORUM YA. Hiç adı bile geçmedi resmen.
adı geçse tanısam hiç önemli değil.
Elim ayağım titriyor sinirden.
Bana bi arkadaşımın erkek arkadaşı bana yazıcak böyle sildirir direkt.
Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Lütfen çok üzgünüm empati kurabilir misiniz ?
Benim kocam hiç canım cicim dememiş ama bilmiyorum kafam çok karışık üzgünüm..
Eşinin eskiden FB si imiş bu kadın, net. Bu kadın ne ilkti ne sondu bence. Mühim olan zamanlama şu saatten sonra, senden önce mi senden sonra mı?Kızlar ben mi çok tepki veriyorum normal mi yoksa siz be yapardınız lütfen görüşlerinizi bildirin. Kocama bi numara yazmış. Tesadüfen gördüm.
Kocamın yaptığı bi işle ilgili soru sormuş. Bebeğiiim yaa ben ayşe hatırladın mı mehmetin(kocamın bi arkadaşı) samsundan arkadaşıyım yazmış. İstanbula gelmiştim görüşmek için yazmıştım ama görmedin galiba demiş
Konuşmalar çok mide bulandırıcı. Yani benim başıma gelse ki umarım gelmez, kimseninde gelmezde burnundan getiririm. Eşiniz kadının böyle konuşmasına yüz vermeyecekti o yüzden kadın 1 hatalıysa eşiniz 10 kere hatalı. Olay kıskançlığıda geçmiş yani. Burda size yapılan çok büyük saygısızlık. Kendinizi ezdirmeyin lütfen..Kızlar ben mi çok tepki veriyorum normal mi yoksa siz be yapardınız lütfen görüşlerinizi bildirin. Kocama bi numara yazmış. Tesadüfen gördüm.
Kız nerden anladın fb olduğunu Allah aşkına Bence öyle olsa kendini Mehmet'in arkadaşıyım diye tanıtmaz ki insan fb'sinin adını da unutmaz herhaldeEşinin eskiden FB si imiş bu kadın, net. Bu kadın ne ilkti ne sondu bence. Mühim olan zamanlama şu saatten sonra, senden önce mi senden sonra mı?
Eski sevgilisi değil bence buna dair ip uçları var. Takıldıkları eğlendikleri Bi arkadaş grupları vardı muhtemelen bu da oraya dahildi. Bu uslupta biriyle arkadaş olmuş olması bile beni gererdi ama anlaşılan karşıdaki insanın genel hali tavrı bu. Yoksa biri bana ben evlendim karım kıskanç yazsa anlarım ayarına göre konuşurum. Ama karşıdaki anlamamış. Ağzına tuvalet terliğiyle vurma isteğim oluştu diyalogları okudukça...Kızlar ben mi çok tepki veriyorum normal mi yoksa siz be yapardınız lütfen görüşlerinizi bildirin. Kocama bi numara yazmış. Tesadüfen gördüm.
Şu suç kadında değil adamda mevzusunu da hiç anlamıyorum. Adam suçun baş kahramanı okey de kadında da hiç suç yok mu ya. İnsanın bi duruşu seviyesi olur. Bana göre iki tarafta lakayıt. Adam laçka şekilde cevap verse de evlendiğini söylediği an insanın bi duruşu olur. Laubali laubali konuşmak, hareketler sergilemek ne bileyim bi kadına yakışmıyor.
Kocanıza gelirsek geçmişten gelenlerin önünü kesmenin tek yolu numarasını değiştirtmek olabilir. Ama evliyken gözü dışarda olacak bi adam stiliyse bu yolda kâr etmez. İnsan kendine "it herif" neden dedirtir bence bunu düşünün. Iğy kocanızdan da kadından da olumsuz şekilde nemalandım.
Sizden farklı bişey yazmadım.Adam da gevşek, kadın da. Bu iş karşılıklı. Gevşek kadın/adam, düzgün ciddi bir karşı cinse niye aramadın yeaaa it herif/yelloz yazamaz. Bana kimse böyle bir şey yazmaz/yazamaz misal, çünkü karşı tarafa o hakkı vermiyorum. Böyle tipler birbirlerini buluyor inanın
Bence FB. Kadın evli bekar ayırmayacak bir tip gibi duruyor, adam gerim gerim gerilmiş baksana lflflflKız nerden anladın fb olduğunu Allah aşkına Bence öyle olsa kendini Mehmet'in arkadaşıyım diye tanıtmaz ki insan fb'sinin adını da unutmaz herhalde
Bana ne ki elalemin kadınının duruşundan seviyesinden.Şu suç kadında değil adamda mevzusunu da hiç anlamıyorum. Adam suçun baş kahramanı okey de kadında da hiç suç yok mu ya. İnsanın bi duruşu seviyesi olur. Bana göre iki tarafta lakayıt. Adam laçka şekilde cevap verse de evlendiğini söylediği an insanın bi duruşu olur. Laubali laubali konuşmak, hareketler sergilemek ne bileyim bi kadına yakışmıyor.
Kocanıza gelirsek geçmişten gelenlerin önünü kesmenin tek yolu numarasını değiştirtmek olabilir. Ama evliyken gözü dışarda olacak bi adam stiliyse bu yolda kâr etmez. İnsan kendine "it herif" neden dedirtir bence bunu düşünün. Iğy kocanızdan da kadından da olumsuz şekilde nemalandım.
Tabiki o bir koku salıyor sineklerde o adama üşüşüyor...Adam da gevşek, kadın da. Bu iş karşılıklı. Gevşek kadın/adam, düzgün ciddi bir karşı cinse niye aramadın yeaaa it herif/yelloz yazamaz. Bana kimse böyle bir şey yazmaz/yazamaz misal, çünkü karşı tarafa o hakkı vermiyorum. Böyle tipler birbirlerini buluyor inanın