-
- Konu Sahibi tipistipis
Katılıyorum bu kadından bu mesajları aldığı anda ,evlendim karım çok kıskanç gibi cevaplar yerine direkt engellemeliydiKusucam ne gevşek kadın cümlelere bak. Eşin duvar gibi durmuş ama kadının gevşekliğini de uyarmamış. Yani hem suçlu hem suçsuz.
Boşanmamıza sevindim demedim. Okuma yetiniz yok sanırım. Sizin hoş demenize sevindim. Boşanmamız için illaki aldatmalara gerek yok ya. Demek ki benden rahatsızmış ve boşanmak istedi.Sevineceğiniz bişeyse baştan boşanıp kendinizi ödüllendirseydiniz ya .
Gerçekten evlilikler boşanmalar bu kadar basite alınmamalı “ tartıştık kocam boşanmaya karar verdi bende sevindim “ bu ne yaaaa
Boşanmaya gidecek kadar büyütülecek bir mevzu yoktu. Boşanma kartı oynanmışsa o ilişki zaten bitmiştir. Çocuk oyuncağı olmamalı evlilik. Üzgünüm adınıza.Boşanıyorum kızlar. Çok merak etmişsiniz. Yazan herkese teşekkür ederim. Olayı büyüttüm. Boşanma davası açıcak pazartesi günü.
Hayırlısı olsun hakkınızda.Boşanmamıza sevindim demedim. Okuma yetiniz yok sanırım. Sizin hoş demenize sevindim. Boşanmamız için illaki aldatmalara gerek yok ya. Demek ki benden rahatsızmış ve boşanmak istedi.
Kocanız sıkışınca, çocuk gibi ben oynamıyorum diyip mızıkçılık yapıyor. Oyuncak mı bu. Kafama esti evlendim. Esti boşandım. Size karşı bi sorumluluğu var. Bazı erkkler gerçekten erkek gibi değil, adeta 5 yaşında çocuk.Boşanmamıza sevindim demedim. Okuma yetiniz yok sanırım. Sizin hoş demenize sevindim. Boşanmamız için illaki aldatmalara gerek yok ya. Demek ki benden rahatsızmış ve boşanmak istedi.
adam da dünden razıymışBoşanıyorum kızlar. Çok merak etmişsiniz. Yazan herkese teşekkür ederim. Olayı büyüttüm. Boşanma davası açıcak pazartesi günü.
Arayan mevlasini da bulur belasini daKocasını nereden bulacak ki
Evet nüfuslarımıza boşanma kaydı geçti. Aileye küfür girince işin içine bende geri adım atmadımKonu sahibi merak ettim gerçekten boşanıyor musunuz
Aileme ağır küfürler etti. Maalesef..Evliligini bu yuzden bitirmene cok üzüldüm esin bisey dememiş kadinin uslubu bnce cok yanlis kadına acar agzimi yumardim gözümü rezil ederdim yer yerde onu ama esimle de mutlu mesut devam ederdim esiniz evli oldugunu dile getirmis.
Aaa resmen 3.kişiler yüzünden bir yuva dağıldıBoşanıyorum kızlar. Çok merak etmişsiniz. Yazan herkese teşekkür ederim. Olayı büyüttüm. Boşanma davası açıcak pazartesi günü.