Kocama yazan kadın ? Lütfen yardım

Sevineceğiniz bişeyse baştan boşanıp kendinizi ödüllendirseydiniz ya .
Gerçekten evlilikler boşanmalar bu kadar basite alınmamalı “ tartıştık kocam boşanmaya karar verdi bende sevindim “ bu ne yaaaa
Boşanmamıza sevindim demedim. Okuma yetiniz yok sanırım. Sizin hoş demenize sevindim. Boşanmamız için illaki aldatmalara gerek yok ya. Demek ki benden rahatsızmış ve boşanmak istedi.

Boşanıyorum kızlar. Çok merak etmişsiniz. Yazan herkese teşekkür ederim. Olayı büyüttüm. Boşanma davası açıcak pazartesi günü.
Boşanmaya gidecek kadar büyütülecek bir mevzu yoktu. Boşanma kartı oynanmışsa o ilişki zaten bitmiştir. Çocuk oyuncağı olmamalı evlilik. Üzgünüm adınıza.

Boşanmamıza sevindim demedim. Okuma yetiniz yok sanırım. Sizin hoş demenize sevindim. Boşanmamız için illaki aldatmalara gerek yok ya. Demek ki benden rahatsızmış ve boşanmak istedi.
Kocanız sıkışınca, çocuk gibi ben oynamıyorum diyip mızıkçılık yapıyor. Oyuncak mı bu. Kafama esti evlendim. Esti boşandım. Size karşı bi sorumluluğu var. Bazı erkkler gerçekten erkek gibi değil, adeta 5 yaşında çocuk.

Normalde erkeklere laf ederım ama burda kı kadının ucuzlugu o kadar bellı kı
Evlendım dıyor gevesek konusmanın anlamı ne
Hıc oyle kadın olmadım elın adamına canım bebegım ne mıde bulandırıcı bı konusma uslubu

Yeni evliyken eşimin bir kadin arkadasi da eşime "kuzummm" diyordu yani mesajlarda gormustum. 🙄 Konuşmalar normaldi ama hitap kuzumdu.

Ben uyuz olmustum kadina tabi bir kere, ben gordukten sonra arkadaş kalmadilar, zaten oyle aralarinda sıkı bir dostluk vs yoktu.
Hiç sevmedigim şeyler, belki alisik degilim ondan. Kendim o tarz hitaplari yakinlarima bile kullanmam kadin erkek farketmez.

Konuya kendi fikirlerimi cevap olarak yazmıştım fakat son durumu görünce mesajımı düzenleme mecburiyetinde hissettim. Boşanan arkadaşımız hiç üzülmesin gözü dışarıda olan birine ihtiyacınız yok. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum.

Evliligini bu yuzden bitirmene cok üzüldüm esin bisey dememiş kadinin uslubu bnce cok yanlis kadına acar agzimi yumardim gözümü rezil ederdim yer yerde onu ama esimle de mutlu mesut devam ederdim esiniz evli oldugunu dile getirmis.

Evliligini bu yuzden bitirmene cok üzüldüm esin bisey dememiş kadinin uslubu bnce cok yanlis kadına acar agzimi yumardim gözümü rezil ederdim yer yerde onu ama esimle de mutlu mesut devam ederdim esiniz evli oldugunu dile getirmis.
Aileme ağır küfürler etti. Maalesef..

Bu konu nasıl buralara kadar geldi ya... Saçma bir 3. Şahsın mesajıyla bir yuva nasıl yıkılır... Siz gerçi ailenize saygısızlık etti diye bu moddasınız ama... Üzüldüm.

Konu aileye nasıl geldi?
Demek ki kocanda kabahat vardı senin suçlamalarına karşı o da aileni öne sürdü. İşin boşanmaya kadar gelmesi şaşırtıcı olmuş ama adam önceden planlamış gibi sanki.

X