• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Söyledikleriniz çok garip geldi. Yani şimdi kayın validenizi hastaneye götürürken döndü size seni oğlum istemiyo mu dedi durup dururken yada kaynınız siz otururken hakaret etmeye mi başladı. Ya eksik yazdığınız şeyler var yada bu ailenin ileri derecede psikolojik sorunları var koşarak uzaklaş. Burda yazdığınız gibiyse o ailede zaten bebek büyütülmez

Sana 1 talak vermis oldu. Bence tekrar birlesme. Esin cocuk daha... Ama niyeti bosanmakta ciddi degilse ve degisecekse kv tarafina hic gitmessin ziyaret etmessin. Evini uzak tutarsan uzak yerden kiraya vs cikarsan . evliligin duzene girer belkide Allahualem...

Anne evine 20 kez küs gidip sonra barışmak nedir allah aşkına? Ee bu evlilik evlilikten çıkmış ki sonunda gerçekten boşamış kocan. Bence asıl dert senin ona vurman değil, madem kader yolunuzu böyle çizdi o yoldan gidin de barışmayın hayatınıza bakın.

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Boşandınız zaten yapacak bişey yok boşver hayırlısı olsun herşey olur su akar yolunu bulur kurtulmuşsun aç davayı al nafakasını bebeğinin yeni bi dünya kur kendine git bi işe çalış

Sana 1 talak vermis oldu. Bence tekrar birlesme. Esin cocuk daha... Ama niyeti bosanmakta ciddi degilse ve degisecekse kv tarafina hic gitmessin ziyaret etmessin. Evini uzak tutarsan uzak yerden kiraya vs cikarsan . evliligin duzene girer belkide Allahualem...
3 talakta boşamış olmuyor mu ? Üç kez demiş ne bir talağı?????

çok doğru yapmışsınız yeter artık ya başlarım bu erkeklerin ailesine de bilmem nesinede. hala kafaları basmıyor mu kendilerinin bir aile kurduklarına. evlenmişsin çocuğun var daha ne daha ne ! gerçekten ben de sinirleniyorum hem buna benzer yaşadım, hem çevrem de görüyorum hem burada okuyorum ve sinirleniyorum artık. böyle küçük beyinnlik insanlar yuva kurmaya yeltenmesin . siz haksız falan değilsiniz bir değil iki değil üç değil yeter artık siz de insansınız konuşunca laftan anlamıyorsa , ee afedersin de sende eşek değilsin sonuçta, elbetteki bir sabır noktan var. iyi olmuş. ohhh. valla ben sevindim. bir de utanmadan sizi ailenize mi şikayet ediyor bak şuna şakalaşıyormuş vah vah .. boşanın değmez böyle biriyle aynı çatı altında olmaya ömür geçmez ailesiylede.

Daha bir çocuk var boşan gitsin bacim ne kadar düzelecem bir daha olmaz desede yine olacak yine ve sen ikinci çocuğa gsmilh olduğunu bile öğrenebilirsin cevremde çok var öyle hem anlaşmıyorlsr hem boy boy çocuk yapıyorlar

Olan hep çocuklara oluyor tek üzüldüğüm nokta bu..keşke kendi mutsızluğunuza birde çocuk eklemeseydiniz..

Kocanıza söylediğiniz cünleleri ben kendi eşime söylesem beni komaya sokardı muhtemelen.yenilir yutulur değil gerçekten..

Anasının eteği altından çıkamamış bu adamdan kurtulun derdim ama bebek dilimi bağlıyor..ne olursa olsun çocuklara kıyamıyorum..iyi düşünün derim..ayrıca kocanız boşol demenin her tartışmada söylenmeyeceğinin idrakına varsın..sizde dilinize ayar çekin.

eşinizin elle tutulup da haklıyı geçtim normal gösterilecek hiçbir yanı yok.
kucağımda 3 aylık bebeğimle beni dinen boşayan biri için hala 'acaba mı?' diye düşüneceğime kurtulduğuma sevinebilirdim.

İki tarafında birbirine vurması yanlış ama o raddeye gelene kadarki problemleri görmezden geldiğiniz için bu haldesiniz bir önerim yok maalesef Allah kolaylık versin

böyle bir adam senin dövmenden anlamaz essek sudan gelinceye kadar dövmek lazmdı iyi yapmaıın ama artık seni bosamıs dinen . zaten düzelmez bu afam kendi aklıyla hateket edemiyor .

cok iyi yapmissin basindan buyana zaten zana binkez siddet uygulamis ailesi ile birlikte sozle, psikolojik vs. bosan kurtar kendini .bebegine yazik

Şakayla dahi boş ol dediyse boş olursun. 3 kere dediyse başlasıyla evlenmeden onunla tekrar evlenemezsin. Boş ol kelimesinin şakası yoktur. Bundan sonra mahkeme boşanması olmasa dahi o kişi sana kesinlikle haramdır. Bir araya gelirseniz ömür boyu zina yapmış sayılırsınız. O daha yaptığının farkında değil.

Su "bos ol bos ol " lafina takilmayin.Medeni Kanun var bu ulkede,boyle bosayamaz sizi.
Kesinlikle siz bosanma davasi acin bu adama.Haklarinizi da fazlasiyla talep edin.
Cocugunuz da var keisnlikle sizlerle buyumemeli.omur boyu sizin kavga ve tartismalarinizla mutsuz bir cocuk olacak ya sizi yada esinizi model alacak kendine.
Kendinize yeni bir hayat kurun.
İcinizde o kadae sey birikmis ki dolmus tasmis maalesef siddete kadar varmis isin boyutu .
Cocugunuz icin kesinlikle bosanin.
Ben bu cocuklar icn surdurulen evlilikleri anlayamiyorum.cocuk icin bir yikim bosanma dogru ,ama her daim yillarca suren kavgalar,ana babanin birbirine siddeti,sevgisizligi...bunun travmasi olmuyor mu saniyorsunuz?
Anne ve babam yillardir kavga ederler .ikisi de haklu yada ikisi de haksiz..ama ikisi de birbiriyle mutlu degil.ben ve kardeism icin surdu bu evlilik.ama bazen diyorum o kadar tak ediyor ki "ya keske bosanmis olsalardi" belki oyle daha mutlu olurlardi .İkisinin de mutsuz oldugunu gormek beni daha mutlu etmedi

Ellerine sağlık ben senin yaptığını evlenmeden yaptım. Insani o raddeye getirip sonra deli diyorlar. Bir sorsana bakalım ben ne yaşadım.

Sen az bile yapmışsın ahh böyle adamları ne yapmalı bilmiyorum sen şimdi bebegine odaklan o herseyden daha önemli

Back