• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Canim bos ol demekler 3 kez bir talak gidiyor o konuda nikah düşmüyor.

Fakat nikahtan önce sana olan tavri var ve seni sevmiyor galiba annene geldin eger sana git demiyorsa arkandalarsa hic durma hemen boşa ve ailesinden de maddi manevi tazminat ac..

Siddet yanlisi degilim ama ellerin dert görmesin cogu kadinin kocasina yapmak isteyipte yapamadigini yapmisin

Keske bir kac tane daha patlatsaydin iyi bir dovseydin o sinirle bence pisman olma iyi yapmisin birak inceldigi yerden kopsun saglikli bir evlilik degil zaten

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.

Nebicim erkekler varya yumruk atmis sana sende iyi yapmissin hamileyken kotu davranmis daha 3 aylik beben var emziklisin sutun kesilir dusunmemis kotu davranmis ailesinide alsin basina calsin ya bu adamla evli kalinirmi bilmem ailesi seno hic istwmiyor baksana dleirmis bunlar bsnimkinin aileside bni hic sevmior hic istemez ama yalandan suratima gulup iyi davranirlar bunu doldurusa getirirler zatne bosanmayi dusunuyorum bunda 3 yil ince sevgilidik hep ayrilir barisir burda ask acisi forumlarinda kizlarla dertlesirdim ne oldusa yine yalvardim yakardim baristik sonra ayrildik baristik derken evlenelim.dedi bana bakti benden baska salak yok hay kafama edeyim evlendom.gune lanet olsun birde ustune cocukk oldu insan ilgi sevgi goremeyince malesef ozgurluguni ozluyor yani mutsuzsan bosan korkma mahkeme cocugunu sana verir annesinden baska cocuga kimse iyi bakamaz

Bende benzer şeyler yaşadım insanı çileden cıkartıyorlar bence dönme artık yoksa bebeğine yazık böyle geçimsiz ailede mutluolamaz

Zaten iki üç cümle sonra diyorum ki kesin sonra hamile kaldım yazacak ve öyle de oluyor...Ben bir şey diyemiyorum kusura bakma sadece üzüldüm o da bebeğinize

şiddete son derece karşıyım ama içim soğudu yaptığına :D
iyi Allah'dan darp raporu almamış.
senin hatan böyle bir evlilikte hemen hamile kalmak ve ailenin yanına gidip geri dönmek hem de defalarca! bu defa dönme bari.

Dini konu tartışmak yasak ancak tek boş ol zaten boşanma demek. Bir araya gelmeye karar verildiğinde evlilik tekrar kuruluyor. 3 kere bu yapıldığında tabiri caiz ise evlilik tekrar kurulamayacak şekilde yerle bir oluyor. 3 kere arka arkaya boş ol demek bu şekilde bosamaktir. Tabi benim bu bilgim ne kadar doğru tartışmalı. O sebeple diyanete danisilmasinda fayda var. Çocuk oyuncağı değil bu işler.

hayir daha yeni arastirdigim icin biliyorum o sekilde olmuyor. sahitsiz bosanma da sayilmiyor. peygamber efendimiz zamaninda da adamin biri karisina 3 kez bos ol demis. gecerli olmadigini iki şahitle olmasi gerektigini soylenmis.

İçinde saygının bittiği hicbir ilişki maleseff yürüme şansı yoktur. Aileniz için umarım
en doğru kararı verirsiniz

saygıyı nasıl bu kadar çabuk kaybediyorsunuz ciddiyim sadece meraktan soruyorum.

20 kere git gel baba evine zaten bir ciddiyet kalmamış..
laçka bir ilişki..
bebeğe yazık..

Önce insanı delirtirler sonra da aaaa ne yaptın sen derler(eşin ve ailesi için söylüyorum). Ne yaparsan yap o ruh hastası aileyle bebeğini muhatap etmeden büyüt. Eşin evlendiğini bile anlamamış bence eş ve baba olmayı bilmiyor. Ve böyle eşlerin arasına giren şeytandan beter insan bozmalarının da Allah iki yakasını biraraya getirmesin!

Back