- 30 Kasım 2016
- 208
- 130
- 103
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki her şeyi yapıp sizin ruh halinizi akıl sağlığınızı bozduktan sonra sizi yaptığınız şeylerle utanmadan yargılarlar.. aranızda saygı denen bişey kalmamış biz de eşimle ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz şuan da konuşmuyoruz ama bu erkekler böyle bugün ailesinin hatasını görse yarın yok öyle değildi diyorlar.. bizimkinin de annesi babası yalancının önce gideni her şeyi yapıp uste çıkmayı iyi biliyorlar.. Ben en son resti çektim boşanacağım dedim aileni aramıza sokup durma dedim.. ise yarayacak mi bilmiyorum ama hayırlısı artık. Siz de bi namaz kilin sakinlesin. Ona karşı öfkeniz ona saldırarak geçmez. Eğer affetmek istiyorsanız zamana bırakıp yavaş yavaş düzelmesine izin vermelisiniz. Yok iyilesmez diyorsanız zaten ayrılın gitsin.. sizden degerli değil hicbir şey.. yıllar sonra bi bakarsınız yaptığınız her şey koca bir hiç olmuş.. size değer veren bi erkek ve ailesi olmadiktan sonra emek vermeye değmez. Ben kendim için de aynı şeyleri düşünüyorum. Açıkçası hiçbir şey olmasa da bir anne olarak sevgi ve saygıyı hakediyorsunuz.. size bunu çok görenler için kendinizi yıpratmayın.merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Geri dönmeyinmerhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Ellerine sağlık bende bir patlama noktasında girişmiştim hamile halimle dövmeye kalkınca evet hiç pişman da olma öyle babayla büyüyeceğine onsuz büyüsün babası da büyür belki bir gün gelir yaninizamerhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
benimle ne dertleri olabilir ki aklima bisey gelmiyorBunlar bahane onlarin senle derdi başka baska bisey olmalı yani kimse durup dururken bu kadar aptalca hareketler sergilemez seninle istemeyerek mi evlendi noldu? Sırf kötülük olsun diye yapılıyor bunlar yerinde olsam intikam alırdım salaga yatar onlarin istedigi saygiyi gösterir her türlü harekete dikkatli olurdum sinsice onlardan kurtulurdum normal bi aile değil anlattiklarina bakilirsa..
kimin nedenEllerinden öperim
Aynen.Şiddete karsıyım fakat onların yaptıkları sızı bu hale getırmıs o yuzden cok gormuyorum vurmanızı , bana kalırsa en ıyısı bu aıleden kurtulmanız
Nasil baslarsa oyle gider..donecekseniz artik her haksizliktada susacaksiniz.. bunu basarabilirseniz donun.. uzuldummerhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
o farkli bi duygu o an yasadiginiz butun olumsuzluklari birkaç dakikalogina unutuyor sunuz sadece karninizdaki bebege odaklaniyorsunizHamile olduğumu öğrendim ve mutluluktan ağladım dediniz ya şok oldum