• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

Şiddete karsıyım fakat onların yaptıkları sızı bu hale getırmıs o yuzden cok gormuyorum vurmanızı , bana kalırsa en ıyısı bu aıleden kurtulmanız
Peki ya bunu yapan erkek olsaydı aynı şeyi düşünecekmiydiniz :işsiz:

• Beğen
Reactions: csi
İmkanın varsa kurtul yorganı beğenmemek ne ya Bence kocan da da ailesinde de bir şeyler baya eksik çekme bu çileyi

Sen onceki konularinda OKB hastasi oldugunu yazmistin, tedavi oluyor musun ? Ilaclarini alabiliyor musun ?

Yani gorunen suki bu ilişki bitmis.barissaniz dahi eminimki bh ustune ekliyerek devam eder
Simdi suclu esin olacak adam ve ailesi gorunuyor
Neden annedine bskmak zorundaymissinizki anlamsiz ve savma
Benimde iki oglum var ve asls hayatlarina burnumu sokmam ins.diye dusunuyorum .

Keşke bu kadar yüz göz olmasaydınız. Kötü olmuş, hayırsız iş gibi. + ları ve - leri bence bir kağıda yazıp karar verin. Hayat bir ke yaşanıyor. Kendinize bunu yapmayın.

Avtigin bir konuda annenle tartismanizi yazmistin.okb hastasi oldugunu takintilarin oldugunu yazmistin.merak ediyorum annenin evine donunce nasil mutlu olabiliceksin
Zira annenld hep nir hatp icerisindesiniz
Aslinda hata buradaki konular degil inanin tek sey olmadiginiz tedaviniz
Eged tedavi olsaydiniz daha normal olucakti surec.siz bosanmadan dr surecine akin kendinizi duzelme olursa bwlki esinizie ikna etmis olursunuz
Simdi bu denli bir hastalikta eminim adami bitirmiştir
Tek sebep yastik yorgan olmaz yani.

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Sana cinnet geçirtene kdr uğraşmış. Benimde evliliğimin ilk zmnları hep aile kavgasıyla geçti.
Sana boşan yada boşanma diyemem. O çocugun vebalini alamam ama oyunu sende kurallarına göre oyna diyebilirim.
Yani eşinle iyi olacaksan harbiden iyi ol kimse amacına ulaşamasın. Kötü olacaksan da yalnız acı çekme.
Korkma bebegi senden asla alamaz. Sinirle söylenen boşol geçersiz oluyor ztn.
Evden biri gideckse o defolsun gitsn. Sen bebeginle düzenini bozma.

Kocaya vurmak günah vs derler ya. Vallaa cinnet anındaa herşey mübah. İçine atıp delirmekten daha iyi.

Üzme kendini. Sevindirme kimseyi..o eşinin yarım aklını dolduranlara zil takıp oynatma.

Insan bazen patliyor kendini kaybedebiliyor. Ama iste boyle durumlarda hakliyken haksiz durumada dusuyor insan. Cok zor seylere dayanmışsın ama keske vurmasaydin .bak seni haksiz cikarmaya başlamış bile. Bu evlilik baya yıpranmış acikcasi. Duzeltmenin tek yoluda esinin olgunlasmasi. Ki esin ailesini dinledikce olgunlaşamaz. Bir sure burnunu surt derim. Biraz cabalarsaniz duzelir inşaallah

Dini olarak bosamis, hem de 3 kere soylemis, nikahiniz düşmüş, farkinda misin bilmiyorum ama.. Bi arkadas daha soylemis, dini konuda yetkili birilerine danış bence de..
Bana geri döneceksin gibi geliyor zira..

Ben de tam tersini biliyorum. Hiddet anında millet karısını boşamasin diye bu başkası ile evlenmek olayı var. Diyanete danışmakta yine fayda var.
İşkence ve tehdit altinda zorla soyletilirse bosanma olmuyor.. Sinirle soylenen konusunda emin degilim.. Bildigim kadariyla bi anda 3 veya daha fazla soylenen "boşol"u tek bosanma sayiliyor ve yeniden nikah yapilabiliyor ama yine de iyi bilen birine danismak lazim..

Şiddetin hiç bir türlüsünü savunmuyorum vurmanız iyi olmamış demek isterdim ama... illa biri vurcaksa kadın olsun ben de olsam dayanamazdım çeyiz beğenmemek yorgan beğenmemek kaynınızın bile size sayıp sövmesi nedir bu ya? Dinen boşanıp boşanmadığınızı bilmiyorum ama bu insanlardan hayır gelmez ki . Allah yardımcınız olsun

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
3 talakla boşamış, dini boyuta ne denli önem verirsiniz bilmem ama dinen boşamış dengesiz, hiçte önemli değil sizde resmi nikahla boşayın. Anasinin babasının ağzıyla gül hibi yuvasının içine etmiş, sizinde katkınız olmuş ama . 20 kere git gel olurmu ya ,ilk 3 te anlamalıydınız bu adamdan koca baba olmayacagini

Back