Kocama ihanet mi etdim?

boş konuşuyor madem neden aldattığınızı düşünüyorsunuz?
Bildiğiniz vicdan rahatlatma. Herkes yüzlerce zaten aldatmadın yazmış tedavi olun yazmış takmamıs.bu üçüncü konusu yok aklıma geliyor yok görüyorum yok şu yok bu bir de kocasına gidip iş yerindeki adamı anlatıyor Allah aşkına hangimiz eşimize gidip bunu söylesek psikolojik soruna inanır? Ki eşim gelip bana bunu söylese ben de
inanmam.
Sorun şu ki gelip somut bir şahıs üzerinden anlatıyor bunu X bir kişi var ve ondan kafa olarak hoşlanıyor beğeniyor ve gidip bunu eşine de anlatıyor kafasında onu aldattı düşünceleri mevcut hani hiç kimse olmasa bir gün yapar mıyım olsa evet heyecan arıyor olabilir psikolojik sorun olabilir derdim ama bu somut bir kişi üzerinden verilen bilgiler

E git eşine anlat bunları biz ne yapalım eşini biz mi ikna edelim? Vallahi senin eşin yine iyi sabırlı çıkmış onu söyleyeyim
Adama gidip bir de somut bir kişiden bahsetmişsin adam iyi ayrılmadı şükretmelisin

Benim eşim bana gelip çalıştığı yerdeki bir kadından hoşlanma ihtimalini söylese takıntı hastalığım var dese seni aldatmaktan çok korkuyorum çok huzursuzum dese bu bir hastalık dese vallahi bu bir halt yemiş vicdan rahatlatmaya çalışıyor derdim kaldıki benim de psikolojik sıkıntılarım var panik atak ve anksiyete sahibiyim o yüzden bu konularda zaten bilgin var takıntı hastalığından da hastalık hastasıyım anlayabiliyorum ama hiçbir zaman kalben çekim duymadığım bir insan için acaba eşimi aldatır mıyım demedim siz bir insana duyduğunuz heyecan ve hoşlantıyı mevcut olan psikolojik sıkıntınızla örtmeye çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Tebrikler çok güzel çözmüşsunuz .. tamam öle olsun çok güzel sivadiniz tebrikler .

Bakın konu sahibi sizin belli ki psikolojik sorunlarınız var ısrarla buraya konu açıyorsunuz biz de bu işlerin erbabı değiliz sonuçta.
Söyleyeceğimiz en ufak şey sizi tetikleyebilir bari buradan uzak durun
Ki zaten söylenecek her şey söylenmiş.

bu kadar kötüyseniz terapi alın allahaşkına
Nedir bu?

Ben daha çok iş yerindeki adami merak ettim siz karşısında panik atak geçirirken ne düşündü acaba yazık.
Kendinize bunu neden yapıyorsunuz ki birisiyle evlendik diye başka herhangi birine karşı zihnimizde bir değerlendirme oluşmayacak mı yani, bu mümkün değil ki insan bir dizi izlerken bile oyuncularını kafasında değerlendirir hemen başrol güzelmiş yakışıklıymis şöyleymiş böyleymiş diye ama burada kalır yani lakin sizinki psikolojik bir rahatsızlık, aman ben aldatıyor muyum diye düşünmek yerine tedavi olmaya bakın(önceki konularınızı hatırlamıyorum belki zaten tedavi görüyorsunuzdur)
Bir de hobiler edinin zihninizi farklı şeylerle meşgul edin ki devamlı başka insanlara bakip ben bundan hoşlanıyor muyum diye sorgulamayın o insanları da hal hareketlerinizle rahatsiz ediyor olabilirsiniz istemeden

Eşine niye anlattın ya
Eşim aklı selim biri mi de anlatıp fikir alıyorsun
Seni delirtmişler kardesi.
Eşinle yollarını ayır ve tedavi ol

Neden ısrarla bir psikiyatriste görünmediğinizi anlamıyorum gerçekten.. eğer durumunuz yoksa ücretsiz bu işi yapan danışman arkadaşlarımdan önerebilirim. Ama bu böyle olmaz tedavi olmadığınız her saniye boşa işkence içinde geçiyor . Ne gerek var ?

Tedavi olmuş bile olsa bu tip ileri düzey okb vakaları kolay ilerleme göstermez. Maalesef.. uzun bir süreç gerektirir ve doktor değiştirmek sakıncalı olabilir. Eğer 5 gömlek üstü bir doktor bulamayacaksa değiştirmesinin anlamı yok

Obsesiflik için bence bir doktora görünseniz ve tedaviye başlarsanız çok rahat edersiniz. Eşinizin hastalığınızı kabullenmemesi sizi sevmediğini ve değer vermediğini gösterir. Anlayışla yaklaşması gerekir. EVlenirken hastalıkta sağlıkta sözü verilmiyor mu?

Başkasını beğenmek bakış açısına göre değişir. Beğenmek tek başına aldatmaya girmez. Bununla ilgili bir adım atmak varsa şayet olur.

Nereye gittiğine bağlı eğer devlete ya da daha makul bir kliniğe gidiyorsa çok zor çünkü genelde psikoterapi yerine ilaçla tedavi edilmeye çalışılıyor. Alanında iyi doktorlar ise maalesef çok pahalı.
Bazen ileri düzeyde ise doktor hastasını haftada bir bile görmek isteyebilir. Biz buradan bilemeyiz tabi ama konusahibinin çok iyi bir doktora gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir mesajında yanılmıyorsam 9 farklı doktora gittiğini yazmıştı.

Ya artık cinnet geçireceğim aldat ta aldat hep beraber kurtulalım görelim takıntı mı hastalık mı diye yazasim geliyor. Nefesim daralıyor ya okudukça. Hastasın ilaç içiyorsun birde yetmedi bunu kocana da söyledin halen aldattım mı diyor

Tedavi ol bu şekilde sonu gelmez. Diğer psikolojik hastalıkları doğurur.(şizofreni vs) O zaman daha kötü olursun zaman kaybetme. Bu kadar boş şeyi takmaya değmez. Belki de sevgi bağını kendi içinde tanimlayamiyorsun. İçindeki arkadaşça bir sevgiyi bile acaba hoşlantı mı? diye büyütüyorsun.

Tamamda ayni seyleri yazarak ne amacliyorsunuz boyle bir aldatma olmaz sacma sapan dusuneceginize gidin ilac kullanin ya akil var mantik var bir degil iki degil ayrica kimseyi kaybetmekten bukadar korkmayin insanin korktugu şey basina gelir ve kocaniz bulunmaz hint kumasida degildir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…