Kocama ihanet mi etdim?

Teşekürler ederim tavsiyeler için

Okuyor okuyor. Aldatmadın sözleriyle tatmin oluyor. Tedavi ol tavsiyesini görmezden geliyor. İşine gelen yorumlara tek tük cevap yazıyor.
Yaptığı tek şey burada rahatlamak.
Alakası bile yok bu durumu burda paylaşıyorum çünkü .artık boğuluyorum psikiyatriste de gidiyorum. Ayrıca rahatsız olan varsa konum.kapanbilir nasıl kapanıyor bilmiyorum ben kimseyi rahatsız etmek de istemiyorum artik

Ben sizin tedavi olduğunuzu düşünmüyorum eğer öyleyse değiştirin doktorunuzu. Size özelden doktor tavsiye edebilirim.

Konunuzun rahatsız etmesinden ziyade tavsiyelere kulak tıkamanız rahatsızlık veriyor ama dediğim gibi buraya yazıp hayır aldatmadın cevaplarını almak sizin kompulsifiniz olmuş. Sıkıntı olan bu konudan sıkılıp evet aldattın yazılanlara takılıp daha çok saplanacaksınız bu düşüncelere. Yani size zarar buralarda konu açmak.

doktora gitmen çok güzel bi adım umarım gelişmeler güzel olur da haberdar edersin buradan ama bu sürede burada konu açıp kendini üzmemen lazım

Kadin rahatsız sorunu var bunu demedeki amacınız nedir. O da bu kadar yoruma değil sizinkini ciddiye alacak yazik değil mi? Iyice bunalima sokmak istiyorsunuz sanirim.
Konu sahibi lütfen doktora git.
Sormuş bende düşüncemi yazdım. İlk iki konusunada yazdım zaten yorumları ciddiye almıyor.

Boş konuşma Allah'ın Aşkına ya Allah kimseye. Vermesin yaşadığım durumu tamam mı benim iki kızım var birde . Ben eşimsiz bir dünya dusunemiyirum bile ondan ayrılmak istemiyorum beyninde aldatmış oluyomuyum evet belki de ama inanın o beynindeki aldatma bile bana acı veriyor keyif değil mutluluk heyecan değil . Oyuzden lütfen siz yorum yapmayin
Çünkü aldatıyor..

boş konuşuyor madem neden aldattığınızı düşünüyorsunuz?

Bu okb nasıl bir illettir iyi bilirim, kendine eziyet etme güzel kardeşim doğru doktora koş. Tedavi lazım. Senin ya da burda bizim halledebileceğimiz birşey değil. Tedavini ol rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…