- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi merveguzel
Yoo şaka değil. Aksi yorumlar yüzlerce yazıldı size :) aynı tas aynı hamam.Yok artık ! Şaka mı bu ..şaka yapıyorsunuz sanırım
ben de böyle bir yorum yapayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo şaka değil. Aksi yorumlar yüzlerce yazıldı size :) aynı tas aynı hamam.Yok artık ! Şaka mı bu ..şaka yapıyorsunuz sanırım
Okuyor okuyor. Aldatmadın sözleriyle tatmin oluyor. Tedavi ol tavsiyesini görmezden geliyor. İşine gelen yorumlara tek tük cevap yazıyor.Konu sahibinin yorumları okumadığını düşünüyorum.
Teşekürler ederim tavsiyeler içinKaybetmek istemiyorsunuz kocanizi seviyor sayiyormusunuz? Eger bunun cevabi evetse karsi cinse bisey hissetmeniz ask bazinda hoslanti bazinda epbet normal degil bu yuzden tedavinizde bunlarida anlatmaniz gerekli baska bi teshis konulabilir. Elbet gunluk hayatimizda hos buldugumuz yakisikli dedigimiz insanlar oluyor mesela kivanc tatlitugu gorunce ne hos adam ne karizmatik vay be diyorum yada yakinimda hos bi bey gorsem ne kadar hos naif masallah der yoluma bakarim ama siz bu durumu hoslantiyla karistirmayin heyecan yaratmaniz beyninize o komutu sartlandirmis olmaniz acaba diye dusunerek kendinizi daha cok olayim icind hapsedersiniz cikmaza girersiniz. Bu durumu esinize anlatmayin rahatsizliginizdan dolayi sizi anlayamayabilir biraz bu durumlarda kendinizi telkin etmeye beyninizi dinlememeye ve olagan siradan insan gibi gormenizi saglamaniz icin zihin kontrolunuzu elinize almanjz gedekli. Bunu yapmaniz icinde tedavi sart gerek ilaclarla gerek davranissal isleyisinize katkida bulunacak verilen doktor odevleriyle bu durumu atlatabileceginizi dusunuyorum.
Daha ne kadar net anlatabilirim bilmiyorum Sadece panik yapmayin kafanizi buna yormayin
Alakası bile yok bu durumu burda paylaşıyorum çünkü .artık boğuluyorum psikiyatriste de gidiyorum. Ayrıca rahatsız olan varsa konum.kapanbilir nasıl kapanıyor bilmiyorum ben kimseyi rahatsız etmek de istemiyorum artikOkuyor okuyor. Aldatmadın sözleriyle tatmin oluyor. Tedavi ol tavsiyesini görmezden geliyor. İşine gelen yorumlara tek tük cevap yazıyor.
Yaptığı tek şey burada rahatlamak.
İşten ayrılın yazdım bu kadar etkileniyorsaniz diye tık yokOkuyor okuyor. Aldatmadın sözleriyle tatmin oluyor. Tedavi ol tavsiyesini görmezden geliyor. İşine gelen yorumlara tek tük cevap yazıyor.
Yaptığı tek şey burada rahatlamak.
Kadin rahatsız sorunu var bunu demedeki amacınız nedir. O da bu kadar yoruma değil sizinkini ciddiye alacak yazik değil mi? Iyice bunalima sokmak istiyorsunuz sanirim.Aldatmışsın evet
İşten ayrılırsam eşim bu yüzden ayrıldığını anlarİşten ayrılın yazdım bu kadar etkileniyorsaniz diye tık yok
Ben sizin tedavi olduğunuzu düşünmüyorum eğer öyleyse değiştirin doktorunuzu. Size özelden doktor tavsiye edebilirim.Alakası bile yok bu durumu burda paylaşıyorum çünkü .artık boğuluyorum psikiyatriste de gidiyorum. Ayrıca rahatsız olan varsa konum.kapanbilir nasıl kapanıyor bilmiyorum ben kimseyi rahatsız etmek de istemiyorum artik
Eşiniz zaten biliyordu diğer konunuzda anlasın ne olucak ?İşten ayrılırsam eşim bu yüzden ayrıldığını anlar
Sormuş bende düşüncemi yazdım. İlk iki konusunada yazdım zaten yorumları ciddiye almıyor.Kadin rahatsız sorunu var bunu demedeki amacınız nedir. O da bu kadar yoruma değil sizinkini ciddiye alacak yazik değil mi? Iyice bunalima sokmak istiyorsunuz sanirim.
Konu sahibi lütfen doktora git.
O kadar yorumu ciddiye almayıp bunu almanız evet gerçektenGerçekten mi
Şu an aldatma ile ilgili başka konulara bakıyor. Üzücü gerçekten.O kadar yorumu ciddiye almayıp bunu almanız evet gerçekten
Çünkü aldatıyor..Şu an aldatma ile ilgili başka konulara bakıyor. Üzücü gerçekten.
Çünkü aldatıyor..
Umarım çok sağ olun Allah razı olsundoktora gitmen çok güzel bi adım umarım gelişmeler güzel olur da haberdar edersin buradan ama bu sürede burada konu açıp kendini üzmemen lazım
boş konuşuyor madem neden aldattığınızı düşünüyorsunuz?Boş konuşma Allah'ın Aşkına ya Allah kimseye. Vermesin yaşadığım durumu tamam mı benim iki kızım var birde . Ben eşimsiz bir dünya dusunemiyirum bile ondan ayrılmak istemiyorum beyninde aldatmış oluyomuyum evet belki de ama inanın o beynindeki aldatma bile bana acı veriyor keyif değil mutluluk heyecan değil . Oyuzden lütfen siz yorum yapmayin
Hayır aldatmakla alakası yok. Okb sadece. Tedavi olması gerekiyor ama olmadığı için bataklıkta çırpınıp duruyor.Çünkü aldatıyor..