- 19 Ocak 2017
- 6.967
- 20.214
- 37
- Konu Sahibi merveguzel
Aynı konuları açanları cidden anlamıyorum. Sana dünyanın tavsiyesi verildi zaten. Uygulayacaksan uygula, uygulamayacaksan insanları boşuna yorma!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğiniz vicdan rahatlatma. Herkes yüzlerce zaten aldatmadın yazmış tedavi olun yazmış takmamıs.bu üçüncü konusu yok aklıma geliyor yok görüyorum yok şu yok bu bir de kocasına gidip iş yerindeki adamı anlatıyor Allah aşkına hangimiz eşimize gidip bunu söylesek psikolojik soruna inanır? Ki eşim gelip bana bunu söylese ben deboş konuşuyor madem neden aldattığınızı düşünüyorsunuz?
E git eşine anlat bunları biz ne yapalım eşini biz mi ikna edelim? Vallahi senin eşin yine iyi sabırlı çıkmış onu söyleyeyimBoş konuşma Allah'ın Aşkına ya Allah kimseye. Vermesin yaşadığım durumu tamam mı benim iki kızım var birde . Ben eşimsiz bir dünya dusunemiyirum bile ondan ayrılmak istemiyorum beyninde aldatmış oluyomuyum evet belki de ama inanın o beynindeki aldatma bile bana acı veriyor keyif değil mutluluk heyecan değil . Oyuzden lütfen siz yorum yapmayin
Tebrikler çok güzel çözmüşsunuz .. tamam öle olsun çok güzel sivadiniz tebrikler .Benim eşim bana gelip çalıştığı yerdeki bir kadından hoşlanma ihtimalini söylese takıntı hastalığım var dese seni aldatmaktan çok korkuyorum çok huzursuzum dese bu bir hastalık dese vallahi bu bir halt yemiş vicdan rahatlatmaya çalışıyor derdim kaldıki benim de psikolojik sıkıntılarım var panik atak ve anksiyete sahibiyim o yüzden bu konularda zaten bilgin var takıntı hastalığından da hastalık hastasıyım anlayabiliyorum ama hiçbir zaman kalben çekim duymadığım bir insan için acaba eşimi aldatır mıyım demedim siz bir insana duyduğunuz heyecan ve hoşlantıyı mevcut olan psikolojik sıkıntınızla örtmeye çalışıyorsunuz.
Hayır yani ne diyelim biz? Sıvayan sizsiniz.Tebrikler çok güzel çözmüşsunuz .. tamam öle olsun çok güzel sivadiniz tebrikler .
Eşine niye anlattın yaDün geceden beri hiç uyumadım ağlıyorum ben nasıl bir insanım diye bu üçüncü konum olucak yeter artık diceksiniz biliyorum ama bu hastalık beni okadar yorduki çocuklarım olmasa yemin ederim yaşamak istemiyorum.. sevglilikten beri hep eşim beni korkuttu terketme onu kaybetme korkusu ile . Obsesif kompulsif bozukluk hastaligim bununla tetikledi ve sürekli eşime karşı kendimi suçlar oldum sen ona yanlış yapıyorsun aldatıyor dün diye takıntı yaptım hep işyerindeki farklı insanları beğendim mi hoşlandım mi seviyormuyum. Eşimi ruhen aldatmış mi oldum eşimi kaybedicekmiyim ya beni terk ederse diye geçti günlerim . Her gün ağlıyorum Allah'a yalvarıyorum Allah'ım kurtar beni diye olmuyor . Ya öyleyse diyor beynim . En sonki beni çok yordu kardeşim gibi gördüğüm bir insandan mi hoşlanıyorum diye takıntı yaptım işyerinde bir ara geçti tekrar kardeşim gibi gördüğümü hissettim ama yine başladı bir an yakışıklı sempatik gelse sen onu beğeniyordun seviyorsun diye içine sıkıntı giriyor konuşunca gözüne bakamıyorum panik atak geçiyorum ateş basıyor nefes alış verisim hızlanıyor al işte heyecanlandın diyor beynim gene anksiyete geçiriyorum o an . Durmadan beynime görüntüler geliyor sempatik bulduğum anların yada normal eşimin yüzüne bakamıyorum acaba eşimi seviyormuyum diye konuşuyor beynim eşimi kaybetmek istemiyorum ama ya bu takıntı değilse hastalığından değilse ben gerçekten birşey mi hissediyorum diye çok acı çekiyorum nolur söyleyin bana ben eşimi aldattım mi söz veriyorum bu son konum olucak . .ben hastamızın yoksa gerçekten ihanet eden karaktersiz birimiyim .eşime bu hastalığın anlatdim doğal olarak suçladı beni . Hastalığa da bankada inanmıyor .artık iyice kendimden nefret eder oldum ben ..
Tedavi olmuş bile olsa bu tip ileri düzey okb vakaları kolay ilerleme göstermez. Maalesef.. uzun bir süreç gerektirir ve doktor değiştirmek sakıncalı olabilir. Eğer 5 gömlek üstü bir doktor bulamayacaksa değiştirmesinin anlamı yokBen sizin tedavi olduğunuzu düşünmüyorum eğer öyleyse değiştirin doktorunuzu. Size özelden doktor tavsiye edebilirim.
Konunuzun rahatsız etmesinden ziyade tavsiyelere kulak tıkamanız rahatsızlık veriyor ama dediğim gibi buraya yazıp hayır aldatmadın cevaplarını almak sizin kompulsifiniz olmuş. Sıkıntı olan bu konudan sıkılıp evet aldattın yazılanlara takılıp daha çok saplanacaksınız bu düşüncelere. Yani size zarar buralarda konu açmak.
Yönlendirirken iz çok sevinirimNeden ısrarla bir psikiyatriste görünmediğinizi anlamıyorum gerçekten.. eğer durumunuz yoksa ücretsiz bu işi yapan danışman arkadaşlarımdan önerebilirim. Ama bu böyle olmaz tedavi olmadığınız her saniye boşa işkence içinde geçiyor . Ne gerek var ?
Obsesiflik için bence bir doktora görünseniz ve tedaviye başlarsanız çok rahat edersiniz. Eşinizin hastalığınızı kabullenmemesi sizi sevmediğini ve değer vermediğini gösterir. Anlayışla yaklaşması gerekir. EVlenirken hastalıkta sağlıkta sözü verilmiyor mu?Dün geceden beri hiç uyumadım ağlıyorum ben nasıl bir insanım diye bu üçüncü konum olucak yeter artık diceksiniz biliyorum ama bu hastalık beni okadar yorduki çocuklarım olmasa yemin ederim yaşamak istemiyorum.. sevglilikten beri hep eşim beni korkuttu terketme onu kaybetme korkusu ile . Obsesif kompulsif bozukluk hastaligim bununla tetikledi ve sürekli eşime karşı kendimi suçlar oldum sen ona yanlış yapıyorsun aldatıyor dün diye takıntı yaptım hep işyerindeki farklı insanları beğendim mi hoşlandım mi seviyormuyum. Eşimi ruhen aldatmış mi oldum eşimi kaybedicekmiyim ya beni terk ederse diye geçti günlerim . Her gün ağlıyorum Allah'a yalvarıyorum Allah'ım kurtar beni diye olmuyor . Ya öyleyse diyor beynim . En sonki beni çok yordu kardeşim gibi gördüğüm bir insandan mi hoşlanıyorum diye takıntı yaptım işyerinde bir ara geçti tekrar kardeşim gibi gördüğümü hissettim ama yine başladı bir an yakışıklı sempatik gelse sen onu beğeniyordun seviyorsun diye içine sıkıntı giriyor konuşunca gözüne bakamıyorum panik atak geçiyorum ateş basıyor nefes alış verisim hızlanıyor al işte heyecanlandın diyor beynim gene anksiyete geçiriyorum o an . Durmadan beynime görüntüler geliyor sempatik bulduğum anların yada normal eşimin yüzüne bakamıyorum acaba eşimi seviyormuyum diye konuşuyor beynim eşimi kaybetmek istemiyorum ama ya bu takıntı değilse hastalığından değilse ben gerçekten birşey mi hissediyorum diye çok acı çekiyorum nolur söyleyin bana ben eşimi aldattım mi söz veriyorum bu son konum olucak . .ben hastamızın yoksa gerçekten ihanet eden karaktersiz birimiyim .eşime bu hastalığın anlatdim doğal olarak suçladı beni . Hastalığa da bankada inanmıyor .artık iyice kendimden nefret eder oldum ben ..
Nereye gittiğine bağlı eğer devlete ya da daha makul bir kliniğe gidiyorsa çok zor çünkü genelde psikoterapi yerine ilaçla tedavi edilmeye çalışılıyor. Alanında iyi doktorlar ise maalesef çok pahalı.Tedavi olmuş bile olsa bu tip ileri düzey okb vakaları kolay ilerleme göstermez. Maalesef.. uzun bir süreç gerektirir ve doktor değiştirmek sakıncalı olabilir. Eğer 5 gömlek üstü bir doktor bulamayacaksa değiştirmesinin anlamı yok
Ya artık cinnet geçireceğim aldat ta aldat hep beraber kurtulalım görelim takıntı mı hastalık mı diye yazasim geliyor. Nefesim daralıyor ya okudukça. Hastasın ilaç içiyorsun birde yetmedi bunu kocana da söyledin halen aldattım mı diyorHanımefendi buraya 3. konu açarak ne olmasını umuyorsunuz size zaten hepimiz tedavi olmanız gerektiğini söyledik, eşinizi de alın gidin doktora daha önce yazdığım gibi.
Buraya sürekli konu açıp “hayır aldatmadın” cevabını okumak kompulsifiniz olmuş sizin. Çözüm bu değil doktor kapısı.