Kocama iftira´mi atiliyor?

SenEsittirBen

Limon cicekleri
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
481
4
Merhaba bunu buraya yazmakla yazmamak arasinda cok gidip geldim ama yazmazsam, size akil danismazsam kederimden ölecegim.

Herseyi en bastan anlatmak istiyorum. Kocam 4 ay önce isten cikarildi ve is yerini mahkemeye verdi, tazminat aldi. Hemen ardindan yeni bir is buldu kendine, daha önce kadro´da en deneyimli o oldugu icin
diger calisanlara göre daha yüksek bir pozisyondan basladi ise. Patronu is telefonu falan aldi son model. Sonra benim böbreklerimden rahatsiz oldugum cikti ortaya, arastirma icin sehirdisinda bir hastaneye yattim böbrek biyopsi´si icin. Esim hastanede yanimdayken bile telefonu hic susmadi, patronu, kadro´daki diger isciler durmadan aradi: Yok iste bilgisayarda sorun cikti, o olmuyor, bu calismiyor nezaman geliyorsun vs.
Hastane cikisi bir kac gün annemlerde kalmaya karar verdik, esim ise gidecekti bende evde yalniz kalmayacaktim böylelikle. Daha yolda hastaneden dönerken beni birakip ise gidecegini söyledi, sinirlendim cok, kavga etmeye basladik, sözde birkac gün izin alacakti yanimda olmak icin. Neyse engelleyemedim gitti ise. Döndügünde herkes uyuduktan sonra yine kavgaya tutustuk, tansyonum tavan yapti, basladi biyopsi yaram kanamaya. Bende o sinirle evden kovdum cekti gitti. 3 gün hic konusmadik telefonla bile. Sonra yine basladik telefonlarda konusmaya ve disarda bulustuk daha rahat konusmak icin, baristik, birbirimize söz verdik, kendimize ceki düzen verecegiz, evliligimizi yipratmayacagiz diye. Esim patronundan 2 gün izin koparabilmis, onlari cok güzel sekilde basbasa gecirecektik falan.

Tam hersey yoluna girdi derken, esim isteyken, esimin facebookuna bayan is arkadasindan arkadaslik talebi gelmis gece esim kabul etmemis silmis. Telefonda konusurken bahs ettim, neden kabul etmedin diye, senin icin bir sakincasi yoksa kabul edebilirsin dedi. Bende sözde modern, anlayisli, esine güvenen ve bayan is arkadaslarini normal karsilayan es olarak kabul ettim. Hani degisecektik ya, onu ispat ediyorum sözde. Arkadaslik teklifini kabul ettigim gibi kiz yazmaya basladi. Neeee sen evlimisin? Halbuki profilinde benimle fotografi var ve kabak gibi herkese acik sekilde evli oldugu yaziyor. Bende esimin agzindan yazismaya basladim kizla. Anladimi bilmiyorum ama birden madem evliydin gecen gün ne diye beni öpmeye kalktin is cikisi, bana cikma teklifi ettin, benden hoslandigini sevgili olmak istedigini söyledin ve bende sana bir erkek arkadasim oldugunu söyledim diye yazdi kiz. Beynimden vurulmusa döndüm resmen, kizla yazismaya devam ediyorum anlamak icin ama yazarken bir elimi diger elimle destekliyorum titremekten. Bende sordum: Madem ben öyle birsey yaptim, neden bana face´den arkadaslik teklifi yolluyorsun öyleyse? Kizin cevabi: Eee benden özür diledin ya, erkek arkadasim oldugunu bilmiyordun diye, bende fazla uzatmak istemedim sonucta is arkadasimsin.
Benim tabi sinirden nevrim döndü kizi yalancilikla sucladim, hangi normal insan daha arkadaslik teklifi yollar diye cikistim. Seni patrona sikayet edecegim dedim. Sonra kiz bu sefer kalkti yok iste sen beni o gün tehtit ettin bende onu söylicem dedi. Ben anlamadim valla, özürmü dilemis tehtitmi etmis? sürekli fikir degistiriyor kiz. Ben kizla yazisirken bütün iletiler esimin cebine gitmis zaten otomatikman. Geldi isten eve hemen kizi aradi, kiz cikmadi tabi telefona ama faceden hala yazmaya devam ediyordu. Sonra patronunu aradi esim, patron "bosver o kizi, ne söylerse söylesin, takma" gibilerinden konustu. Ben böyle rahat olamam kimse kusura bakmasin diyerekten gittik is yerine. Is arkadaslarina anlattik, is arkadaslari gümekten öldüler. Bu kiz zaten bir tuhaf, kafayi yemis diye. Nedense ben tatmin olamadim, hepsi erkekti kalkip esime suc atacak degillerdi ya. Sözde o bahsedilen gün hepsi beraber ayrilmis is yerinden, en sona patronla kiz kalmis. esim onlardan önce gitmis, mümkün degil diyor is arkadaslari. Kiz benimle´de konustu, abla gibi konusmaya calistim belki bana güvenir dökülür diye ama kiz nuh diyor peygamber demiyor ama sürekli hikayeyi degistiriyor. Ücüncü degisiklikten sonra "tamam gidebiliriz, ben anlayacagimi anladim" dedim esime, kiz ona inanmadigimi görünce sinirden delirdi, giderken esime "siz daha görecesiniz" dedi ve gitti.
2 gün sonra birde baktik yine esime mail atmis. Sözde isle ilgili soru soruyor gece 02:30 civari. Cevap vermedi esim. Yine 2 gün sonra bir mail daha atmis. Yaaa ben anlamadim ne bunun amaci? Madem esim sana sözde sulanmis, sen daha hala ne diye durmadan ona yazmak icin bahaneler ariyorsunki, mailler atiyorsun?

Bugün annesi gelmis is yerine, acaba dava acsak kazanma ihtimalimiz nekadar yüksek olur, ne kazanabiliriz diye sorular sormus patronun avukatina ve patrona.
Ya lütfen allah rizasi icin bir akil verin ne yapayim ben simdi? Kim dogru söylüyor? Gödügüm, duydugum seyler sonucu esime inanasim geliyor ama tam olarak emin olamiyorum. Küstük acaba o sira yapmis olabilirmi böyle birseyi diye düsünmedende edemiyorum. Delirecegim. Kiza bakiyorum, heryeri piercingli, dövmeli, saci basi daginik, baygin bakisli bakimsiz bir kiz. Begenilcek bir tarafini´da bulamiyorum fizigi disinda. Ama yine´de cok aci cekiyorum. Acaba ne yapsak, bizmi dava acsak? Almanya´da iftira yüzünden dava acilabiliyor cünkü, ama bir sey elde edebilirmiyiz bilmiyorum. Bilmiyorum, bilmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum. Ne esimi terk edebiliyorum bilmedigim bisey icin, nede yaninda olabiliyorum.

Eşinle sakin bir biçimde olarak konuş ve onun yanın da olduğunu hissettirmeye çalış. Daha sonra da gayet makul bir biçimde, o kadının bu şekilde davranmaya devam ederse istemeden sizin huzurunuzun kaçacağını, ufak sineğin mide bulandırdığını falan anlatarak dava açmak istediğini söyle. Zaten eşin bir hata yapmadıysa senin yanın da olacaktır ya da mantıklı birşeyler anlatacaktır. Nacizane önerim

Konustuk zaten esimle. Esimde bugün patronun avukatini aradi. Adamin dedikleri bizi sok etti. Resmen barisin, kesin birbirinizle ugrasmayi, is yerinde böyle seyler istemiyoruz dedi. Esim benim sahitlerim var dedi kizin yalan söyledigine dair. Avukat kalkti bence kapat bu konuyu, sen erkeksin, o bayan, böyle konularda genelde bayanlara inanir hakim dedi. KESINLIKLE barismayacaksin dedim. Isterlerse isten kovsunlar seni umrumda bile degil. Ablamda sakin ola alttan alip barisma, herseyi kabullenmis olursun, hakliyken haksiz duruma düsürürsün kendini dedi.

Yani herşey geliyor insanın aklına tabi ki. Sizi çok zorlamazsa yeni bir iş baksın, o ortamdan uzaklaşmayı deneyin

Son düzenleme:
offffffffff eskiden bekarlik sultanlik derlerdi, evli olmayanlarin uydurmasi sanirdim. Nekadar haklilarmis. Allahim hic derdim yokmus benim babamin evinde meger.
Her türlü maddi zorluklara katlanmaya raziydim, ufak tefek kavgalara hazirdim, ama böyle seyler yasayacagim hic aklima gelmezdi. Ne aci birseymis ya? Ben burda sabahlara kadar, gözlerim, yüzüm sisene kadar agliyorum, kocam mis gibi uyku cekiyor. Ben burda ne yapacagimi düsünmekten aklimi yitiriyorum

Başka bir avukatla konuş bak bakalım o'da aynı fikirde mi.? Hakimler kadınlara mı inanır yoksa bu bir yönlendirme mi

Turkiyede nasil bilmiyorum ama avrupada bu gibi durumlarda genelde kadina inaniyorlar dogru olsun yada olmasin!

Turkiyede nasil bilmiyorum ama avrupada bu gibi durumlarda genelde kadina inaniyorlar dogru olsun yada olmasin!

Peki acaba hakim sormazmi kadina: Madem böyle bir suclama´da bulunuyorsun, ozaman ne diye sosyal paylasim sitelerinden arkadaslik talebi yolluyorsun, esiyle (yani benle) konustuktan sonra bile halen daha isi bahane edip mailler atiyorsun? Isle ilgili sorusu varsa gitsin patrona sorsun, neden hala daha esime mail atma geregi duyuyor? Tek ümidim kadinin baska amaclari oldugunu bu yoldan ispat etmek, ise yararmi bilmiyorum ama.

ben eşinize inandım...
kızın dediği gibi olaylar olsa hiç sizin onla konuşmanıza olanak bırakabilir miydi??şifre değiştirirdi,kızı komple engellerdi,ne bilim
böyle kabak gibi ortada yaşanmazdı herşey...

çok saçma bir durumun içine girmişsiniz. kız belli yalan soyluyor ama herkes inatla o kız bir tuhaf takmayın boyle şeyleri diye guluyorsa bunu dikkate alın . bir yandan da bu kız bu kadar nasıl emin ve davaya kadar gidebiliyor enteresan oda dusunduruyor insanı ? dava falan olursa sizde butun iş yerindeki konuştuğunuz kişileri patron dahil şahit edersiniz.

artı mahkemede şikayet eden şikayetini ispatla yukumludur . somut delil sunması gerek ? madem orada iftiradan dava açılabiliyor elinizi çabuk tutun ve ilk davayı siz açın.
manevi olarak yıprandığınızı ve aile birliğinizin bozulduğundan dem vurun.

ya arkadaşım kızın yalan söylediği çok açık belli yazanın senin olduğunu anlamış konuşmalarından anlaşılıyor

yaw tesadüfe bak daha dün akşam dvd aldım saplantı diye bir film izledim aynen kızın biri evli vce mutlu bir adama sarkıyor sürekli koynuna girmeye çalışıyor başaramayınca da iyice hastalık haline gelip intihar ediyordu hatta günlüğünde ilişkileri varmış sevgiliymiş gibi birsürü yaşanmışilıklar yazıyordu eşini ikna edene kadar canı çıkmıştı adamın , kızla ilgili herkes böle kötü şeyler diyorsa haklılık payları vardır sanırım bi insan sürekli farklı hikayeler de anlatmaz değil mi ...

Apartmandaki komşusuyla benzer bir olay yaşadı ahbabımız.
Kadın üst katlarında bunları devamlı rahatsız ediyor, taciz ediyor, küfür ediyor.
Evin erkeği bir gün probleminiz nedir diye sormak için yukarı gidiyor ve olanlar oluyor.
Orada sadece bir konuşma geçiyor aralarında.

Bir hafta sonra ahbabımızın evine mahkeme celbi geldi.
Kadın, kocası ve o akşam orada olan şahit ! ( yalancı şahit) ahbabımızın onları yukarı çıkıp tehdit ettiğini,
hatta tartaklama girişiminde bulduğunu ve şahitleri olduğunu söyleyip şikayetçi oluyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 kere duruşmaya gittiler. Hakimin insayatifinde olan bir durum demiş avukatları maalesef.
Daha önce suçu olmadığı için hakim SUÇUNU erteledi. Bir daha mahkemelik olursa hapis cezası alacak ahpabımız.
Yani yalancı şahitle gidin birine iftira atın artık tutarsa gerisi...
Böyle ruh hastası insanlar var.

Siz hiç yüz göz olmayın iş yeriyle.
Bence çok dikkatli olun. Ve sakın ama sakın kışkırtmalara gelmeyin.
Mümkünse mahkemeye düşmeden çözmeye çalışın ve eşiniz bu arada yeni bir iş arasın muhakkak.
Allah yardımcınız olsun.

Bana da iftira gibi geldi.
Hiç bulaşmayın hatta patrona söyleyin işte çıkarılsın.

Bununla ilgili bir olay anlatayım. Eşimin arkadaşının başına gelen bir olay.
Duyunca şok olmuştum.
Okuldaki bir ögretmen arkadaşının telefonuna mesaj geliyor.
Seni seviyorum sen de beni seviyorsun çok iyi biliyorum diye bir mesaj.
Adam oralı olmuyor. Ancak mesajlar devam ediyor bir süre.

Sonra karşılık bulamayınca kesiliyor.

Aradan çok zaman geçmeden okul çıkışı okula bir adam geliyor.
Eşimin arkadaşına bagırıp çagırıyor namussuz vs kavga dövüş.
Kadın bir de hamileymiş, kadının eşi söyle senden mi falan epey bir arbede yaşanıyor.
Eşimin arkadaşı ne oldugunu anlamıyor bile. Meger o mesajları gönderen kadının eşiymiş.
Kadın da kim çıkıyor biliyor musunuz?
Adamdan 10 yaş büyük, kapalı bir kadın ve bu kadın okulun hosteslerinden biri!
Tüm okul şok oluyor.
Anında kadın işten çıkarılıyor. Kadının eşiyle de eşim müdürleri vs konuşup ikna ediyorlar.

Olay kapanıyor, sonra adam gelip o ögretmenden özür diliyor,
çünkü kadın itiraf ediyor kendi yaptıgını...

Son düzenleme:
ne gunlere kaldik ya rabbi
canim daha ilk yaziyi okurken anladim ki kiz face de yazanin siz oldugunu anladi ve ona gore yazdi...size disardan tarafsiz bir goz olarak soyluyorum emin olun ki kiz yalan soyluyor esiniz eger boyle birsey yapmis olsa sizi onunla karsi karsiya mi getirirdi saniyorsun? ayrica turk filmlerindeki gibi opup kacacak miymis? once bir zar atilir tavlama teknigi bu esiniz sapik mi yani? tabii ki degil bu anlatilanlar cok sacma hem kiz 3 defa farkli anlatmis oysa gercek 1 tanedir ve ne olursa olsun insan onun virgulunu bile unutmaz sasirmaz kisacasi esinizden yana rahatlayin o masum insallah ayni ayarda bir is yeri bulur ve oraya gecer esiniz allah yardimciniz olsun

bana da kızın anlattıkları yalan gibi geliyor herşey bir yana hiçbir aklı başında kız kendisine sarkan zorla öpmeye kalkışan birine kendisinden özür dilemiş bile olsa facebooktan arkadaşlık teklifinde bulunmazya gider gerçekten şikayetçi olurdu yada işten ayrılırdı.bana eşin doğru söylüyor gibi geldi ama kızın derdi ne anlayamadım ruh hastası galiba:26:mümkünse eşin o işten ayrılsın yada kızdan önce siz dava açın bize iftira atıyor aile huzurumuzu bozdu diye

arkadasım yalan olduğunun kanıtı kendi yazında gizli farkında değilsin sanırım
bunlar aynı işyerindeyse eger
eşin belki bilgisayara bile bakmıyorken
bu kızla sen yazısıyordun
belki eşin masasında bile değildi
sonra kız uyandı aaa benimle konusan bu adam değil kesin karısıdır demiştir
ve baslamıs sana gaz vermeye
inanma bence

mahkemeyle de uğrasma işyerine git eşinle öpüşün sarılın her seferinde bu adi kız da orta yerinden catlasın
bu ona yeter

ayrıca evli erkekleri bir rahat bıraksınlar artık ya
milletin eşi ne kıymetli geliyor bazı kadınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…