Kocama iftira´mi atiliyor?

kız niye böyle bişey yapıyor ki durduk yere..şizofren felan olması lazım enteresan geldi vala dogruda olabilir yanlışda

ben herşeyi anladımda siz o kızın karşısında nasıl sakin durdunuz nasıl saçını başını yolmadınız onu anlayamıyorum:KK47: aman ALLAH ım böylelerinden uzak tut YARABBİM...

Merhaba bunu buraya yazmakla yazmamak arasinda cok gidip geldim ama yazmazsam, size akil danismazsam kederimden ölecegim.

Herseyi en bastan anlatmak istiyorum. Kocam 4 ay önce isten cikarildi ve is yerini mahkemeye verdi, tazminat aldi. Hemen ardindan yeni bir is buldu kendine, daha önce kadro´da en deneyimli o oldugu icin
diger calisanlara göre daha yüksek bir pozisyondan basladi ise. Patronu is telefonu falan aldi son model. Sonra benim böbreklerimden rahatsiz oldugum cikti ortaya, arastirma icin sehirdisinda bir hastaneye yattim böbrek biyopsi´si icin. Esim hastanede yanimdayken bile telefonu hic susmadi, patronu, kadro´daki diger isciler durmadan aradi: Yok iste bilgisayarda sorun cikti, o olmuyor, bu calismiyor nezaman geliyorsun vs.
Hastane cikisi bir kac gün annemlerde kalmaya karar verdik, esim ise gidecekti bende evde yalniz kalmayacaktim böylelikle. Daha yolda hastaneden dönerken beni birakip ise gidecegini söyledi, sinirlendim cok, kavga etmeye basladik, sözde birkac gün izin alacakti yanimda olmak icin. Neyse engelleyemedim gitti ise. Döndügünde herkes uyuduktan sonra yine kavgaya tutustuk, tansyonum tavan yapti, basladi biyopsi yaram kanamaya. Bende o sinirle evden kovdum cekti gitti. 3 gün hic konusmadik telefonla bile. Sonra yine basladik telefonlarda konusmaya ve disarda bulustuk daha rahat konusmak icin, baristik, birbirimize söz verdik, kendimize ceki düzen verecegiz, evliligimizi yipratmayacagiz diye. Esim patronundan 2 gün izin koparabilmis, onlari cok güzel sekilde basbasa gecirecektik falan.

Tam hersey yoluna girdi derken, esim isteyken, esimin facebookuna bayan is arkadasindan arkadaslik talebi gelmis gece esim kabul etmemis silmis. Telefonda konusurken bahs ettim, neden kabul etmedin diye, senin icin bir sakincasi yoksa kabul edebilirsin dedi. Bende sözde modern, anlayisli, esine güvenen ve bayan is arkadaslarini normal karsilayan es olarak kabul ettim. Hani degisecektik ya, onu ispat ediyorum sözde. Arkadaslik teklifini kabul ettigim gibi kiz yazmaya basladi. Neeee sen evlimisin? Halbuki profilinde benimle fotografi var ve kabak gibi herkese acik sekilde evli oldugu yaziyor. Bende esimin agzindan yazismaya basladim kizla. Anladimi bilmiyorum ama birden madem evliydin gecen gün ne diye beni öpmeye kalktin is cikisi, bana cikma teklifi ettin, benden hoslandigini sevgili olmak istedigini söyledin ve bende sana bir erkek arkadasim oldugunu söyledim diye yazdi kiz. Beynimden vurulmusa döndüm resmen, kizla yazismaya devam ediyorum anlamak icin ama yazarken bir elimi diger elimle destekliyorum titremekten. Bende sordum: Madem ben öyle birsey yaptim, neden bana face´den arkadaslik teklifi yolluyorsun öyleyse? Kizin cevabi: Eee benden özür diledin ya, erkek arkadasim oldugunu bilmiyordun diye, bende fazla uzatmak istemedim sonucta is arkadasimsin.
Benim tabi sinirden nevrim döndü kizi yalancilikla sucladim, hangi normal insan daha arkadaslik teklifi yollar diye cikistim. Seni patrona sikayet edecegim dedim. Sonra kiz bu sefer kalkti yok iste sen beni o gün tehtit ettin bende onu söylicem dedi. Ben anlamadim valla, özürmü dilemis tehtitmi etmis? sürekli fikir degistiriyor kiz. Ben kizla yazisirken bütün iletiler esimin cebine gitmis zaten otomatikman. Geldi isten eve hemen kizi aradi, kiz cikmadi tabi telefona ama faceden hala yazmaya devam ediyordu. Sonra patronunu aradi esim, patron "bosver o kizi, ne söylerse söylesin, takma" gibilerinden konustu. Ben böyle rahat olamam kimse kusura bakmasin diyerekten gittik is yerine. Is arkadaslarina anlattik, is arkadaslari gümekten öldüler. Bu kiz zaten bir tuhaf, kafayi yemis diye. Nedense ben tatmin olamadim, hepsi erkekti kalkip esime suc atacak degillerdi ya. Sözde o bahsedilen gün hepsi beraber ayrilmis is yerinden, en sona patronla kiz kalmis. esim onlardan önce gitmis, mümkün degil diyor is arkadaslari. Kiz benimle´de konustu, abla gibi konusmaya calistim belki bana güvenir dökülür diye ama kiz nuh diyor peygamber demiyor ama sürekli hikayeyi degistiriyor. Ücüncü degisiklikten sonra "tamam gidebiliriz, ben anlayacagimi anladim" dedim esime, kiz ona inanmadigimi görünce sinirden delirdi, giderken esime "siz daha görecesiniz" dedi ve gitti.
2 gün sonra birde baktik yine esime mail atmis. Sözde isle ilgili soru soruyor gece 02:30 civari. Cevap vermedi esim. Yine 2 gün sonra bir mail daha atmis. Yaaa ben anlamadim ne bunun amaci? Madem esim sana sözde sulanmis, sen daha hala ne diye durmadan ona yazmak icin bahaneler ariyorsunki, mailler atiyorsun?

Bugün annesi gelmis is yerine, acaba dava acsak kazanma ihtimalimiz nekadar yüksek olur, ne kazanabiliriz diye sorular sormus patronun avukatina ve patrona.
Ya lütfen allah rizasi icin bir akil verin ne yapayim ben simdi? Kim dogru söylüyor? Gödügüm, duydugum seyler sonucu esime inanasim geliyor ama tam olarak emin olamiyorum. Küstük acaba o sira yapmis olabilirmi böyle birseyi diye düsünmedende edemiyorum. Delirecegim. Kiza bakiyorum, heryeri piercingli, dövmeli, saci basi daginik, baygin bakisli bakimsiz bir kiz. Begenilcek bir tarafini´da bulamiyorum fizigi disinda. Ama yine´de cok aci cekiyorum. Acaba ne yapsak, bizmi dava acsak? Almanya´da iftira yüzünden dava acilabiliyor cünkü, ama bir sey elde edebilirmiyiz bilmiyorum. Bilmiyorum, bilmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum. Ne esimi terk edebiliyorum bilmedigim bisey icin, nede yaninda olabiliyorum.

nadir de olsa böyle insalar böyle durumlar da oluyor gerçekten
her konuya boşan diye atlayan ben sanki eşiniz doğru söylüyor gibi hissettim

banada sanki uydurma gibi geldi gözünle görmediğin hiçbirşeye inanma arkadaşım.... ortada o kadar kötü niyetli insanlar varki....
hem diyelimki eşin böle bişe yaptı eve gelince direk kızı armazdı sen ne hakla benim özelime girersin diye sana çıkışırdı bu birincisi kızı yanında armazdı ileti gittiği anda kızı arayıp o benim karım diye uyarırdı kızla aranızda öle bi konuşma geçmezdi en azından uzamazdı ilk mesajdan sonra kesilirdi
madem kızı ömeye kalkmış kızda bundan rahatsız neden arkadaşlık isteği yolluyo cep telini bilmiyomu ordan arardı faceyle maceyle uğraşmazdı...
ve ve ve eşin seni alıpta kızla yüzyüze görüştürmezdi hangi aldatan insan karısını alıp karısının arkasında durupta aldattığı kızla karısını yüzelştirmişki adam besbelli suçsuzluğunu isbatlamaya çalışıo
çevreden gülen o pis herfilerde muhtemelen o kızla yatıp kalkmışlardır kabakta yatmayan eşinin başına patlamıştır onun için sırıtıolardır

eşin o iş yerinden en kısa zmanda uzaklaşsın sıkma canını

ben herşeyi anladımda siz o kızın karşısında nasıl sakin durdunuz nasıl saçını başını yolmadınız onu anlayamıyorum:KK47: aman ALLAH ım böylelerinden uzak tut YARABBİM...

Valla canım gel birde bana sor. İçimden saçlarına yapışıp yerlerde sürümek geçti ama 1 ay sonra göreve başlıyorum, öğretmenim ben. Sicilime işlenmesini istemedim, geleceğimi düşündüm o an.

Ben anlattıklarında eşine inandım tabi sen daha iyi bilirsinde kızın niyeti iftirayla tazminat falan almak.Sakın eşine güvensizlik yapma derim destek ol sonuçta kızın bir dediği bir dediğini tutmuyor tipide tuhafmış.Sen eşinin ne yapıp yapmayacağını daha iyi bilirsin ama kocan masum gibi bu olayda

Peki acaba hakim sormazmi kadina: Madem böyle bir suclama´da bulunuyorsun, ozaman ne diye sosyal paylasim sitelerinden arkadaslik talebi yolluyorsun, esiyle (yani benle) konustuktan sonra bile halen daha isi bahane edip mailler atiyorsun? Isle ilgili sorusu varsa gitsin patrona sorsun, neden hala daha esime mail atma geregi duyuyor? Tek ümidim kadinin baska amaclari oldugunu bu yoldan ispat etmek, ise yararmi bilmiyorum ama.

Ben genel olarak yazdim..hakim ne der bilemem..
İsle ilgili maillerdede sadece is icin birseyler yaziyorsa hakim bakmaz bile o maillere
Sonucta mahkemede kanit ister degilmi senide tanimiypr karsiyida tanimiyor elinizde delillerle giderseniz tabiki hakli suclu cikar
dedigim gibi genel olarak soyledim avrupada kadinlar bi adim onde oluyor bu konuda :nazar:

bizim ülkemizde de artık genelde kadınlar lehine sonuçlanıyormuş böyle davalar. moral bozmak istemem ama eşiniz böyle bir şey yapmış kız o an istememiş sonradan da fikir değiştirip arkadaşlık isteği göndermiş olabilir iletişim kurmak adına. eşiniz de kızın bu olayda şahidi olmadığını düşündüğü için size böyle rol yapıyor olabilir. ama tabi kız yalan söylüyor da olabilir. siz tam olarak ne hissediyorsunuz, eşiniz bunu yapmış mıdır sizce?

bizim ülkemizde de artık genelde kadınlar lehine sonuçlanıyormuş böyle davalar. moral bozmak istemem ama eşiniz böyle bir şey yapmış kız o an istememiş sonradan da fikir değiştirip arkadaşlık isteği göndermiş olabilir iletişim kurmak adına. eşiniz de kızın bu olayda şahidi olmadığını düşündüğü için size böyle rol yapıyor olabilir. ama tabi kız yalan söylüyor da olabilir. siz tam olarak ne hissediyorsunuz, eşiniz bunu yapmış mıdır sizce?

Hiç bir kadın eşine böyle birşeyi yakıştırmaz, dolayısıyla yapmışmıdır yapmamışmıdır asla bilemem. Kız yalan söylüyorsa dahi bunu asla öğrenemem. Ya eşime güveneceğim, yada asla kimin doğru söylediğini bilmeden yuvamı yıkacağım. Eşim istersen patronla konuş diyor, ben ondan önce ayrıldım iş yerinden patron biliyor diyor. Açıkçası emin değilim konuşsammı konuşmasammı diye çünkü utanıyorum. Ne dicem adama? Söyle bakalım kocam o saatte nerdeydi diyemi sorcam? Allahım düştüğüm duruma bak ya. Hem bu kız aptalmı? İnsan iftira atarken bile güvendiği bişey olmalı. Yani hiç bir şahit olmamalıki rahatça iftira atılabilsin. Patronla konuşmaktan başka çarem yok herhalde, nekadar istemesemde...

bende bilemedim doğrusu. iş arkadaşlarının hepsi gülme tepkisi verdiyse eşinz haklı olablr ama kız neden sen evli misin diye tepki verdi ki bilmiyor muydu acaba. madem eşinizin peşinde bunuda kesin bilirdi duyardı bi şeklde sonuçta hoşlandığı insanı araştırmış olurdu. kurt düşürmek gibi olmasın da bi araştırın derim

is yerinde kamera yokmu çıkış saati falan görülür.

İş yerinde kamera var ama bahsedilen olay sözde dışarıda arabaların orda olmuş. Eşim kız çıktığında arabasını kazıyormuş ve hemen konuşma amaçlı yanına gitmiş. Bunlar kızın anlattıkları. Eşimin anlattığı ise, ben arabama bindim ve gittim. Ben gittiğimde patron daha kızla oradaydı, yani benim onlardan önce arabaya binip gittiğimi gördü patron

bende bilemedim doğrusu. iş arkadaşlarının hepsi gülme tepkisi verdiyse eşinz haklı olablr ama kız neden sen evli misin diye tepki verdi ki bilmiyor muydu acaba. madem eşinizin peşinde bunuda kesin bilirdi duyardı bi şeklde sonuçta hoşlandığı insanı araştırmış olurdu. kurt düşürmek gibi olmasın da bi araştırın derim

İş yerindeki arkadaşları evli olduğunu biliyor, hatta biri benim lise arkadaşım daha ozaman çıktığımızı biliyordu. Ara sıra bana eşimle selam yolluyordu. Diyelimki herkes biliyordu birtek bu kız bilmiyordu. Face de evli olduğu herkese açık şekilde yazıyor ve profil resminde ikimizin fotoğrafı var. Kıza bunu sorduğumda, belki öylesine evli yazmıştır sandım diyor. Bende dedimki hangi bekar adam evli olduğunu yazıp kısmetlerini kapatırki? Cevap vermedi. Ben kızın eşimin peşinde olduğunu düşünmüyorum, erkek arkadaşı varmış. Eşim ve diğer iş arkadaşları kızdan başından beri hoşlanmıyordu. Tipiyle müşteri kaçırıyor, hastayım deyip işe gelmiyor ama çarşıda geziyor, Facebook da party party yazıyor, böyle giderse işten çıkarılır diye konuşuyorlardı. Bu işlerlede eşim ilgileniyor. Benim tahminim kız bunu duydu ve önce davranıp eşimin ayağını kaydırmaya çalıştı. Hırsız ev sahibinden önce davranır hesabı. Ama bunlar tamamen benim tahminlerim. Aklıma başka bişey gelmiyor

canım arkadaşların dediği gibi bu tarz konularda kadına inanmaları daha olağan...belli ki bu kızda kişilik bozukluğu hatta şizofereni de var..yazık üzüldümmn..eşine alenen iftira atması iki de bir sözleri değiştirmesinden belli oluyor. o kadar erkek de gülmüş o kız tuhaf diye..demek ki hakikaten hasta bir kız...aman mahkemeye falan vermeyin derim..yazdıkça umursamayın yazdıkça umursamayın..bak mahkemede olmadık şeyler anlatıp başınızı daha da ağrıtır....ayrıca sana da çok kızdım..ne dmeek eşin işten çıksın..eşin burada belli iftira altında ve yüz de vermiyor..karşıdaki de hasta bu da belli...güzel bi işi varmış ne diye çıksın????
ayrıca hastalık konusunda ;geçmiş olsun ama hatalı davranmışsın.seni annene bırakacakmış ne yapsın adam çağırdıkları için mecbur gidecek..kendi eşimden biliyorum ya doğuma alcaklar beni babam götürdü hastaneye eşime tel açtım doktora bi dk deyip" beni doğuma alıyorlar izin al da gel "dedim ..inanabiliyor musun.??ne yapsın işten çık mı deseydim???yapma bu devirde hele hele iyi bi iş bulmuş eşin ve sen her fırsatta işten çık diyorsun..sanırım sen hiç yokluk görmedin ...faturaların biriktiğini kartların faize girdiğini iş olmadığı için 10 günlük bebeğinle ağlamadın hiç!!!!lütfen gereksiz kuruntuları bırak eşine dört elle sarıl destek ol...ve asla bi daha eşim işten çıkarsa ççıksın gibi bi tavırda bulunma..
belli ki bu kız patronun torpillisi ve belli ki bi çok kişiye de sorun çıkarmış ama patron şimdi olduğu gibi işten atamamış....atamıyacak gibi de duruyor..o halde eşin hiççç çıkmasın işine devam etsin fakat o kızla kesinlikle barışmasın...mahkemeden de vazgeçin mutlaka...yoks abu hayal alemindeki kız olmadık şeyler kurgulayarak zarara uğratır sizi...yazzsın dursun yazsın dursunn....umursamayın hiç bi yerden sonra o da susacaktır inşallah.

Son düzenleme:
siz kızla ilgiledikçe o dahda çok üstünüze gelecektir. eşinizde işten uzaklamayaçalışsın yeni bir iş baksın bence daha fazla huzurunuz bozulmadan

Kızlar size son gelişmeleri aktarmak istiyorum. Bu kız iyice psikolojimi bozdu, öyleki gizli ajan gibi durmadan face profilini ve üye olduğu siteleri karıştırmakla geçti şu son haftalarım. Ama birçok şey buldum gibi. Bu kız eşime aşık oldu herhalde diye düşünüyorum artık. Nedenmi? Üye olduğu sosyal platformlarda eşimin tipine çok benzeyen erkeklerin fotoğraflarını paylaşıp kalp yapmış hep. Bunun dışında geçenlerde, yani bu olaydan sonra aşkım için sonuna kadar savaşacağım diye bir not paylaşmış. Bence bu kız başından beri face de yazıştığı kişinin ben olduğumu biliyordu, amaç buydu ama işin patrona kadar varacağını düşünmedi bence. Geçen patronla konuştum, eşinin kıymetini bil, çok iyi bir çocuk o söylenenler asılsız dedi. Kız birde boş durmamış gitmiş iş yerinin üst katındaki spor merkezine kayıt olmuş, birde yazmış profiline ,, bazı şahıslarını sinirini bozmak için spor merkezine kayıt oldum,, diye. Şubat ayında yazma onu pilana demiş patron eşime. Yeni işçi aldılar onun yerine, ama ben çok huzursuzum. Şimdi kinlenecek eşime, o attırıyor sanacak. Halbuki birçok sebep var, işe geç geliyor, işini doğru yapmıyor, hastayım deyip gezmeye gidiyor gibi. Bela olur iyice başımıza diye korkuyorum ben. İntikam almaya çalışacağından eminim. Eşime atmayın boşver dedim sıçramasın üzerimize. Ondan korkan onun gibi olsun diyor başka bişey demiyor. Benim ise midemi ağrıtıyor bu olay.

Canım şimdi okuyaagım ilk konunu ama son yazdıgına göre illet biri var karsınızda Allah yardımcınız olsun. böylelerini bir güzel patır kütür dövecen akılları başlarına gelecek. ay ben tahammül edemiyorum ya ahlaksız kadınlara..

Canım benimmm kendimi yerine koydum cok zor ama eşine sıkı sıkıya sarıl emi böyle ahlaksız erdemsiz kadın dolu etrafımızda :KK43: Bide eşin iş yerindeymiş sen o kadın eklediğinde konustugunda. Belki anlamıştır facede senin oldugunu?
Bazıları gizli şizofren oluyor tatlım yapacak bişe yok ben size zarar vermesinden korktum şimdi bence dava açın..

ben açıkcası ''madem evliydin beni niye öptün,erkek arkadaşım oldugun bildiğin halde falan yazmasından sana çok detay vermesinden kızın seninle konuştuğunu anlamış olacagını düşündüm..dolaylı yoldan sana bişeyler anlatmış..kız güven vermedi bana yalan söylüyor olablir.ama biraz dikkatli olmakta ,sessiz kalıp takip etmekte fayda var..

bu kızın adı soyadı ne yaa (:-) erkek arkadaşı varmış ya, yazalım biz de ona erkek arkadaşının sevgilisiyiz, onun senle çıktığını bilmiyorduk felan diye, ayrıntı verlim biz evleneceğiz, çekill aradan diye.... madem varmış erkek arkadaşı..... çoğul yazdım ama misal olarak, siz tekil algılayın işte ((:-)

eşine inan, doğruyu söylüyor. o kız macera arayan bir aptal.

X