Merhaba bunu buraya yazmakla yazmamak arasinda cok gidip geldim ama yazmazsam, size akil danismazsam kederimden ölecegim.
Herseyi en bastan anlatmak istiyorum. Kocam 4 ay önce isten cikarildi ve is yerini mahkemeye verdi, tazminat aldi. Hemen ardindan yeni bir is buldu kendine, daha önce kadro´da en deneyimli o oldugu icin
diger calisanlara göre daha yüksek bir pozisyondan basladi ise. Patronu is telefonu falan aldi son model. Sonra benim böbreklerimden rahatsiz oldugum cikti ortaya, arastirma icin sehirdisinda bir hastaneye yattim böbrek biyopsi´si icin. Esim hastanede yanimdayken bile telefonu hic susmadi, patronu, kadro´daki diger isciler durmadan aradi: Yok iste bilgisayarda sorun cikti, o olmuyor, bu calismiyor nezaman geliyorsun vs.
Hastane cikisi bir kac gün annemlerde kalmaya karar verdik, esim ise gidecekti bende evde yalniz kalmayacaktim böylelikle. Daha yolda hastaneden dönerken beni birakip ise gidecegini söyledi, sinirlendim cok, kavga etmeye basladik, sözde birkac gün izin alacakti yanimda olmak icin. Neyse engelleyemedim gitti ise. Döndügünde herkes uyuduktan sonra yine kavgaya tutustuk, tansyonum tavan yapti, basladi biyopsi yaram kanamaya. Bende o sinirle evden kovdum cekti gitti. 3 gün hic konusmadik telefonla bile. Sonra yine basladik telefonlarda konusmaya ve disarda bulustuk daha rahat konusmak icin, baristik, birbirimize söz verdik, kendimize ceki düzen verecegiz, evliligimizi yipratmayacagiz diye. Esim patronundan 2 gün izin koparabilmis, onlari cok güzel sekilde basbasa gecirecektik falan.
Tam hersey yoluna girdi derken, esim isteyken, esimin facebookuna bayan is arkadasindan arkadaslik talebi gelmis gece esim kabul etmemis silmis. Telefonda konusurken bahs ettim, neden kabul etmedin diye, senin icin bir sakincasi yoksa kabul edebilirsin dedi. Bende sözde modern, anlayisli, esine güvenen ve bayan is arkadaslarini normal karsilayan es olarak kabul ettim. Hani degisecektik ya, onu ispat ediyorum sözde. Arkadaslik teklifini kabul ettigim gibi kiz yazmaya basladi. Neeee sen evlimisin? Halbuki profilinde benimle fotografi var ve kabak gibi herkese acik sekilde evli oldugu yaziyor. Bende esimin agzindan yazismaya basladim kizla. Anladimi bilmiyorum ama birden madem evliydin gecen gün ne diye beni öpmeye kalktin is cikisi, bana cikma teklifi ettin, benden hoslandigini sevgili olmak istedigini söyledin ve bende sana bir erkek arkadasim oldugunu söyledim diye yazdi kiz. Beynimden vurulmusa döndüm resmen, kizla yazismaya devam ediyorum anlamak icin ama yazarken bir elimi diger elimle destekliyorum titremekten. Bende sordum: Madem ben öyle birsey yaptim, neden bana face´den arkadaslik teklifi yolluyorsun öyleyse? Kizin cevabi: Eee benden özür diledin ya, erkek arkadasim oldugunu bilmiyordun diye, bende fazla uzatmak istemedim sonucta is arkadasimsin.
Benim tabi sinirden nevrim döndü kizi yalancilikla sucladim, hangi normal insan daha arkadaslik teklifi yollar diye cikistim. Seni patrona sikayet edecegim dedim. Sonra kiz bu sefer kalkti yok iste sen beni o gün tehtit ettin bende onu söylicem dedi. Ben anlamadim valla, özürmü dilemis tehtitmi etmis? sürekli fikir degistiriyor kiz. Ben kizla yazisirken bütün iletiler esimin cebine gitmis zaten otomatikman. Geldi isten eve hemen kizi aradi, kiz cikmadi tabi telefona ama faceden hala yazmaya devam ediyordu. Sonra patronunu aradi esim, patron "bosver o kizi, ne söylerse söylesin, takma" gibilerinden konustu. Ben böyle rahat olamam kimse kusura bakmasin diyerekten gittik is yerine. Is arkadaslarina anlattik, is arkadaslari gümekten öldüler. Bu kiz zaten bir tuhaf, kafayi yemis diye. Nedense ben tatmin olamadim, hepsi erkekti kalkip esime suc atacak degillerdi ya. Sözde o bahsedilen gün hepsi beraber ayrilmis is yerinden, en sona patronla kiz kalmis. esim onlardan önce gitmis, mümkün degil diyor is arkadaslari. Kiz benimle´de konustu, abla gibi konusmaya calistim belki bana güvenir dökülür diye ama kiz nuh diyor peygamber demiyor ama sürekli hikayeyi degistiriyor. Ücüncü degisiklikten sonra "tamam gidebiliriz, ben anlayacagimi anladim" dedim esime, kiz ona inanmadigimi görünce sinirden delirdi, giderken esime "siz daha görecesiniz" dedi ve gitti.
2 gün sonra birde baktik yine esime mail atmis. Sözde isle ilgili soru soruyor gece 02:30 civari. Cevap vermedi esim. Yine 2 gün sonra bir mail daha atmis. Yaaa ben anlamadim ne bunun amaci? Madem esim sana sözde sulanmis, sen daha hala ne diye durmadan ona yazmak icin bahaneler ariyorsunki, mailler atiyorsun?
Bugün annesi gelmis is yerine, acaba dava acsak kazanma ihtimalimiz nekadar yüksek olur, ne kazanabiliriz diye sorular sormus patronun avukatina ve patrona.
Ya lütfen allah rizasi icin bir akil verin ne yapayim ben simdi? Kim dogru söylüyor? Gödügüm, duydugum seyler sonucu esime inanasim geliyor ama tam olarak emin olamiyorum. Küstük acaba o sira yapmis olabilirmi böyle birseyi diye düsünmedende edemiyorum. Delirecegim. Kiza bakiyorum, heryeri piercingli, dövmeli, saci basi daginik, baygin bakisli bakimsiz bir kiz. Begenilcek bir tarafini´da bulamiyorum fizigi disinda. Ama yine´de cok aci cekiyorum. Acaba ne yapsak, bizmi dava acsak? Almanya´da iftira yüzünden dava acilabiliyor cünkü, ama bir sey elde edebilirmiyiz bilmiyorum. Bilmiyorum, bilmiyorum, ne yapacagimi bilmiyorum. Ne esimi terk edebiliyorum bilmedigim bisey icin, nede yaninda olabiliyorum.