- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Evet ben kuzenimle gorusen birisiyim onlari dusundekce canim sıkılıyorhımm konu sadece kuzen yani.Engelleyebilirsin o kuzeni ya da söyle o engellesin.Sdc kuzene bakması rahatsız ettiyse
ne yapacağının fikrini verdik sana ama "kocan seni seviyor" bizim yapacağımız birşey yokTekrar konu acmak istemedim artik esime karsi cok sogudum simdi ona karsi birsey hissetmiyorum hala devam ediyor iliskimiz ne yapacagimi sasirdim bir omur boyle devam edermi bilmiyorum
Evet olabilir ama hala beden baktigina anlam veremiyorum merakindan mi yoksa hoslAndigindan miIroni yapmis olabilir mi :)) bir erkek o kadar durust olamaz da bence
Evet olabilir ama hala beden baktigina anlam veremiyorum merakindan mi yoksa hoslAndigindan mi
Ya sen bakmio musun birilerine. Bu bakma isi biraz abartiliyor bana gore. Bi insan ilgi cekici olabilir. Herkesin aurasi farkli. Ilgini ceken her insana asik olcaksin arzulayacaksin diye birsey yok bence. Kiminin zekasini begenirsin yaptigi yorumlar hosuna gider. Kimin paylastigi resimler guzeldir insanin bakasi gelir.
Benim derdim bitmez herhalde kocama guvenmiyorum beni cok uzdu facebookda hergun kuzenimin resmine bakti ben sordugumda goz koydum dedi cok zoruma gitti ondan sogudum artik ne yapsam olmuyor eskiden giderdim yanina simdi hic canim istemiyor
Ya beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye