- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
- Konu Sahibi Samire tmv
Kendını tesellımı edıyonYa beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendını tesellımı edıyonYa beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye
Yaa hıhı emin olun seviyor emin olun meraktan bakmıştır!Ya beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye
hala var :)))inanki mutsuzum diye ağlarken eski konulara bi bakiyim dedim yüzümü güldür dunuzKonu hortlamis ama eşine ,kuzenine göz koydum ,demek ciddi yürek gerektirir .. herhalde son cümleleri olmuştur ,abi artık aramızda yoktur
evet valla hatta 2018 deyiz suan ne çabuk gecmis gunler seviyorum sizleri2015 dun gibiydi. 2018 e girecegiz bile. Vay arkadas...
iyiyim cogu seyi takmiyorum artik böyle kafam rahat bir sekilde hayati surdurmeye çalışıyorum teşekkür ederim hatırlanmak cok mutlu etti beniAaaaa samire nasılsın. Eski konu açılmış yeni konu sen açtın sandıydım. Harbiden zaman nasıl da geçmiş öyle
Ya beni seviyor biliyorum meraktan bakti biliyorum ama onu soylemesi cok kotu birsey goz koydum diye
evet valla hatta 2018 deyiz suan ne çabuk gecmis gunler seviyorum sizleri
kendi halinde yaşıyor artik aldatsa bile takmam o derece çocuklarım için burdayım sonra ne olur bilmemNasıl gidiyor peki. Eşinde var mı düzelme
:)))))) yapacak birsey yokSamire tmv hala mı bu adamlasın
Samire tmv hala mı bu adamlasın